Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzók javítása
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

- Értékelés: 96
Hangsugárzók javítása
És helyileg pontosan hol vagy, mert ez sztem nem lenne egy könnyű meló?!
U.i: én is gondolkoztam a cserén, de mégis mire, 2-db ES20-asra és donornak is jó lenne?
Hangsugárzók javítása
Csináltam már ilyen JBL-t vagy 1,5 éve, ha a cséve sérült akkor nagyobb a gáz, mert az eredeti huzallal és módszerrel csak én dolgozom. Ha a kivezetés szakadt, azt meg tudja más is csinálni jól, csak kézügyesség kérdése. Őszintén szólva lehet, hogy inkább cserélni lenne érdemes hasonló méretű, és a keret mögé illeszthető magashangszórókra. Viszont az drágább megoldás.
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

Hangsugárzók javítása
A kettő együtt, közösen alkot egy komplex egységet /hangfal, melyből az alsó hagyományos dóm kialakítású + a felette lévő az ultra magas csipogó, mely papíron 40khz-ig ciripel! Természetesen mind a 4-db (2x2) kifingott!
Ötletek, h kihez forduljak velük, csak mert ragasztottak és szemre elég bajosan szétszedhetők?
Hangsugárzók javítása
Melyik magas a kettő közül?
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
JBL ES90-s magasait hova vigyem javítani???
Minden tippet hálásan köszönök!
Hangsugárzók javítása
Kedves sorstársak!
Klasszikus problémába ütköztem:
Heybrook HB1-es handobozaimban elporladtak a mély peremek.
Tud valaki tanácsot adni, hogy nem túl távol Budapesttől hova menjek javíttatni?
Előre is köszönöm.
Máris kaptam több segítő választ, mindenkinek nagyon köszönöm.
Hangsugárzók javítása
Pesten nem jók az esélyek. Esetleg Székesfehérvárra szoktam egyszerűbb membránszéleket gyártani hozzá. De a legjobb verziót én csinálom Vifa M21-hez.
Hangsugárzók javítása
Kedves sorstársak!
Klasszikus problémába ütköztem:
Heybrook HB1-es handobozaimban elporladtak a mély peremek.
Tud valaki tanácsot adni, hogy nem túl távol Budapesttől hova menjek javíttatni?
Előre is köszönöm.
- lezo73
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 20
Hangsugárzók javítása
Köszönöm a választ! :-) :-) :-)
Ugyanaz a membrán. Meg a mágneskör. Szóval lehet.
Hangsugárzók javítása
Ugyanaz a membrán. Meg a mágneskör. Szóval lehet.
- lezo73
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 20
Hangsugárzók javítása
Sziasztok,
Segítséget kérnék a következő témában!
ORION HS-288 hangfalban, a tölcséres kivitelű közép sugárzókban, a kék membránok (talán pillék) elszakadtak.
Ezeket a pilléket lehet helyettesíteni a HS-280? 282 középsugárzóiban lévőkkel? Egyáltalán csak az a rész cserélhető?
Üdv:
Laci
Hangsugárzók javítása
Köszönöm, megnézem. nem áll messze tőlem a szerelés, ha nem tudom megoldani jelentkezem.
Runco LS5, Bydium HD motoros 92", Panasonic G10 46"
AV: Yamaha RX-A3060, Primare A30.5, Pioneer BDP-320,Zidoo Z3000 Pro, Swans Diva 4.2F Tüű mod, Fapaci Luxor kábel, Swans Diva 6.3C Tüű mod, Swans D3.2 háttér, Sub: Velodyne CHT-10R, Fapaci sub kábel,KE-7, T3, RCA összekötők.
AV: Yamaha RX-A3060, Primare A30.5, Pioneer BDP-320,Zidoo Z3000 Pro, Swans Diva 4.2F Tüű mod, Fapaci Luxor kábel, Swans Diva 6.3C Tüű mod, Swans D3.2 háttér, Sub: Velodyne CHT-10R, Fapaci sub kábel,KE-7, T3, RCA összekötők.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
KEF C6 LCR centeremnek kiment a magassugárzója, tud segíteni valaki hogy hol lehet javíttatni?
Köszönöm.
FL.
Ha a cséve sérült, és cserélni kell, akkor főleg én tudok jó megoldást rá, ha csak a kivezetés szakadt, akkor egy ügyes kezű hangszórójavító is.
Sziasztok!
KEF C6 LCR centeremnek kiment a magassugárzója, tud segíteni valaki hogy hol lehet javíttatni?
Köszönöm.
FL.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Köszönöm.
FL.
Runco LS5, Bydium HD motoros 92", Panasonic G10 46"
Hangsugárzók javítása
Lehet ellenőrizni.
Hangsugárzók javítása
Még mindig. Már évek óta én csinálom a legjobb hangszóróalkatrészeket Magyarországon.
Te mondod biztos így van.
Üdv
doktor
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Az öcsém szeretné megjavíttatni a hangsugárzóit, mert a hangszórók membránjai elporladtak sajnos.
Ilyen vagy ehhez hasonló hangszórókat keres.
Esetleg valakit aki ért a hangsugárzó szereléshez Kecskemét környékén.
Köszönjük.
Hangsugárzó márkája Heco.
A 4 db hangszóró ami tönkrement az Heco 160 S-CPS-870I.
Szép az adatlap, és az igazat adták meg a hangszóróról. Ritka dolog.
Hangsugárzók javítása
Nem tudom, hogy él-e még, de régebben ő sütögetett habszéleket. Talán tud neked segíteni.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/31795-plászló/
Még mindig. Már évek óta én csinálom a legjobb hangszóróalkatrészeket Magyarországon.
Hangsugárzók javítása
A membrán nem hiszem, hogy valaha is elporladna. Talán inkább a hab membránszél. Azt lehet cserélni/javíttatni. Remélem nem volt olyan hülye az öcséd, hogy a hangszórókat már kivágta a kukába.
Namost ez így nem teljesen igaz, mert ha egy membrán műanyag, és nincs (rajta-benne) UV védelem, akkor az elbomlik a napfénytől szép lassan. Mondjuk itt szerintem tényleg a membránszél mehetett tönkre.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Az öcsém szeretné megjavíttatni a hangsugárzóit, mert a hangszórók membránjai elporladtak sajnos.
Köszönjük.
Nem tudom, hogy él-e még, de régebben ő sütögetett habszéleket. Talán tud neked segíteni.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/31795-plászló/
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
A membrán nem hiszem, hogy valaha is elporladna. Talán inkább a hab membránszél. Azt lehet cserélni/javíttatni. Remélem nem volt olyan hülye az öcséd, hogy a hangszórókat már kivágta a kukába.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Köszönjük.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Hangsugárzók javítása
Most boldogsagvan Fulldugo ?
Most aztan kielted magad . .
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Hangsugárzók javítása
Most boldogsagvan Fulldugo ?
Most aztan kielted magad . .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Hangsugárzók javítása
Elektroszatikus hangfalak javításával foglalkozó szakembert keresek !
Próbálj valahogy elérhetőséget találni Popori Ottó-hoz.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII