Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Adam Audio A8H pár (aktív monitorok)

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1288

Re: Adam Audio A8H pár (aktív monitorok)

Hozzászólás Szerző: Tul »

Legutolsó lehetőség :smile53:

Tul
V.I.P.
V.I.P.

777eFt a hangsugárzó pár a kábellel együtt. Nélküle is :D
Az UAD vezérlővel együtt 900eFt.
Ennyiért érte kell jönni legalább a megyébe.

Ez az ár marad az év végéig, utána megkapom a fizuemelést és lenyelem a “buktát” :smile29: , maradnak. Biztosan nem fogom újranyitni (amúgy is piszok visszás számomra ilyen fenyegetésnek tűnő topic bezárásos árcsökkentést olvasni másnál, emiatt tuti tartom magam a szavamhoz, de ki kellett próbálnom, hátha csak én értem félre a piacot :rolleyes: ). Utolsó gurítás tehát, ha valakit érdekel.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Kibontottam az egyik dobozát, hogy megnézzem a kábeleket.
2x4m, 98eFt-ért vettem a Kácsából. Valami 2-3eFt híján nem adja ki a matek, gondolom, valaminek változott az ára menet közben.

Kábel:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/high-e ... koto-kabel
Csatlakozók:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... csatlakozo
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... csatlakozo

Képernyőfotó 2025-12-18 - 21.16.38.png
Képernyőfotó 2025-12-18 - 21.16.12.png
Képernyőfotó 2025-12-18 - 21.15.39.png

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 515

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Emlékszem erre a szobára, ahol pár percenként kapcsolgattak a 3 hangfal között.
Tényleg messze a legjobban ez a nagy doboz szólt.
Ha aktív hangfalakat vennék, akkor ez nagyon is az elsők között lenne a lehetséges sorban!
:tutiok:
Usher - Valhalla - Emotiva

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Nagyon fura, de nem találtam róluk itthoni képet, csak ilyen mellékesen rajta van az is félét :)
IMG_5191.jpeg
Ez pedig a tavalyi hifi show, ahol eldöntöttem, hogy kell. Itt meg tudtam hallgatni a többivel összehasonlítva. Az A7V volt még nagy dilemma látatlanban, mert azt gondoltam, hogy ha az A4V annyira jó, akkor a 7 csak jobb lehet és talán elég is nekem, az az 1 coll és a közép már nem ad annyit hozzá, hogy értékarányos legyen. Hát, ez óriási tévedés volt és nagyon örültem, hogy vásárlás előtt hallhattam (nyilván egy kiállítási darabot, nem pedig amit megvettem). Az A7V sem rossz, de egyértelműen a fasorban sincs az A8H-hoz képest. Utóbbi sokkal gyorsabb, mélyebbre megy, szeparáltabb, tisztább, jobb a tere és sokkal-sokkal jobban terhelhető. Nyilván nem véletlen a nagy árkülönbség. Csak azért írtam, mert ahogy nekem, talán másoknak is próbál egyszerűsíteni az agya, hogy pénzt spóroljon, de itt nem érdemes, akkora az ugrás :rolleyes:
IMG_4828.jpeg

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Adam Audio A8H pár (aktív monitorok)

Sziasztok!

Teszek egy halvány próbálkozást, hátha érdekes lehet valaki számára. Nagyjából 1 éve vásároltam egy pár A8H-t, mert beleszerelmesedtem az A4V-kbe. Kellett valami nagyobb testű, nagyobb hangú, de azonos karakterű hangsugárzó, ezért döntöttem a csere mellett. Bár jó sokáig árultam az A4V-ket, az új tulajdonos ugyanúgy hátast dobott a hangjuktól, mint én, azóta is nagy becsben tartva hallgatja.
Nálam időközben sok víz lefolyt a Dunán, erősen megváltoztak az otthoni és lelki körülmények is, melynek okán úgy gondolom, hogy a 8 hónapja dobozukban pihenő hangsugárzóknak talán jobb lenne másnál :smile53:
Részemről 100%-ban soundbarokra álltam át (Devialet, Sennheiser, B&O). Nem mondom, hogy hangban akár csak meg tudják közelíteni az Adameket, de a helytakarékosság és sokoldalúság miatt ez van, 'oszt kész.

Kép

Az A8H-król továbbra is tartom, hogy a nálam járt legjobb hangú hangsugárzók. Ebben jelentős szerepe van annak, hogy a dobozok DSP-jére feltöltöttem a szobai kalibráció korrekciós beállításait (SonarWorks), ami által döbbenetesen jó lett a végeredmény. Gyári hangolásban is hibátlan, de kényes helyiségekbe ez a lehetőség óriási kincs.
Kifejezetten erőteljes mélyben is, itt tényleg nincs szükség szubra. A 3 útnak köszönhetően ugyanakkor kristálytiszta a közép tartomány és a magasak is úgy részleteznek, hogy közben nem hasogatja a fület. Zseni, na.. Hallani kell. Ennyi pénzért ebben a minőségben mindent egyben megkapni hatalmas bravúr szerintem.

5 év garancia van rájuk.
Hibátlan állapotúak, teljes gyári csomagolásuk rendelkezésre áll.
Miskolc környékén átvehetőek, de kipróbálni csak polcra téve, MacBookról tudjuk (eladtam a streamereimet is).
Postázni nem szeretném őket, de szerintem találunk megoldást rá, ha messzebbről érdeklődsz.
Magyar beszerzés, nevemre szóló számlával (magánszemélyként vettem).

Áruk: 850.000Ft, ami tartalmaz egy pár, emlékeim szerint 3,5m körüli Kácsás XLR kábelt, 100eFt értékben.
Esetleg egy ilyen UAD Apollo Solo thunderbolt hangkártyát is tudok mellé adni, ami szintén nagy kedvencem:
https://www.hitspace.hu/shop/apls-he-un ... ,1911,3357
Együtt a kettő 1MFt.

https://www.adam-audio.com/en/a-series/a8h/

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”