Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Q Acoustics M20 HD Powered Wireless Music System
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 5
Re: Q Acoustics M20 HD Powered Wireless Music System
A családban megtudták, hogy a tárgyban nevezett dobozokat árulom. Nos, már nem eladó, mert végül családban maradt. És az alábbi hozzászólásommal ellentételben az állványokkal együtt. Ha ott valamiért nem válik be idővel, akkor majd meghirdetem újra. Akkor viszont már az állvány is eladó lesz, mert rendeltem magamnak egy másikat. Köszönöm, hogy benéztél. 

Display: LG OLED evo C4 65" w/ ATV 4K
Source: Mac mini M2 w/ Roon
Main: Denafrips Enyo 15th (NOS) | NAD C 316BEE V2 | ELAC DBR62
Headphone: iFi Zen DAC 3 | iFi Zen CAN 3 | Sennheiser HD600
-
- Lefelé a lejtőn
Re: Q Acoustics M20 HD Powered Wireless Music System
Kaptam egy kérdést az állványokkal kapcsolatban. Azokat megtartom, az állvány tehát nem eladó.
-
- Lefelé a lejtőn
Q Acoustics M20 HD Powered Wireless Music System
Gyári, újszerű, sérülés és karcmentes állapotban (minden oldala, az alja is, és a távirányító alja is), saját dobozában, tartozékaival, garanciával eladó. A Netdepo-nál vásároltam 2023. október 5-én, tehát a garancia őszig tart.
Társasházban használtam, moderált hangerőn. Klasszikus zenével elsősorban, jazzel és akusztikus zenékkel. Továbbá filmek és a sorozatok nézésére. Véleményem szerint kiváló kezdő egy dobozos megoldás, akár fő rendszernek, vagy hálószobába a TV mellé is. A szinergiával pedig így foglalkozni sem kell.
Gyári oldal a részletes paraméterekért: https://www.qacoustics.com/products/m20 ... sic-system
Gyári promo video: https://www.youtube.com/watch?v=9TQLsNGGzkk
Igazi kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0NzHVkcUKUQ
Tartozékai:
- Távirányító
- A két hangsugárzót összekötő gyári 4 méteres csupasz hangsugárzó kábel
- Tápkábel
- Reflex nyílások tömítésére használatos gyári szivacsok (nem használtam)
- Manual
- Jótállási jegy (papíron)
- Számla (pdf, e-mail-ben)
- Biztonságos szállításhoz, minden gyári belső védőburkolat, hungarocell, védőtasakok
Csatlakoztatási lehetőségek:
- Bluetooth 5.0 (aptX valamennyi variánsa)
- USB bemenet (pl. PC, streamer)
- Optikai bemenet (pl. TV, streamer)
- Analóg bemenet (pl. lemezjátszó)
- AUX 3.5 mm (pl. telefon)
- Mélysugárzó bemenet
Érdekességek:
- A hangszóróvédő nem levehető.
- A hangsugárzók alján négy darab gumi talp található.
- Az Apple TV távirányítóval vezérelhető (mert megtanítható), így a hangerőt filmek esetében azzal szabályoztam, az ATV mute gombjával pedig bekapcsolta a hangsugárzót az optikai bemenetre.
- A hangsugárzó hátulján található egy kapcsoló, amivel beállítható, hogy azon doboz, amelyikben az erősítő található, jobb vagy bal csatornaként funkcionáljon. Ezt én használtam is, mert az eszközeim ahhoz az oldalhoz vannak közelebb. Ez hasznos lehet még akkor, ha az áramforrás a bal oldalról oldható meg kényelmesen, elkerülve például egy hosszabbítót.
- Egy további kapcsolóval a mélyek csökkenthetők (két lépcsőben), amely a fal (1-es állás) vagy falak (2-es állás) közelsége esetén lehet hasznos. Jelen állapotban ez ki van kapcsolva, de amikor a hosszú falon voltak elhelyezve, ott jól jött (1-es állás), mert egész közel voltak a falhoz a dobozok, nem úgy, mint most, az alább látható képeken.
Tatabányán található, itt személyesen átvehető. Futárral kizárólag a GLS-el tudom küldeni, mely egy XL-es csomagként 4990 Ft-ba kerül.
Várhatóan hétfőn (06.02. 14:00 után) és csütörtökön (06.05. 10:00-15:00) el tudom vinni és át tudom adni Budapesten. Vagy a Tatabánya - Budapest vonalon valahol. Ha lesznek később ilyen jellegű utaim, akkor majd egy up formájában beírom.
Kérlek privát üzenetben érdeklődj, mert arról kapok e-mail értesítést, így időben tudok reagálni azon kérdésekre, amit esetleg a hirdetésből kihagytam.
Ára: 120e Ft.
Társasházban használtam, moderált hangerőn. Klasszikus zenével elsősorban, jazzel és akusztikus zenékkel. Továbbá filmek és a sorozatok nézésére. Véleményem szerint kiváló kezdő egy dobozos megoldás, akár fő rendszernek, vagy hálószobába a TV mellé is. A szinergiával pedig így foglalkozni sem kell.
Gyári oldal a részletes paraméterekért: https://www.qacoustics.com/products/m20 ... sic-system
Gyári promo video: https://www.youtube.com/watch?v=9TQLsNGGzkk
Igazi kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0NzHVkcUKUQ
Tartozékai:
- Távirányító
- A két hangsugárzót összekötő gyári 4 méteres csupasz hangsugárzó kábel
- Tápkábel
- Reflex nyílások tömítésére használatos gyári szivacsok (nem használtam)
- Manual
- Jótállási jegy (papíron)
- Számla (pdf, e-mail-ben)
- Biztonságos szállításhoz, minden gyári belső védőburkolat, hungarocell, védőtasakok
Csatlakoztatási lehetőségek:
- Bluetooth 5.0 (aptX valamennyi variánsa)
- USB bemenet (pl. PC, streamer)
- Optikai bemenet (pl. TV, streamer)
- Analóg bemenet (pl. lemezjátszó)
- AUX 3.5 mm (pl. telefon)
- Mélysugárzó bemenet
Érdekességek:
- A hangszóróvédő nem levehető.
- A hangsugárzók alján négy darab gumi talp található.
- Az Apple TV távirányítóval vezérelhető (mert megtanítható), így a hangerőt filmek esetében azzal szabályoztam, az ATV mute gombjával pedig bekapcsolta a hangsugárzót az optikai bemenetre.
- A hangsugárzó hátulján található egy kapcsoló, amivel beállítható, hogy azon doboz, amelyikben az erősítő található, jobb vagy bal csatornaként funkcionáljon. Ezt én használtam is, mert az eszközeim ahhoz az oldalhoz vannak közelebb. Ez hasznos lehet még akkor, ha az áramforrás a bal oldalról oldható meg kényelmesen, elkerülve például egy hosszabbítót.
- Egy további kapcsolóval a mélyek csökkenthetők (két lépcsőben), amely a fal (1-es állás) vagy falak (2-es állás) közelsége esetén lehet hasznos. Jelen állapotban ez ki van kapcsolva, de amikor a hosszú falon voltak elhelyezve, ott jól jött (1-es állás), mert egész közel voltak a falhoz a dobozok, nem úgy, mint most, az alább látható képeken.
Tatabányán található, itt személyesen átvehető. Futárral kizárólag a GLS-el tudom küldeni, mely egy XL-es csomagként 4990 Ft-ba kerül.
Várhatóan hétfőn (06.02. 14:00 után) és csütörtökön (06.05. 10:00-15:00) el tudom vinni és át tudom adni Budapesten. Vagy a Tatabánya - Budapest vonalon valahol. Ha lesznek később ilyen jellegű utaim, akkor majd egy up formájában beírom.
Kérlek privát üzenetben érdeklődj, mert arról kapok e-mail értesítést, így időben tudok reagálni azon kérdésekre, amit esetleg a hirdetésből kihagytam.
Ára: 120e Ft.