Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio rs 6 párban, kábelekkel
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Re: Monitor Audio rs 6 párban, kábelekkel
Elkelt a hangfal.
-
- Isten Hozott! :)
Szép napot. Kérhetek egy telefonszámot?
-
- Újonc fórumos
A mai naptól 130.000 Ft az ára a hangfal párnak.
-
- Újonc fórumos
140.000 Ft-ra vittem le a hangfalpár árát.
-
- Újonc fórumos
Monitor Audio rs 6 párban, kábelekkel
Sziasztok,
Helyhiány miatt megválnék egy pár közel gyári állapotú Monitor Audio Silver RS6-os hangfaltól. Kecskeméten megtekinthető. (tüskéi megvannak) Postázni nem szeretném, dobozai nincsenek meg. Ha érdekel van hozzá egy Denon AVR-1911-es erősítőm! További képeket szívesen küldök.
150.000 Ft-ra gondoltam, a pár hangfalra. Az összes apróbb esztétikai hibát csatoltam. (egyik sarkán van egy pici kopás illetve az egyik oldalán egy minimális benyomódás)
Erősítővel (melyhez megvan minden gyári tartozék illetve gyári doboza is): 200.000 Ft.
Helyhiány miatt megválnék egy pár közel gyári állapotú Monitor Audio Silver RS6-os hangfaltól. Kecskeméten megtekinthető. (tüskéi megvannak) Postázni nem szeretném, dobozai nincsenek meg. Ha érdekel van hozzá egy Denon AVR-1911-es erősítőm! További képeket szívesen küldök.
150.000 Ft-ra gondoltam, a pár hangfalra. Az összes apróbb esztétikai hibát csatoltam. (egyik sarkán van egy pici kopás illetve az egyik oldalán egy minimális benyomódás)
Erősítővel (melyhez megvan minden gyári tartozék illetve gyári doboza is): 200.000 Ft.