Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Physic Scorpio
Audio Physic Scorpio
Természetesen!
Dragonweed úr készít egyet.
A topicja alapján nagyon úgy tűnik, hogy valami nagy halvány sejtése van dolgokról.
Ha készen van, részletesen be fogok róla számolni a -"hangsugárzót keres - Totem Acoustic" (vagy valami hasonló) topicban.
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Audio Physic Scorpio
Ugyan nem ezt, de egyszer hallottam hosszabb ideig az Avanti II-t. Maradandó élmény volt. Meg szabad kérdezni az eladót mi lesz helyette, mielőtt lezáródik a topik? Akár priviben is jöhet a válasz.
Audio Physic Scorpio
Sziasztok!
Közben megtörtént az első zenehallgatás a dobozokkal,hát csak elismerően tudok nyilatkozni róla. Fürge,nyitott,szellős,ugyanakkor stabil pincemély basszusokkal megtűzdelt természetes hangot hallok belőle. Igy 5 lemez után abszolut bezenélte magát a nappaliba. Bár nálam a Linn Sondek a főnök, most a cd t is élvezettel hallgatom. Erre már nagyon rég volt példa!
Köszönöm a lehetőséget Sólyom,és remélem te sem nyúlsz mellé a készülő dobozoddal!
Ui.: Aki most lemaradt a Scorpio-ról,ne csüggedjen,hifis vagyok. Bármilyen jó is legyen, egyszer talán lesz még eladó!
Audio Physic Scorpio
Tisztelt Uraim!
A Scorpio elmászott - vagy elkelt. Biztos szentimentális vagyok, de 10 év együttélés után nehéz a szívem - hiányzik.
K. jó hangsugárzó, és remélem az új tulaj is közel ennyire fogja szeretni, mint én.
Sajios az útlezárások miatt 2-3 óra késéssel sikerült összejönnünk, és a végén negyedmagammal kávéztunk és beszélgettünk, mivel egy hármas csere-vásárlás lett a dologból. De megint nagyszerű embereket ismertem meg, és "aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet"-nél nyugodtan be lehet helyettesíteni virág helyett a zenét.
A topicot nem zárom, amíg vagy a kávémat nem dícsérik meg, vagy az új tulaj a hangsugárzót!
Szintén élmény volt,bár Putyin bekavart kissé,így már túl sok időnk nem maradt sajnos. Holnap beszámolok az itthon hallottakról,a tv azért már cicereg rajta. Szépen!
Audio Physic Scorpio
Tisztelt Uraim!
A Scorpio elmászott - vagy elkelt. Biztos szentimentális vagyok, de 10 év együttélés után nehéz a szívem - hiányzik.
K. jó hangsugárzó, és remélem az új tulaj is közel ennyire fogja szeretni, mint én.
Sajios az útlezárások miatt 2-3 óra késéssel sikerült összejönnünk, és a végén negyedmagammal kávéztunk és beszélgettünk, mivel egy hármas csere-vásárlás lett a dologból. De megint nagyszerű embereket ismertem meg, és "aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet"-nél nyugodtan be lehet helyettesíteni virág helyett a zenét.
A topicot nem zárom, amíg vagy a kávémat nem dícsérik meg, vagy az új tulaj a hangsugárzót!
Audio Physic Scorpio
Kedves Barátaim!
Köszönöm a felajánlásokat, élek velük! Valamelyikkel mindenképpen.
Kábelt természetesen nem adok vissza, főleg ha Nordost Valhalla.
A részleteket rövidesen megbeszéljük!
Audio Physic Scorpio
Gyűjtsétek az adományokat,mert a Skorpio ma kirepül a Sólyom fészkéből!
Audio Physic Scorpio
Aztaqrva Legkedvesebb Madaram!
Ha már ide fel merted írni ide mielőtt megkérdezel, akkor én is ideírom, hogy: amikor visszahozod a kábelemet, a három zenére való hangfalam BÁRMELYIKÉT elviheted.
De viheted a 15 éves Yamaha házimozi szettet is, csak az kib.szás mindkettőnkkel :-) De érted mindent!
És ha már ilyen voltál ilyen és így tetted fel a kérdést, természetesen CSAKIS BÉRBEN viheted őket, csak neked, csak most csak dupla áron!
A fene se érti ezeket a Madarakat, esik egy kis hó és elvesztik a józan eszüket...! :-)
Tuggyuki
(A szomszéd falu zenebolondja b.zzeg)
Majd elfelejtettem!
Ha holnap elviszik a Scorpiot, legalább két hétig zene nélkül maradok, mert csak akkorra készül el a Totemoszlop.
Tudna valaki kölcsön-, vagy bérbeadni egy pár, lehetőleg egyforma hangsugárzót, hogy bele ne pusztuljak a csendbe?
Igérem, vigyázok rá!
Sad but true: "Audiophiles don't use their equipment to listen to your music. Audiophiles use your music to listen to their equipment" - Alan Parsons
Audio Physic Scorpio
Óriási! :-)) Értékelem Sólyom humorát és mint Ember is bizonyított már.
Ritka mint a fehér sólyom, holló!
Volt alkalmam hallgatni a scorpiot. Nagyon meggyőzően muzsikált. Pontos, a tere 3D lenyűgöző, minden hangszer a helyén. Előre gratula az új tulajnak!
És a kávé is finom