Szia Gabesz!
Kérnék egy telefonszámot, érdekelne a szett és lenne pár kérdésem!
Köszi,
Viktor
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio GS20, GSLCR, RSFX 5.0
- Gabesz26
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Monitor Audio GS20, GSLCR, RSFX 5.0
Eladóvá vált házimozi rendszerem utolsó (egyben legstabilabb) darabjai a címben szereplő 5.0 szett.
A hangsugárzók műszakilag hibátlanok, esztétikailag van rajtuk hiba, én is így vettem őket, engem személy szerint nem zavart.
A GS20 páron van pár kisebb karc, illetve az egyik oldalán a lakkretegen van egy kb tenyérnyi folt.
A GSLCR-en is vannak karcok, az egyik aranyozott átkötő nem volt meg, ez belül lett orvosolva (kép van róla, nem feltétlenül hátrány az eggyel kevesebb kontakt miatt).
Az RSFX-en is vannak karcok, illetve az egyik hangsugárzó membránján van pár nyom, ami a hangját szerencsére nem befolyásolja.
A fentiek miatt árban 330 ezer forintra gondoltam a szettért.
Helyileg Gödön található, hozott elektronikával tesztelhető.
A hangsugárzók műszakilag hibátlanok, esztétikailag van rajtuk hiba, én is így vettem őket, engem személy szerint nem zavart.
A GS20 páron van pár kisebb karc, illetve az egyik oldalán a lakkretegen van egy kb tenyérnyi folt.
A GSLCR-en is vannak karcok, az egyik aranyozott átkötő nem volt meg, ez belül lett orvosolva (kép van róla, nem feltétlenül hátrány az eggyel kevesebb kontakt miatt).
Az RSFX-en is vannak karcok, illetve az egyik hangsugárzó membránján van pár nyom, ami a hangját szerencsére nem befolyásolja.
A fentiek miatt árban 330 ezer forintra gondoltam a szettért.
Helyileg Gödön található, hozott elektronikával tesztelhető.