A soundbaros topicban írtam erről is és még pár másik barrol is, amit használtam, használok.
Az offban írt megjegyzéseddel totál azonosulni tudok, nekem is nagyon jól jönne. Az a fajta bolond vagyok, aki megvette a Devialet Dione-t és az Ambeo Maxot is, mert kíváncsi volt és Miskolc környékén esélytelen bármelyikkel találkozni.
Arról meg, hogy mi a jobb, vagy épp rosszabb, nehéz dönteni, erősen ízlés dolga. Az említett két csúcs soundbarra 2 hifis barátom totálisan ugyanazt mondta, egymástól függetlenül, más alkalmakkor nálam:
“Ahh, ez másik liga, másik kategória, annyival jobb. Mintha nem is ugyanabban a dimenzióban helyezkednének el, annak ellenére, hogy majdnem azonos árúak."
A különbség annyi volt, hogy egyikük az Ambeo Maxra mondta ezt a Dione után, másikuk a Dione-ra a Max után

Totál ellenkező véleményen voltak. Pedig mindketten tapasztalt hifisek.
Nyílt lapokkal játszom, örülök, ha a leendő vevő tájékozódik, akár ebből a topicból, akár máshonnan - ezért is örülök a korábbi hozzászólásnak. Annyival lenne érdemes kiegészíteni, hogy a jobb, az a hozzászólónak mit jelent. Miben jobb, mitől jobb, miért jobb. Az biztos, hogy ez a szett nagy becsben van mindenkinél és szinte csak jókat hallani, olvasni róla minden tesztben, egy nagyon eltalált konstrukció, szerintem nem lehet vele mellényúlni.
De innentől, hogy elkerüljük az erkölcstelen lebegtetését a topicnak, folytassuk itt, ha van kedvetek:
viewtopic.php?f=5&t=214287&start=25
Közben azért rákerestem és valami infógubanc van az árakat illetően

viewtopic.php?p=2762546#p2762546