Új ár:
250.000 HUF
(allvanyokat már nem tudok adni hozzájuk)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Usher N6300-as polchangfal pár
Re: Usher N6300-as polchangfal pár
Az ár nem fog változni, de a hirdetett árban odaadom a képen látható allvanyokat is a hangfalakkal. (alul-felul állítható tuskekkel)
Illetve:
Csere érdekel - ertekegyeztetessel - JVC SX-WD9 VNT dobozokra.
Illetve:
Csere érdekel - ertekegyeztetessel - JVC SX-WD9 VNT dobozokra.
Usher N6300-as polchangfal pár
USHER N6300-as polchangfal pár
Markan belüli valtas miatt eladó a címben szereplő páros. Gyari dobozában és csomagolasaval.
Szép esztétikai állapotban és hibatlan működéssel.
Minden részlet megtalalhato az előzményben:
viewtopic.php?f=33&t=226192&p=3003317&h ... r#p3003317
https://www.stereonet.com/forums/topic/ ... er-n-6300/
A dobozokban lévő gyári tompitas nagyjából fele ki lett véve, igy van teste is a basszusoknak. Tesztekben olvasható, hogy nem akar lemenni a pincébe - ez valóban így van, éppen ezért olyan természetesek a mélyei. Viszont a valtoztatassal a természetesség megtartasa mellett lett egy kis dōg is bennük. Amikor az egyik vegfokomert jött valaki és kivancsisagbol meghallgatta azt mondta: "olyan, mintha álló hangfalakat hallgatnék"
A hangjuk alapján leginkább akusztikus, jazz, illetve komolyzenere ajánlanám őket.
Van egy másik Usher parosom, az éppen ennek az ellentéte.
A páros ára: 300.000 HUF
((Tisztában vagyok azzal, hogy ez tobb, mint amennyiért hozzám került; ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen hangert jóval többet kell áldozni. Amióta Usherek szolnak azóta kapom az elismero szavakat az alkalmi vevoktol.
Mindenesetre az biztos, hogy en ennyiért válok meg tőlük.))
Személyes átvétel/meghallgatás a XIV.keruletben lehetséges.
Markan belüli valtas miatt eladó a címben szereplő páros. Gyari dobozában és csomagolasaval.
Szép esztétikai állapotban és hibatlan működéssel.
Minden részlet megtalalhato az előzményben:
viewtopic.php?f=33&t=226192&p=3003317&h ... r#p3003317
https://www.stereonet.com/forums/topic/ ... er-n-6300/
A dobozokban lévő gyári tompitas nagyjából fele ki lett véve, igy van teste is a basszusoknak. Tesztekben olvasható, hogy nem akar lemenni a pincébe - ez valóban így van, éppen ezért olyan természetesek a mélyei. Viszont a valtoztatassal a természetesség megtartasa mellett lett egy kis dōg is bennük. Amikor az egyik vegfokomert jött valaki és kivancsisagbol meghallgatta azt mondta: "olyan, mintha álló hangfalakat hallgatnék"
A hangjuk alapján leginkább akusztikus, jazz, illetve komolyzenere ajánlanám őket.
Van egy másik Usher parosom, az éppen ennek az ellentéte.
A páros ára: 300.000 HUF
((Tisztában vagyok azzal, hogy ez tobb, mint amennyiért hozzám került; ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen hangert jóval többet kell áldozni. Amióta Usherek szolnak azóta kapom az elismero szavakat az alkalmi vevoktol.
Mindenesetre az biztos, hogy en ennyiért válok meg tőlük.))
Személyes átvétel/meghallgatás a XIV.keruletben lehetséges.