Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quad 11L2 Rosewood
Quad 11L2 Rosewood
Elkelt.....:-(
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Quad 11L2 Rosewood
A szép idő ellenére dermedni látszik.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- Volvetta63
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Quad 11L2 Rosewood
Gyönyörűek, ha csak olyan szépen szólnak, ahogy kinéznek ... Én is bevállalnám, de tudom milyen érzés megkapni, hogy "ezmegminekkellettmég?". Őszinte együttérzésem!
- d.janos
- Fórumlakó

- Értékelés: 203
Quad 11L2 Rosewood
Nagyon jó dobozok, hangulatteremtésben, zeneiségben kimagaslóak, messze túlszárnyalják az árukat. Van egy olyan tulajdonsága a hangjának, ami miatt mind a mai napig nagyon jó érzéssel emlékszem vissza rá. Anno a HighEndShow-n is a 11L2 volt a lánc végén, talán nem véletlenül ...
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/mini ... b-dolgokra
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
Quad 11L2 Rosewood
Kicsit megnőtt a népsűrűség a nappaliban....
A gyerekszoba felújítás alatt....
Vigyétek!
Quad 11L2 Rosewood
Üdv. 60.000 ft ért megvenném.
0630 3587021
Szia!
Köszönöm az ajánlatot....De egyenlőre nem adnám oda ennyiért.
Talán majd később,ha nagyon nem akar elkelni....
Quad 11L2 Rosewood
0630 3587021
Pofátlan ajánlat és még hívjanak is fel. Ejj...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X
- asztalos1966
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Quad 11L2 Rosewood
0630 3587021
-
Vendég
Quad 11L2 Rosewood
Jó ár, szép és kiváló doboz (és még kicsi is)!
Egyetértek.
Én, ha lecserélném az enyémeket, akkor biztos nem adnám el. Menne a tv mellé.... Jó dobozok!
Quad 11L2 Rosewood
Jó ár, szép és kiváló doboz (és még kicsi is)!
Nekem is volt ilyenem ébenfa furnéros, imádtam!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X
Quad 11L2 Rosewood
Továbbra is eladó a csúnya,nagy Quad..... bár én továbbra is megtartanám.... :-)
De sajnos mennie kell.
Irányára 75000.....A környéken házhoz szállítom.
Quad 11L2 Rosewood
Szép az idő....A jég is felolvadt.... :-)
Tehát újra vihető ez a ronda,nagy hangsugárzó.
Ezt tényleg pont két olyan jelző, ami soha nem jutott volna eszembe róluk.
Nagyon ajánlom, 11L Classic tulajként a 11L2 párost (talán a legjobb az L-szériából)
Quad 11L2 Rosewood
Szép az idő....A jég is felolvadt.... :-)
Tehát újra vihető ez a ronda,nagy hangsugárzó.
Quad 11L2 Rosewood
Jegelve....Egy pár napra... :-)
Quad 11L2 Rosewood
Egy páran már érdeklődtek... Hogy a többiek dolgát megkönnyítsem... Telefonon is lehet érdeklődni...
30/2120269....
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Quad 11L2 Rosewood
Akkor már csak Mr Wolf segíthet
:-)
Quad 11L2 Rosewood
Vegyél gyorsan egy faék egyszerű álló hangfalat tedd ezt mellé és kiderül, hogy
- kicsi (!) és
- szép (!)
Ez sajnos nem válik be....A nappaliban van egy kb ötször akkora monitor...
De ez a gyerekszobában "nem illik".... mert a System Audio Saxo még nála is kisebb...És fehér.
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Quad 11L2 Rosewood
Vegyél gyorsan egy faék egyszerű álló hangfalat tedd ezt mellé és kiderül, hogy
- kicsi (!) és
- szép (!)
Quad 11L2 Rosewood
Vérző szívvel ,de erős családi nyomásra meg kell válnom az alig pár napja szerzett gyönyörű hangsugárzóimtól..... :-(
Idézem.: Minek még egy? Nagy.... és ronda....
Szóval aki ilyen nagy és ronda dobozkára vágyik,az ne fogja vissza magát....
Irányár 75000Ft..... Ezért Pesten ill. a környéken díjmentesen házhoz szállítom.
Doboza sajnos nincs, ezért (meg persze a meghallgatás miatt) a személyes átvételt preferálom.
Beszámítás lehetséges... keresek Pro-Ject phono box DS-t,vagy Acril-it lemeztányért....