Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jpw Sonata + Söund Arts állvány
Jpw Sonata + Söund Arts állvány
JPW Sonata angol hangfal, megkímélt, szép állapotban (hangszórók rendben, csatlakozók rendben, furnér szép állapotban, hangszóró selyem hibátlan, hangszóróselymet tartó pöckök épek, nincsenek eltörve). Nagyon jó hallgatni, sokan szeretik, nem véletlenül, jó szívvel ajánlom. Ár: 55.000 Ft
Söund Arts hangfalállvány 60 cm magas, felső lap 24,5 x 17 cm, alsó lap 30 x 25 cm, 15 kg/db!, a lábak tölthetők, alul felül tüskézhető, gyári tüskék rendelkezésre állnak. (Én Soundcare Spike-ra állítottam, opcionálisan elérhető.) Nagyon stabil, volt már ProAc Response One SC és ATC SCM11 alatt is, jól tette a dolgát, ajánlom, akár más hangfalhoz is. Nagyon szép állapotban van, sérülésmentes, karcmentes, az első tulajdonosa vagyok. Ár: 45.000 Ft
Megválok tőlük – lehetőség szerint együtt -, mert felszámolom a hifit, mint hobbit. Győr környékén találhatók.
Kérem, az érdeklődők PÜ-ben keressenek!
Söund Arts hangfalállvány 60 cm magas, felső lap 24,5 x 17 cm, alsó lap 30 x 25 cm, 15 kg/db!, a lábak tölthetők, alul felül tüskézhető, gyári tüskék rendelkezésre állnak. (Én Soundcare Spike-ra állítottam, opcionálisan elérhető.) Nagyon stabil, volt már ProAc Response One SC és ATC SCM11 alatt is, jól tette a dolgát, ajánlom, akár más hangfalhoz is. Nagyon szép állapotban van, sérülésmentes, karcmentes, az első tulajdonosa vagyok. Ár: 45.000 Ft
Megválok tőlük – lehetőség szerint együtt -, mert felszámolom a hifit, mint hobbit. Győr környékén találhatók.
Kérem, az érdeklődők PÜ-ben keressenek!