Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl ES 100 bükk
Re: Jbl ES 100 bükk
Szerintem ebből bükk szín nem volt, csak fekete és cseresznye. Nekem is ez utóbbiból volt egy készletem (ES100, ES90, ES30, ES20 ES25C, ES250P is) jó sokáig. Szerettem őket.
Re: JBL ES 100 Bükk
Szia!
Bocs, igazad van.
Várpalotán lehet kipróbálni őket.
Bocs, igazad van.
Várpalotán lehet kipróbálni őket.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 70
Re: JBL ES 100 Bükk
Szia!
Nem adtad meg....
"Helyszínen a hangfalak kipróbálhatók egy Vincent SP-331-el, a szállításban nem tudok segíteni, illetve a postára vagy futárcégre nem bíznám a szállítást, tehát mindenképpen személyesen kellene eljönni érte. "
Nem adtad meg....
"Helyszínen a hangfalak kipróbálhatók egy Vincent SP-331-el, a szállításban nem tudok segíteni, illetve a postára vagy futárcégre nem bíznám a szállítást, tehát mindenképpen személyesen kellene eljönni érte. "
Már a B oldal forog így 60 felett...
Jbl ES 100 bükk
Üdv!
Eladó 1 pár JBL ES 100 bükk színben.
A hangfalak első tulajdonosa vagyok és jelenleg hely szűke miatt szeretném eladni őket.
Ha szilveszterre szeretnél egy igazán "veretős" bulit csapni, most meg tudod hozzá szerezni a hangfalakat.
Az egyik hangfal jobb oldalán van egy apró kb. 3x1 mm-es karc, a képeken pirossal bekarikáztam, más tekinteteben hibátlanok.
Helyszínen(Várpalotán) a hangfalak kipróbálhatók egy Vincent SP-331-el, a szállításban nem tudok segíteni, illetve a postára vagy futárcégre nem bíznám a szállítást, tehát mindenképpen személyesen kellene eljönni érte.
Az ára: 215000 Ft
Érdeklődni inkább telefonon, mert nem mindig nézem az üzeneteket.
Tel.: +36305161825
"Száraz" technikai adatok:
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Frequency response (–3dB): 32Hz – 40kHz
Max. recommended amplifier power*: 250W
Power handling (continuous/peak): 125W/500W
Sensitivity (2.83V/1m): 91dB
Nominal impedance: 8 ohms
Crossover frequencies: 450Hz, 3kHz – 24dB/octave; 12kHz – 18dB/octave
Low-frequency transducer: Dual 250mm (10") PolyPlas™
, shielded
Midrange transducer: 100mm (4") PolyPlas, shielded
High-frequency transducer: 19mm (3/4") titanium-laminated dome, shielded; EOS waveguide
Ultrahigh-frequency transducer: 19mm (3/4") polyester film, ring radiator, shielded; EOS waveguide
Dimensions with grille (H x W x D): 1,149mm x 305mm x 422mm
Weight per speaker: 29kg
HIGHLIGHTS
4-way dual 250mm (10") floorstanding loudspeaker
Ultrahigh frequency (UHF) tweeter expands frequency response up to 40kHz – capable of
accurately reproducing high-definition audio
Elegant cabinet design with a slender profile and combination of woodlike vinyl with textured
high-quality charcoal vinyl
KEY SPECIFICATIONS
• Finishes: cherry or black
• 19mm (3/4") polyester-film ring-radiator ultrahigh-frequency driver with waveguide
• 19mm (3/4") titanium-laminated dome, high-frequency transducer mounted in Elliptical Oblate
Spheroidal™ (EOS) waveguide
• Dual 250mm (10") PolyPlas™-cone low-frequency transducer
• Straight-Line Signal Path™ (SSP) crossover network preserves clarity, detail and dynamics
of the original content
• MDF enclosure with low-diffraction IsoPower™ baffle and internal bracing
• Dual gold-plated 5-way speaker terminals, bi-wirable
• Rear-firing Freeflow™
-flared, tuned port
• Magnetically shielded
• Removable feet (standard rubber feet supplied)
Eladó 1 pár JBL ES 100 bükk színben.
A hangfalak első tulajdonosa vagyok és jelenleg hely szűke miatt szeretném eladni őket.
Ha szilveszterre szeretnél egy igazán "veretős" bulit csapni, most meg tudod hozzá szerezni a hangfalakat.
Az egyik hangfal jobb oldalán van egy apró kb. 3x1 mm-es karc, a képeken pirossal bekarikáztam, más tekinteteben hibátlanok.
Helyszínen(Várpalotán) a hangfalak kipróbálhatók egy Vincent SP-331-el, a szállításban nem tudok segíteni, illetve a postára vagy futárcégre nem bíznám a szállítást, tehát mindenképpen személyesen kellene eljönni érte.
Az ára: 215000 Ft
Érdeklődni inkább telefonon, mert nem mindig nézem az üzeneteket.
Tel.: +36305161825
"Száraz" technikai adatok:
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Frequency response (–3dB): 32Hz – 40kHz
Max. recommended amplifier power*: 250W
Power handling (continuous/peak): 125W/500W
Sensitivity (2.83V/1m): 91dB
Nominal impedance: 8 ohms
Crossover frequencies: 450Hz, 3kHz – 24dB/octave; 12kHz – 18dB/octave
Low-frequency transducer: Dual 250mm (10") PolyPlas™
, shielded
Midrange transducer: 100mm (4") PolyPlas, shielded
High-frequency transducer: 19mm (3/4") titanium-laminated dome, shielded; EOS waveguide
Ultrahigh-frequency transducer: 19mm (3/4") polyester film, ring radiator, shielded; EOS waveguide
Dimensions with grille (H x W x D): 1,149mm x 305mm x 422mm
Weight per speaker: 29kg
HIGHLIGHTS
4-way dual 250mm (10") floorstanding loudspeaker
Ultrahigh frequency (UHF) tweeter expands frequency response up to 40kHz – capable of
accurately reproducing high-definition audio
Elegant cabinet design with a slender profile and combination of woodlike vinyl with textured
high-quality charcoal vinyl
KEY SPECIFICATIONS
• Finishes: cherry or black
• 19mm (3/4") polyester-film ring-radiator ultrahigh-frequency driver with waveguide
• 19mm (3/4") titanium-laminated dome, high-frequency transducer mounted in Elliptical Oblate
Spheroidal™ (EOS) waveguide
• Dual 250mm (10") PolyPlas™-cone low-frequency transducer
• Straight-Line Signal Path™ (SSP) crossover network preserves clarity, detail and dynamics
of the original content
• MDF enclosure with low-diffraction IsoPower™ baffle and internal bracing
• Dual gold-plated 5-way speaker terminals, bi-wirable
• Rear-firing Freeflow™
-flared, tuned port
• Magnetically shielded
• Removable feet (standard rubber feet supplied)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vik82 2025.10.31., pén. 14:24-kor.