Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Contour 1.4s
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6725
Dynaudio Contour 1.4s
A felesleg az "official" Dyno topikban, ott lehet folytatni.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Dynaudio Contour 1.4s
Tüsi ne itt fórumozz!
Sikerült már így is szétbaszni a hirdetésem a ki mit használ dolgokkal ami tök jó eszmecsere amúgy ....
Vannak dolgok amik nem ide tartoznak
Dynaudio Contour 1.4s
A Tüsi hirtelen levázolt pár infót.
Köszönet érte!
Továbbra is ha valakit érdek a dolog várom szeretettel!
Dynaudio Contour 1.4s
Milyen vas kell ennek az eleresehez, h ezt kihozzuk egy ilyen hirhedten nehezen hajthato monitor parosbol azt amit leirtal?
szintén contour tulajd vagyok, 1.3 ill. 1.4S van a birtokomban, csöves erősítővel hajtom, az alsó határ 8 watt csőben, ami kb 40 AB osztályunak felel meg... ezzel már nagyon szépen tud szolni szobahangerőn.. .gyönyörű a térleképzése... igazán jól a 40 wattos erősítővel érzni magát kb 150-160 wattni AB. itt már halk hangerőn is gyönyörű dinamikát biztosít... ezen teljseedik ki,
a csúcsot nálam a dual végfokra kötve adja... ott 120 csöves wattot kap... de hát az már egy más világ... az az Einstein Tube... a végfok hangja kb 5-6 milla...
Ezt a szintet már nem tudja kiszolgálni maradéktalanul... félreértés ne legyen... zseniálisan szól... de az embernek van egy olyan érzése, hogy ez a végfok igényli a confidence 1 vagy 2-t....
én is ezért adom el az enyéimet... egyszerűen a végfokom többet kíván... mindez nem kisebbíti a contour 1.4 érdemeit... egy eszméletlen jól kitalált, zseniális doboz!
most már közel 1x éve vagyok dyno tulajdonos... nagy megelégedéssel!
"What this country needs is a good 5 watt amplifier!"
Paul Klipsch
Paul Klipsch
Dynaudio Contour 1.4s
Nem könnyű pár mondatban megfogalmazni alapjáraton van egy íze amit lehet szeretni!
Vannak szintek egész elfogadható áron is tudsz kellemes hangot kicsikarni belőle de mindig többet akarsz és nem a dyno ban lesz a hiba!
- Attilag001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 59
Dynaudio Contour 1.4s
Hallottam ezt a hangfalat en is, kis tulzassal szomszedok vagyunk az eladoval, habar autohifis tobb eves multbol ismerjuk egymast.
A minap ezen a forumon egy kollega a polcsugarzoihoz keresett Subot, talan nincs egyedul azzal a gondolattal hogy kis hangfalbol keves mely jon ki, ezert subbal biztos jobb lenne.
Mondanom se kell hogy probaltam lebeszelni a polcsugarzo Sub combojarol, talan meg az Eq is jobb eredmenyt ad ha mindenkeppen elakarjuk vinni szuksegbol/izlesbol a hangkepet.
A Contour 1.4 nem kivan Subot, rug mint egy bika, harap mint egy kutya es vag a magasa mint a penge.
25 m2 szobaba alacsony hangeron telt, pont amit sokan hianyolunk egy allo hangfaltol a kis hangeron.
Nagy Up az eladonak es a portekanak!
Aki kevesli a sajat rendszerebe a melyet, a dinamikat, kulonosen kis hangeron, annak erdemes rahallgatni egy dynora... es ha lehet ezzel kezdje;)
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 896
Dynaudio Contour 1.4s
Egy barátomnál hallgattam Rega Brio, Arcam Fmj cd 23T társaságában, egy ugyanilyen hangfalat. Lehető legalapabb kábelezéssel és még így, teljesen alap szinten kiszolgálva is tetszett. Van ennek a hangfalnak a megszólalásában valami "zsigeri", amivel azonnal megragadja az ember figyelmét. Egy 21nm-es szobában hallgattuk, ott nem igazán éreztem, hogy a Brio nagyon elfogyna vele és azért volt, hogy nem kíméltük a szomszédokat.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- zotyazotya
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Dynaudio Contour 1.4s
Abszolút alátámasztom az eladó rugalmasságát és segítőkész hozzáállását. Erősen ajánlott bejelentkezni hozzá egy demóra!
Dynaudio Contour 1.4s
Tegnap autóval elindultam, és eszembe jutott, hogy jó lenne ezt a hangfalat meghallgatni. Egy telefonhívás, és az eladó azonnal fogadott este 20 órakor, nagyon kedves embert ismertem meg benne. Nagyon jól szól a Dynaudio hangfal, pedig kételkedtem benne, hogy nincs teljesen kiszolgálva, és éjfélig csak zenét hallgattunk, teljes megelégedetséggel. Egy nagy UP. És köszönet mindenért. Valaki nagyon jól jár vele. Sajnos nekem még nincs ki a pénzem.
Dynaudio Contour 1.4s
Jég feloldódott a tisztelt érdeklődő elfelejtett megjelenni!
Dynaudio Contour 1.4s
Vasárnapig jégelve!
Dynaudio Contour 1.4s
Egy jó demóra valaki??
Dynaudio Contour 1.4s
Egy p-260 A osztályban !
Jóformán csengőzsinorral mert a kábeleim egy részét elvitték így is olyan sound van !!!
Eladás oka kizárólag színe miatt ugyan ezt veszek !!!!
Dynaudio Contour 1.4s
Ja bocs...
Melyik típus pontosan?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Dynaudio Contour 1.4s
Most egy Accuphase van bekötve elé!
Több mint meggyőző!
Dynaudio Contour 1.4s
Megkérdezhetem hogy mivel hajtottad őket?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
- Tibi_mester
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Dynaudio Contour 1.4s
Már hallottam szólni ezeket a Dynaudio remekműveket, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Erősítő: Krell KAV-300i, Hangfal: sok Dynaudio, CD: Philips CD 100
Futómű: California Audio Labs DX-2, DAC: California Audio Labs Sigma 2
Házimozi: ARCAM AVR 350
Kábelek: VDH Magnum, First, Mainsstream
Futómű: California Audio Labs DX-2, DAC: California Audio Labs Sigma 2
Házimozi: ARCAM AVR 350
Kábelek: VDH Magnum, First, Mainsstream
Dynaudio Contour 1.4s
Nekem ez a harmadik eladásom!
Kb még egy “bolondot” ismerek a városban akire komoly hatással van
Dynaudio Contour 1.4s
Érdekes hogy ennyi eladó Dyno van Jászberényben. Az én Focus-om is egy jászberényi fórumtárstól került hozzám...
Dynaudio Contour 1.4s
Jászberény!
Budapest től 70 km 1óra autóval !
Dynaudio Contour 1.4s
Merre talalhato?
Jászberényi az eladó.
Dynaudio Contour 1.4s
Merre talalhato?
Dynaudio Contour 1.4s
Egy jó kis demóra lehet jönni hallgatózni!
Dynaudio Contour 1.4s
Újra eladó sorban!
Ára legyen 420 eft majd le lesz alkudva!
Dynaudio Contour 1.4s
430 eft