Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Celestion F30 (Soneraudio által módositva)
Újabb árcsökkenés, legyen mostantól 58.000.- forint!
Módosítom az árat, legyen 60.000.-ft
Odakint nagyon hideg van, de ez nem akar jegesedni....szóval up!
Kedves Érdeklődő!
Eladnám szeretett Celestion F30 típusú hangsugárzóimat!
2015-ben vásároltam hibás hangváltóval és magas sugárzóval. Krahling Zoli hozzáértésének hála új hangváltó és kábelezés került a dobozokba, a hátlapi csatlakozók ki lettek cserélve WBT aljzatokra. A legszembetűnőbb változtatás az előlapot érintette, a gyári csipogók helyett Seas 27 TDF típusú magas sugárzók kerültek beépítésre.
A módosításoknak köszönhetően sokkal kiegyenlítettebb lett a hangkép, én jellemzően elektronikus zenéket, jazzt és bluest hallgattam velük egy 19 m2-es nappaliban, nagy megelégedéssel!
A hangváltóba beépített komponensek listáját és a mérőmikrofonnal készített frekvenciaátviteli ábrát az érdeklődőknek el tudom küldeni!
Az eladás oka: lehetőségem adódott egy magasabb minőségű gyári hangsugárzó pár megvételére, így a Celestion-ök csak addig eladóak, amíg azokat el nem adják!
Mivel nem új hangsugárzókról van szó és megéltek már pár költözést, ezért találhatóak rajta apró hibák, melyeket lefényképeztem, de a mindennapi használat során ezek egyáltalán nem feltűnőek, láttam sokkal rosszabb állapotú dobozokat is. A grillek is megvannak hozzá, tökéletes állapotban!
A hangsugárzók ára mindösszesen 65.000.- Ft (irányár)
Személyesen meghallgatni Pécsen lehet, előre egyeztetett időpontban akár saját rendszeremmel, akár hozott berendezésekkel.
Dobozai nincsenek meg, így posta / futár kizárva, házhoz szállításban viszont tudok segíteni Pécs 50 km-es körzetében.
Érdeklődni privátban vagy a 30 / 303 negyvenkilenc 10-es telefonszámon lehet!
Köszönöm, hogy benéztél!