Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Olympica Nova V
Re: Sonus Faber Olympica Nova V
Jöttek, meghallgatták, nem alkudtak, vitték! Azt gondolom jó helyre került!
2025.12.14-ig jégen.
Volt kérdés az összehasonlításról. Ez végül elmaradt logiszikai okok miatt. Nem egy helyen vannak és nem pakoltam végül. Továbbra is eladó, ára mint írtam irányár. Nálam tesztelhető, ha van ajánlatod keress meg és meglátjuk meg tudunk egyezni vagy nem! Jelenleg is használatban van és nem a csalódás az oka amiért eladó!
Sonus Faber Olympica Nova V
Eladó Sonus Faber Olympica Nova V. 2023.05. havi vásárlás Németországból. Második tulajdonosa vagyok. Állapota teljesen újszerű. Jelenleg ez a 3. pár Sonus az Elipsa és a Stradivari mellett a tulajdonomban és úgy döntöttem, ha lenne rá érdeklődés szívesen átadom másnak. Nálam most teljesen a kihasználatlan státuszba van éppen. Ami miatt esetleg marad, ha lesz időm összehallgatom az Elipsa-val (pakolni kell és nem tudom mikor), amennyiben annál jobbnak találom a rendszeremben, akkor azt kezdem el árulni. De erre várni kell és ha addig lesz rá jelentkező, akkor eladom összehasonlítás nélkül.
Doboza, tartozékok természetesen megvannak. Ha tippelni kell, akkor 200-500 óra zene lehet benne.
Méret, érték és súly miatt csak személyes eladás jöhet szóba. Szállításban esetleg tudok segíteni, megbeszélés kérdése. Én is csak 2 személyautóval tudtam elhozni a mérete miatt.
Tiszakécskén található, tesztelhető.
Irányára 3.750.000 Ft. (ésszerűen lehet egyezkedni)
Beszámítani nem szeretnék semmit!
Érdeklődni az +36-30-207-0858 telefonszámon érdemes. Így gyorsabb, mint írogatni!
Előzmény:
viewtopic.php?f=33&t=193100&p=2809235&h ... V#p2809235
Doboza, tartozékok természetesen megvannak. Ha tippelni kell, akkor 200-500 óra zene lehet benne.
Méret, érték és súly miatt csak személyes eladás jöhet szóba. Szállításban esetleg tudok segíteni, megbeszélés kérdése. Én is csak 2 személyautóval tudtam elhozni a mérete miatt.
Tiszakécskén található, tesztelhető.
Irányára 3.750.000 Ft. (ésszerűen lehet egyezkedni)
Beszámítani nem szeretnék semmit!
Érdeklődni az +36-30-207-0858 telefonszámon érdemes. Így gyorsabb, mint írogatni!
Előzmény:
viewtopic.php?f=33&t=193100&p=2809235&h ... V#p2809235