Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzók javítása
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Aktív mélysugárzóm egy Rel Q100E nemrég egy peremezésen esett át. -ez rendben is van, viszont
nagyobb hangerőn "bepuffog" -jobban nem tudom leírni, illetve amikor kikapcsolom akkor is egyet puffan,
Szóval valami elektronikai problémára gondolok.
Ebben esetleg valaki tud segíteni. Én Zala megyében élek de tudok vele mozogni.
Üdv.: Endre
Szia!
Lehet hogy nem jól lett központosítva a peremezésnél ? Ez megmagyarázná a dolgot .. Ha előtte ezt nem csinállta akkor szerintem ez a bi - bi .
De ehez látni kellene abban sajnos nem tudok segíteni mert én pest mellett tevékenykedem .
További szép napot.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Aktív mélysugárzóm egy Rel Q100E nemrég egy peremezésen esett át. -ez rendben is van, viszont
nagyobb hangerőn "bepuffog" -jobban nem tudom leírni, illetve amikor kikapcsolom akkor is egyet puffan,
Szóval valami elektronikai problémára gondolok.
Ebben esetleg valaki tud segíteni. Én Zala megyében élek de tudok vele mozogni.
Üdv.: Endre
Hangsugárzók javítása
Üdvözlök mindenkit!
Hangfalperemezéssel foglalkozó jó szakembert keresnék Szolnok vagy Budapest környékén!
Üdv.Zoli
Kettővel lentebb... :-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Hangsugárzók javítása
Üdvözlök mindenkit!
Hangfalperemezéssel foglalkozó jó szakembert keresnék Szolnok vagy Budapest környékén!
Üdv.Zoli
- bratyesz74
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 3
Hangsugárzók javítása
Üdv.Szekszárd környékén keresek ügyes kezű szakit kettő darab hangszóró bevezető szál cseréjére .Valaki már cserélte régebben. Dudorok vannak a membrán hátulján,azokat valahogy el kellene távolÍtani.Köszi.
Hangsugárzók javítása
Székesfehérvár közelében keresnék szakembert egy JBL-R133 felújításához.
- hangváltó felújítás
- hangszórók átnézése
- kábelek cseréje
Ha Érd közelnek számít, akkor Tüű Urat javaslom.
Sztem nincs messze, mobilt javaslom - kis infó a topikjában olvasható, amúgy pedig: http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... altunning/
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
Hangsugárzók javítása
Székesfehérvár közelében keresnék szakembert egy JBL-R133 felújításához.
- hangváltó felújítás
- hangszórók átnézése
- kábelek cseréje
-
Hangsugárzók javítása
Szia!
Próbáld meg Tűű Károlyt!!! A topikjában mindent megtalálsz. Érden van a műhely, de érdemes hozzá elmenni! Érdekes hangszórókat mutatott, amik felújításra vártak.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... hangfalak/
Köszönöm a tippet!
Üdv!
- eos32
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Egyik Infinity Reference61i hangfalam ciripelője úgy tűnik megadta magát, bizonyos - jellemzően női énekhangok - hangoknál berezonál... nem tudom leírni, de kellemetlen.
Mivel a hangfalak nem mai darabok, a javításhoz olyasvalakit keresnék, aki nem csak a szükséges ciripelő cserét - vagy párban - cseréket végezné el, hanem esetleg globálisan is átnézné, helyre rakná "felújítani", feljavítaná a hangfalakat.
Kit találtok legalkalmasabbnak a feladatra?
Helyileg Bp. XIV. kerület a kiindulási pont, de a távolság Bp-en belül nem akadály.
Előre is köszönöm a javaslatokat/segítségeteket!
Üdv!
Szia!
Próbáld meg Tűű Károlyt!!! A topikjában mindent megtalálsz. Érden van a műhely, de érdemes hozzá elmenni! Érdekes hangszórókat mutatott, amik felújításra vártak.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... hangfalak/
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Gyerek kíváncsiság áldozatává vált (ujjal benyomott) Pioneer magassugárzó javítására kérnék segítséget, javaslatot privátban.
Köszönöm!
Üdv Gyuri
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Egyik Infinity Reference61i hangfalam ciripelője úgy tűnik megadta magát, bizonyos - jellemzően női énekhangok - hangoknál berezonál... nem tudom leírni, de kellemetlen.
Mivel a hangfalak nem mai darabok, a javításhoz olyasvalakit keresnék, aki nem csak a szükséges ciripelő cserét - vagy párban - cseréket végezné el, hanem esetleg globálisan is átnézné, helyre rakná "felújítani", feljavítaná a hangfalakat.
Kit találtok legalkalmasabbnak a feladatra?
Helyileg Bp. XIV. kerület a kiindulási pont, de a távolság Bp-en belül nem akadály.
Előre is köszönöm a javaslatokat/segítségeteket!
Üdv!
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5244
Hangsugárzók javítása
Bocsánat de csak most vettem észre !
Yalton Audio Kistarcsa Eperjesi ut 18. 06(20) 381 5304
A Srác egy zseni nagyon szépen dolgozik korrekt szaki ! Csak ajánlani tudom !
Üdvözlet!
Zsoltit én is ajánlom, szépen dolgozik és korrektek az árai is.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok! Kecskemét környékén kitudna megjavítani egy pioneer hangszórót? Vagy ki vállalná hogy elpostázom majd vissza ha készen van?
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
kb. 15 éves Mission hangfalak hangszórói:
Photo 2016. 12. 05. 14 12 02.jpg
Photo 2016. 12. 05. 14 12 16.jpg
Javítható? Tudnátok segíteni kihez forduljak?
Előre is köszönöm!
ezekből szoktam jó hangszórókat csinálni, vannak nagyon jó papírmembránok hozzá, egyenletes átvitel mellett ki lehet hozni az eredeti T-S paramétereket körülbelül. Mérésekkel nem gond megcsinálni.
Hangsugárzók javítása
Hali.
Ha még nem cseréltetted ki a porvédőket, akkor ezt próbáld ki:
Tiszta mosogató szivacsot bevizezel , majd azzal ésszel csak a porvédőt átnedvesíted.Ha ránézésre már elég nedves akkor fogod a házi porszívót,itt azért jó az ha állítható a szívó erő ha nem akkor a csövén található nyílást kinyitva az egyik kezeddel a hangszóró membránt óvatosan megtartod. A másik kezedben a porszívó csövét ráhelyezed a porvédőre úgy hogy minden oldalon felfeküdjön .Majd a harmadik kezeddel bekapcsolod a porszívó ,ha szerencséd van akkor elsőre kipattan ha nincs akkor a csövön a nyílást vissza zárod és úgy próbálod meg. Az egész sztori hátránya csak az hogy a porvédőn ha voltak éles törések akkor azoknak sajna megmarad a nyoma.(nekem ez sokszor sikerült gond nélkül még eddig. Sok sikert.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni menyibe kerülne egy Pioneer cs-770 benyomódott középsugárzó porvédő csere?
Kb így néz ki.
Hangsugárzók javítása
Megtaláltam Facebook-on a srácot. Írtam is neki, köszi a tippet. Pesten vagyok amúgy én is.
Majd beszámolok
Sok sikert !
Hangsugárzók javítása
Megtaláltam Facebook-on a srácot. Írtam is neki, köszi a tippet. Pesten vagyok amúgy én is.
Majd beszámolok
Szia ! A helyileg merre ? Ha esetleg pest megye akkor a kettővel ezelőtti hozzászólásomban találsz elérhetőséget , ő biztosan meg tudja javítani !
Hangsugárzók javítása
Szia ! A helyileg merre ? Ha esetleg pest megye akkor a kettővel ezelőtti hozzászólásomban találsz elérhetőséget , ő biztosan meg tudja javítani !
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
kb. 15 éves Mission hangfalak hangszórói:
Javítható? Tudnátok segíteni kihez forduljak?
Előre is köszönöm!
- SONY SSX-7
- Nincs visszaút
- Értékelés: 5
Hangsugárzók javítása
Szia! Semmi gond . Köszi a telszámot!! Üdv!
Hangsugárzók javítása
Bocsánat de csak most vettem észre !
Yalton Audio Kistarcsa Eperjesi ut 18. 06(20) 381 5304
A Srác egy zseni nagyon szépen dolgozik korrekt szaki ! Csak ajánlani tudom !
Üdvözlet!
- TurboSteve
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Hangsugárzók javítása
Pest megyében tudok egy nagyon jó szakit, Kerepesen ! Ha érdekel megadom a számát.
Szia !
Átküldenéd nekem is a számot ?
- SONY SSX-7
- Nincs visszaút
Hangsugárzók javítása
Szia jó estét! Hú az nagyon jó lenne és nagyon köszönöm!!! Üdv! Tibor.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok! Valaki tud megbízható és jó minőségű hangszóró tekercselőt? Üdv! Tibor.
Pest megyében tudok egy nagyon jó szakit, Kerepesen ! Ha érdekel megadom a számát.
- SONY SSX-7
- Nincs visszaút
Hangsugárzók javítása
Sziasztok! Valaki tud megbízható és jó minőségű hangszóró tekercselőt? Üdv! Tibor.