Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzók javítása
- kistibcsi
- Törzsvendég
- Értékelés: 80
Re: Hangsugárzók javítása
Többször javított már nekem Pázmándi László Mezőkövesden, a munkájával alapvetően nincs problémám, de a megbeszélt határidők folyamatos be nem tartása, a kommunikációja, a telefonos élérhetősége komoly türelmet igényel.
Pázmándit miért nem ajánlod?
[/quote]
Igénytelen, barbár módon dolgozik. Javítás előtt minimum 2 hónapig "pihenteti" a hangszórókat...
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
Marosi Istvánt kértem fel egy 13 cm-es mélyközép (Goodmans Maxim 2) javítására: a légrésben surlódott a tekercs.
A ragasztások kissé csúnyára sikeredtek, de ezt még elnéztem neki, odahaza, a beszerelés után sajnos egyből kiderült, hogy a hangszóró ugyanúgy surlódik, zizeg, mint előtte. Az egész olyan volt, mint amikor a mester az ügyetlen és tapasztalatlan ipari tanulóra bíz egy olyan feladatot, ami meghaladja a képességeit. Valószínű, hogy ezzel a hangszóróval nem ő, hanem a segédje foglalkozott...
Ezt követően a Goodmans mélyközép sugárzót Pázmándi László (Mezőkövesd) hozta helyre: ugyanolyan jó és szép lett, mint a gyári példány.
[/quote]
Igénytelen, barbár módon dolgozik. Javítás előtt minimum 2 hónapig "pihenteti" a hangszórókat...
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
Marosi Istvánt kértem fel egy 13 cm-es mélyközép (Goodmans Maxim 2) javítására: a légrésben surlódott a tekercs.
A ragasztások kissé csúnyára sikeredtek, de ezt még elnéztem neki, odahaza, a beszerelés után sajnos egyből kiderült, hogy a hangszóró ugyanúgy surlódik, zizeg, mint előtte. Az egész olyan volt, mint amikor a mester az ügyetlen és tapasztalatlan ipari tanulóra bíz egy olyan feladatot, ami meghaladja a képességeit. Valószínű, hogy ezzel a hangszóróval nem ő, hanem a segédje foglalkozott...
Ezt követően a Goodmans mélyközép sugárzót Pázmándi László (Mezőkövesd) hozta helyre: ugyanolyan jó és szép lett, mint a gyári példány.
Üdv mindenkinek!
Szeretném megjavíttatni az egyik wharfedale diamond 8.3-as hangfalamat, amiben a magassugárzó bizonyos frekvencián (zongorás zenéknél)torzít. Nézegettem hogy írtatok szakikat, akik foglalkoznak hangszóró javítással, de nem tudom kihez lenne ezzel a problémával fordulnom. Szegeden van a hangsugárzó, ha kell postán is feladom. Sajnos Szegeden nem találtam szakembert aki vállalta volna. Az egyik szaki azt mondta várjam meg mig tönkre megy, mondtam neki, hogy több mint 13 éve hallgatom a hangját, és nem olyan rég jött elő ez a probléma, szeretném még legalább még 10-vagy akár 20 évig hallgatni, de úgy hogy jó benne a magas, és erre mondta azt hogy várjam meg míg tönre megy.

Szeretném megjavíttatni az egyik wharfedale diamond 8.3-as hangfalamat, amiben a magassugárzó bizonyos frekvencián (zongorás zenéknél)torzít. Nézegettem hogy írtatok szakikat, akik foglalkoznak hangszóró javítással, de nem tudom kihez lenne ezzel a problémával fordulnom. Szegeden van a hangsugárzó, ha kell postán is feladom. Sajnos Szegeden nem találtam szakembert aki vállalta volna. Az egyik szaki azt mondta várjam meg mig tönkre megy, mondtam neki, hogy több mint 13 éve hallgatom a hangját, és nem olyan rég jött elő ez a probléma, szeretném még legalább még 10-vagy akár 20 évig hallgatni, de úgy hogy jó benne a magas, és erre mondta azt hogy várjam meg míg tönre megy.

Marosi Istvánnak +1 , egy öregecske, amerikai ferrofluidos dómnak csinált új tekercset, egész gyorsan -pár nap-, és baráti áron. ( Ráadásul csak egy saroknyira van tőlem. :-) ) Amúgy plusz pont, hogy kipróbálhattam egy saját gyártású hangfalát, ár-értékben meglehetősen jó darab...
- DeProtector
- Fórumlakó
- Értékelés: 229
Üdv!
Tudtok valakit ajánlani Győr környékén aki hangszóró peremezést illetve cserét profin meg tud csinálni? B&W hangsugárzó lenne az alany. Köszönöm.
Tudtok valakit ajánlani Győr környékén aki hangszóró peremezést illetve cserét profin meg tud csinálni? B&W hangsugárzó lenne az alany. Köszönöm.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
Egy újabb szub-javításon vagyok túl.
Az otthoni 6 db-ból eddig 3 járta meg az Alisca Orange-t, és került Bese Úr kezei közé.
Viszonylag olcsón, nem túl gyorsan (de mondtam is persze, hogy nem SOS), ellenben szakszerűen és olcsón megjavítják a gyári elkötéseket, hibás alkatrészeket, rosszul működő áramköröket - mert sajnos sok esetben irgalmatlan trehány módon, filléres gagyi alkatrészekkel vannak összedobva a gyári ládák. A szépen csengő "nevesek" is...
Szub átnézésre, javításra tehát ajánlom: http://retroaudio.hu/doc/rolunk.php
Hangfal átnézésre, javításra, tuningra ajánlom: Tüű Károly, +36702813249
Az otthoni 6 db-ból eddig 3 járta meg az Alisca Orange-t, és került Bese Úr kezei közé.
Viszonylag olcsón, nem túl gyorsan (de mondtam is persze, hogy nem SOS), ellenben szakszerűen és olcsón megjavítják a gyári elkötéseket, hibás alkatrészeket, rosszul működő áramköröket - mert sajnos sok esetben irgalmatlan trehány módon, filléres gagyi alkatrészekkel vannak összedobva a gyári ládák. A szépen csengő "nevesek" is...
Szub átnézésre, javításra tehát ajánlom: http://retroaudio.hu/doc/rolunk.php
Hangfal átnézésre, javításra, tuningra ajánlom: Tüű Károly, +36702813249
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
Ha ugyanarról a Pázmándi Lászlóról (H2000) van szó, nekem jó tapasztalatom van. Membránt javított, és elég szép munkát végzett, aznap el is készült. Mezőkövesd volt a tetthely.
[/quote]
Igen, ugyan arról a személyről beszélünk. Ezek szerint Te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt.

- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Ha elkészülnek a Vifáim, szívesen beszámolok róla. :)
Marosi István +1
, (nekem egy vintage Goodmans Maxim "betegségét" gyógyította gyorsan és jól)

[/quote]
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
Ha ugyanarról a Pázmándi Lászlóról (H2000) van szó, nekem jó tapasztalatom van. Membránt javított, és elég szép munkát végzett, aznap el is készült. Mezőkövesd volt a tetthely.
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 874
[/quote]
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
Nem szotkam hibázni.
.....
[/quote]
[/quote]
Igaz, olcsón dolgozik.
[/quote]
[/quote]
Igaz, olcsón dolgozik.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
- mandras
- Nincs visszaút
- Értékelés: 50
Aubek Ferencet ajánlom!
Már több hangszórómat javította.
Már több hangszórómat javította.
Hangsugárzók javítása
22 órája, BLX írta:
Hova vinnétek peremeztetni egy pár 16cm-es Vifa mélyközepet? Hab széle van.
Budapesten valakivel van jó tapasztalat?
Aubeck Ferenc, Marosi István, Pázmándi László....?
Az utolsó az nagyon felejtős...
- BLX
- Törzsvendég
Hangsugárzók javítása
Hangsugárzók javítása
Már nagyon kellett...
Hangsugárzók javítása
hello, tudtok valakit, aki kepes a hangfal dobozan levo karcokat atpolirozni es eltuntetni?
Primare I22; Elac FS 147; Pro-Ject Dac Box S2; Vertere Pulse-Xmini
- kalmanlorant
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Hangsugárzók javítása
26 perce, BLX írta:
Én Győrben nem tudok sajnos.
Korábban böngészés közben ezekre a szakikra bukkantam:
http://diyhang.blogspot.hu/2013/08/hang ... vitas.html
+ Tűű Károly Érden, Tel: +36 70 281 3249
+ Marosi István BP, Tel: 06 20 943 8336
Köszönöm szépen! Tűű mester neve elég gyakran felbukkan, lehet nála próbálkozom majd.
6 hours ago, kalmanlorant said:
Sziasztok !
Győrben és / vagy környékén ismertem hangszóró szakit?
több hangszóró is javítást,felújítást igényelne,peremezés,porvédő csere,illetve egy mélyet újra is kellene tekercselni valószinüleg.
Segítségeteket előre is köszönöm!
- BLX
- Törzsvendég
Hangsugárzók javítása
6 hours ago, kalmanlorant said:
Sziasztok !
több hangszóró is javítást,felújítást igényelne,peremezés,porvédő csere,illetve egy mélyet újra is kellene tekercselni valószinüleg.
- kalmanlorant
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Hangsugárzók javítása
Sziasztok !
Hangsugárzók javítása
Köszönöm szepwn az infót!
Fel is vettem vele a kapcsolatot!
Tüű Károly Érden javít hangfalat / hangszórót is: +36702813249
- Muszklismick
- V.I.P.
- Értékelés: 229
Hangsugárzók javítása
Totel bt
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
A rel subom némi pattogás kíséretében elhallgatott, kb 5%-os terhelésen. Hol lenne érdemes megnézetni, hogy mi baja lett?
Üdv: Zoltán
A rel subom némi pattogás kíséretében elhallgatott, kb 5%-os terhelésen. Hol lenne érdemes megnézetni, hogy mi baja lett?
Üdv: Zoltán
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector