Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Harman Kardon Enchant 1300 + szub

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1246

Re: Harman Kardon Enchant 1300 + szub

Hozzászólás Szerző: Tul »

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem muszáj eladnom, akkor sem dől össze a világ, ha a gyerekszobában lesz. Örülnék is neki, mert a gyerekek fülét is művelni kell. Egy dolog miatt sajnálnám és ezért is hirdettem meg: leamortizálnák, pedig most tökéletes állapotban van. És ők valószínűleg jobban örülnének egy kalandparki élménynek az árából, mint a jó hangnak :smile29:

A soundbaros topicban írtam erről is és még pár másik barrol is, amit használtam, használok.
Az offban írt megjegyzéseddel totál azonosulni tudok, nekem is nagyon jól jönne. Az a fajta bolond vagyok, aki megvette a Devialet Dione-t és az Ambeo Maxot is, mert kíváncsi volt és Miskolc környékén esélytelen bármelyikkel találkozni.

Arról meg, hogy mi a jobb, vagy épp rosszabb, nehéz dönteni, erősen ízlés dolga. Az említett két csúcs soundbarra 2 hifis barátom totálisan ugyanazt mondta, egymástól függetlenül, más alkalmakkor nálam:
“Ahh, ez másik liga, másik kategória, annyival jobb. Mintha nem is ugyanabban a dimenzióban helyezkednének el, annak ellenére, hogy majdnem azonos árúak."

A különbség annyi volt, hogy egyikük az Ambeo Maxra mondta ezt a Dione után, másikuk a Dione-ra a Max után :D
Totál ellenkező véleményen voltak. Pedig mindketten tapasztalt hifisek.

Nyílt lapokkal játszom, örülök, ha a leendő vevő tájékozódik, akár ebből a topicból, akár máshonnan - ezért is örülök a korábbi hozzászólásnak. Annyival lenne érdemes kiegészíteni, hogy a jobb, az a hozzászólónak mit jelent. Miben jobb, mitől jobb, miért jobb. Az biztos, hogy ez a szett nagy becsben van mindenkinél és szinte csak jókat hallani, olvasni róla minden tesztben, egy nagyon eltalált konstrukció, szerintem nem lehet vele mellényúlni.
De innentől, hogy elkerüljük az erkölcstelen lebegtetését a topicnak, folytassuk itt, ha van kedvetek:
viewtopic.php?f=5&t=214287&start=25

Közben azért rákerestem és valami infógubanc van az árakat illetően :smile53:
viewtopic.php?p=2762546#p2762546
rTom írta:
2025.05.11., vas. 08:30
Talán nem jó stratégia mindent megdícsérni, aztán meg mégis szabadulni tőle, mert akkor más is a jobbikat akarja majd.
Szükséges lesz még neki egy kis objektív marketing. Sok sikert az eladáshoz!

Utoljára Tul ugrasztotta előre 2025.05.19., hétf. 13:13-kor.

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: rTom »

Tul írta:
2025.05.10., szomb. 18:04
Mutassatok valamit, ami jobb ettől ennyi pénzért. Vagy csak segítsetek megérteni, hogy a legutóbbi nagy lelkesedés hova tűnt :smile29:
Talán nem jó stratégia mindent megdícsérni, aztán meg mégis szabadulni tőle, mert akkor más is a jobbikat akarja majd.
Szükséges lesz még neki egy kis objektív marketing. Sok sikert az eladáshoz!
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Én amúgy látnék egy üzleti lehetőséget abban, hogy pl. Budapesten egy havi börzén v. klubnapon egy egyszerűbb installációban pár "érdemesebb" eladó használt cucc meghallgatható lenne...esetleg bizományban ott maradhatna...
Praktikusan talán egy kereskedőnél v. AVX klubtársnál ha lát benne fantáziát. Sokan szeretnének sokfélét hallani, és a használtaknál nincs v kevés a lehetőség arra v az a 800km már nem opció, ezért a potenciális vásárlók töredéke jelentkezik be.

szaki80
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: szaki80 »

Tul írta:
2025.05.10., szomb. 22:44
A Bluesound, bár akciósan 700.000Ft (egyébként 800), nekem nem tetszett jobban, mint az Enchant. Hangra sem (a tere számomra nem volt összehasonlítható a HK-val), de kinézetre meg végképp - olyan dundi, nagy, nehezen integrálható az egész bar. De ha 210-ért megvetted a szettet használtan, azért nagy gratula.

A Philipset még nem hallottam, de kíváncsivá tettél.

Ezek a használt árak mikoriak? Reprodukálhatók, vagy egyszer volt Budán kutyavásár?
Illetve te az Enchant szettet mennyiért adtad el használtan?
szaki80 írta:
2025.05.10., szomb. 21:34
Mivel te kérted és volt nekem is Enchant 1300 + nagy sub, így akkor ami jobb a Bluesound Pulse Soundbar és pulse sub (210000 Ft volt használtan) és ami váltotta és sokkal jobb Philips Fidelio FB1 + FW sub (230000 Ft volt használtan).
Igaz, használtan egyiket sem találni eladót😊
Mind használt ár amit írtam igen. A Bluesound még garanciális volt. A Philips pedig két hónapos, de az külföldi vásárlás így a garancia oda szól.
Az Enchant szettet 1.5 éve adtam el 280000Ft-ért, utána vettem a Bluesoundot, amit egy éve adtam el és utána vettem rögtön a Philips-et.
Jó áron adod nagyon az Enchant szettet, én csak írtam hogy van szerintem jobb nála, de az igaz hogy abból használtan eladó példányt nem fog találni aki venne.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

A Bluesound, bár akciósan 700.000Ft (egyébként 800), nekem nem tetszett jobban, mint az Enchant. Hangra sem (a tere számomra nem volt összehasonlítható a HK-val), de kinézetre meg végképp - olyan dundi, nagy, nehezen integrálható az egész bar. De ha 210-ért megvetted a szettet használtan, azért nagy gratula.

A Philipset még nem hallottam, de kíváncsivá tettél.

Ezek a használt árak mikoriak? Reprodukálhatók, vagy egyszer volt Budán kutyavásár?
Illetve te az Enchant szettet mennyiért adtad el használtan?
szaki80 írta:
2025.05.10., szomb. 21:34
Mivel te kérted és volt nekem is Enchant 1300 + nagy sub, így akkor ami jobb a Bluesound Pulse Soundbar és pulse sub (210000 Ft volt használtan) és ami váltotta és sokkal jobb Philips Fidelio FB1 + FW sub (230000 Ft volt használtan).

szaki80
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: szaki80 »

Tul írta:
2025.05.10., szomb. 18:04
Mutassatok valamit, ami jobb ettől ennyi pénzért. Vagy csak segítsetek megérteni, hogy a legutóbbi nagy lelkesedés hova tűnt :smile29:

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Legutóbb sorbanállás volt érte, most meg semmi?

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Még rendelkezésre áll.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Közben egy barátom felhívta a figyelmem, hogy rosszul végeztem el egy kivonást és már nincs garancia a 3 éves periódusból (2025-2021=4, tehát 3 éves elmúlt már a szett). Elnézést kérek, úgy rohan az idő, hogy nem győzök vele lépést tartani :smile53:

A lényeg változatlan: megvettem a Dione-t, meg mellé egy Ambeo Maxot is és mindkettő marad, a Harmanok mennek - én pedig reménykedem, hogy nem fogom megbánni.

IMG_6113.jpeg
IMG_6112.jpeg
Bedobozolva várja ez is az új tulajdonosát, meg a Citation szett is.
Az üzemanyag ár fejében hajlandó vagyok elszállítani 200km-ig, ha ezen összeg kétszeresét előre elutalja valaki, amiből a többlet természetesen leszámolódik az árból (viszont potyára kirándulni nem szeretnék, ha az érdeklődő esetleg meggondolná magát, ahogy az már történt egy másik termékemnél egyszer).

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6169

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Unlocked 2.jpg
Unlocked 2.jpg (3.33 KiB) Megtekintve 757 alkalommal
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Harman Kardon Enchant 1300 + szub

Az eladás oka egyszerű: szeretnék kipróbálni egy Devialet Dione-t.

Amióta megvettem, be van téve a hálószobába, tehát szerintem tökéletes állapotú. Por nyilván lett róla törölve, így lehet, hogy valami aprócska hajszálkarcok vannak rajta, de ránézésre hibátlan. Külön vettem a bart és a szubot, így utóbbi már nem garis (250e alatt volt), ellenben a bar, tekintve, hogy 2021. augusztusi vásárlás (360eFt), még fél évig garanciális, az Extremeaudioba.

Egyben a kettő 290.000Ft-ért eladó.
Igen, volt itt 260-ért is már - azt is én vettem meg, tesómnak, mert nagyon komoly hangja van. De annak a magasai picit be vannak nyomódva, a mélyláda karcos és nincs rá garancia sem, az előélete is tisztázatlan. Nem egy kategória. De ha kell, választhatsz, oda tudom adni azt a szettet is 260-ért és akkor a hibátlan marad nekünk :smile29:
Miskolcon és környékén átvehető, Szikszón meghallgatható.
Teljes gyári csomagolás mindenhez természetesen.

Privátban keressen légyszi, akit érdekel. De csak az, akit tényleg és nem akar alkudozni :)

Csalódásmentes cucc, az eddigi legjobb soundbarom. Van 2 Citation szett is itthon (kis és nagy szubbal egyaránt), azok sajnos meg sem közelítik. Ha valaki eljön és meghallgatja nálam, össze is tudja őket hasonlítani. 2 külön, eltérő akusztikájú nagy szobában a 2 Enchant szettet és 2 másik, szintén eltérő elrendezésű nagy szobában a 2 Citation szettet. Ha valaki késztetést érez rá, illetve szeretné magát meggyőzni, hogy valóban az egyik legjobb és leguniverzálisabb soundbar az Enchant 1300 :smile32:

IMG_5823.jpeg
IMG_5822.jpeg

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”