Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wharfedale Pacific PI-30
Wharfedale Pacific PI-30
Üdv! Érdekel a hangfalpáros. Hogy érhetlek el? Számom: 70 három három nyolc 7193.
- Lancer-2015
- Fórumlakó

- Értékelés: 114
Wharfedale Pacific PI-30
Üdv mindenkinek! Én is csak ajánlani tudom ezeket az igazi angol dobozokat, nekem is ilyenek vannak s nagy megelégedéssel hallgatom őket zenén és mozin is. Ezek még made in England... További szép estét mindenkinek!
Wharfedale Pacific PI-30
Mától 68.000 Ft az ára ennek a remek hangsugárzónak...Tényleg egész komoly hangsugárzók vannak - voltak ( pl. Dali Rubicon8) mellette és nem vallott szégyent...
Wharfedale Pacific PI-30
Természetesen, igen…
Wharfedale Pacific PI-30
Szia!
A fólia eltávolítható róla?
Köszi,
Baloo
- bDavid
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Wharfedale Pacific PI-30
UP a szuper ládáknak! Nekem a kis tesója van (Pi-20) rózsafa verzióban ... nagyon szeretem a hangját. Ez a fehér is jól áll neki!
Wharfedale Pacific PI-30
Szia !
Helyileg hol találhatóak ?
Wharfedale Pacific PI-30
Valóban nagyon szépen szól....Bük színű, csak belső interiőr változás miatt fényes fehérre fóliáztattam:)
Wharfedale Pacific PI-30
Eladó a képeken látható Wharfedale PI-30 hangsugárzó, makulátlan állapotban. Újkora óta nálam van,
alig használt.
Ára:70.000Ft
Szia!
Bőven megérik ezt az árat sztem, én épp ezen hallgatok egy zongora szóló lemezt (W.Kemp Beethoven szonáták- DG mono lemezről), hihetetlenül jó a zongora hang.
Valójában milyen színű (sztem nem olyan, mint a képen, de lehet, hogy tévedek)?
Wharfedale Pacific PI-30
Eladó a képeken látható Wharfedale PI-30 hangsugárzó, makulátlan állapotban. Újkora óta nálam van,
alig használt.
Ára:70.000Ft