Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

2 Harman Kardon Citation soundbar szett (fekete Bar + Sub S, szürke Bar + nagy szub)

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Re: 2 Harman Kardon Citation soundbar szett (fekete Bar + Sub S, szürke Bar + nagy szub)

Hozzászólás Szerző: Tul »

Utolsó, nyáriszünet árak:
A kicsi szubos fekete szett 200k
A nagy szubos szürke szett 250k

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Re: 2 Harman Kardon Citation soundbar szett (fekete Bar + Sub S, szürke Bar + nagy szub)

Most szombaton (06.28.) budapesti szállítás ingyen megoldható.
Ha valakin ez lendít, írjon bátran.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Fel.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Nem hiszem el, hogy senkit nem mozgat meg egyik sem gondolkodik.gif

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Re: Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround)

A fekete Bar + Sub S eladó.
Hibátlan állapot, tök jó hang - egy ésszerű rendszer 25m2 környékére.
225eFt

Ha valakit esetleg jobban megfogna egy szürke Bar és egy szintén szürke nagy szub, akkor arról is tudunk beszélni, mert van egy olyan összeállításom is. Nekem igazából mindegy melyik marad.
A nagy szubbal a szürke soundbar 290eFt. Jelenleg 35m2 nappali + vele egybenyitott további 30m2 konyha és étkező térben szól, messze bőven elég erővel és dinamikával. Szóval van benne kraft.

Miskolc mellett vannak, de a szállítás üzemanyag árban megbeszélés kérdése - Budapest, vagy más települések is megoldhatóak, ha az üzemanyagköltséget előre elutalja valaki amolyan biztosításként (jártam már úgy, hogy útnak indultam pacsira és a vevő meggondolta magát).

IMG_6369.jpeg
IMG_6370.jpeg
IMG_6371.jpeg
IMG_6372.jpeg

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Jelen pillanatban a szubra is van érdeklődő, tehát ha valakinek épp csak a Bar kéne, elméletileg van rá lehetőség.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

A hátterek útnak indultak Németországba. Így már csak a Bar + Sub S eladó.
Hibátlan állapot, tök jó hang - egy ésszerű rendszer 25m2 környékére.
225eFt

Ha valakit esetleg jobban megfogna egy szürke Bar és egy szintén szürke nagy szub, akkor arról is tudunk beszélni, mert van egy olyan összeállításom is. Nekem igazából mindegy melyik marad. Ha hazaértem, csinálok képeket róluk.
A nagy szubbal a szürke soundbar 290eFt

(Újonnan, kifutóként 310k a Bar, 350k a nagy szub. De van egy használt szub is az Extremeaudioban, az 200k. Tehát legjobb esetben is 510k lenne. A kis szub már nem kapható.)

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Sokat agyaltam az árakon.
Ha valakit a Bar + Sub S érdekelne, akkor 225eFt-ért vihető.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Úgy fest, utolsó esély egyben lecsapni rá. A hátterekre van jelentkező, megfelelő áron, így ha most nem jelez valaki, akkor indítjuk a dolgot és már csak a Bar + Sub S marad.

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Darabokban van érdeklődés a szett elemeire, így jelzem itt is, hogy tőlem akár úgy is vihető - de csak akkor, ha mindenre van fix vevő.
Merthogy nekem egyben képviselnek értéket, a külön elemekkel nem is tudok mit kezdeni, meg az árulgatásukkal sem szeretnék hónapokat bajlódni.

Van elképzelésem a darabonkénti árakra, de megvárnám, míg az tesz ajánlatot, aki külön szeretne vinni valamit, mert neki fontos, bizonyára van elképzelése :smile29: Az egyben eladásra való törekvés jegyében részemről ez csak opció, egyelőre nem arázom be őket tételesen.

Gtasandi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Gtasandi »

Szia kedves felhasználó Érdekel a rendszered, vagy van lehetőség egyedi vásárlásra? Megvenném a térhatású hangszórókat. Sajnos Németországból származom. Megtehetjük Sok köszönet és üdvözlet az Eifeltől!

Tul
V.I.P.
V.I.P.

2 Harman Kardon Citation soundbar szett (fekete Bar + Sub S, szürke Bar + nagy szub)

Megnézném, hogy van-e érdeklődés erre a szettre. Nem élet-halál kérdése eladnom, de most meg eldobozolva áll a gardrób sarkában minden, szóval talán jobb mindenkinek, ha használják.

3 évesek, így garancia már nincs rájuk. Totál elégedett voltam velük, sosem akartam őket lecserélni, mígnem megszállt a gonosz és belekezdtem a csúcs soundbarok tesztelésébe, amik végül meg is maradtak és leváltották a korábbi Harmanokat.
A színük fekete, mindent újonnan, boltból vettem (Extremeaudio), így a teljes gyári csomagolás rendelkezésre áll. Egy dolog hiányzik csak, mégpedig a Bar fali akasztója. Az ugyanis a család egy másik hangrúdjához lett felhasználva, ami a mai napig üzemben van. Ezt leszámítva teljes gyári szett, hibátlan állapotban, karcmentes kijelzővel és folt-, szakadásmentes szövetekkel.
A Bar az első Citation Bar volt, még nem oldalra néző multibeam magasakkal, de így is nagyon jó és ezáltal kevésbé kényes az elhelyezésre. Dedikált jobb, bal és center csatorna, külön magassugárzókkal. Frankó kis OLED kijelzővel a tetején, aminek köszönhetően gyerekjáték a kezelés/beállítás.
A Sub S a kisebbik mélysugárzó, amitől nem kell megijedni, oka volt, hogy ezt vettem. Van itthon egy nagy szub is (a már említett másik szetthez), de 25m2 alatt azt nem ajánlom. Nekünk a 24m2-es (plusz a konyhával, előszobával és lépcsőfeljáróval egybenyitott) nappaliban az S sokkal kiegyensúlyozottabb, jobb választásnak bizonyult. A nagy túlzó volt és extra kényes az elhelyezésre, míg a kisebbik mély totál jól érezte magát szinte mindenhol. Meglepően mélyre megy, erő is van benne, nem szabad lebecsülni! De meg is lehet nálam mindekettőt hallgatni természetesen, nem zsákbamacska.
A Surroundok szerintem kötelező kiegészítői a többinek - ezt felismerve a gyártó élhetetlen áron kínálta őket.. mégis azt mondom, megérte megvenni. Így rendes, hibátlan házimozi élményt kapsz, nagyon szépen kiterjesztett térélménnyel, amit egy önálló soundbar nem tud (még egy Ambeo Max sem).

Mindennek csak tápkábel kell, mert az audió jelátvitel vezeték nélküli. Egyszerű, megbízható, kényelmes és elegáns. A 3 év alatt sosem volt jelkimaradás, megszakadás, vagy olyan, hogy valamelyik hangszóró nem kapcsolódott be. Abszolút bug-mentes.

Alapvetően egy tiszta, kellemes hangkaraktert ad. Megvan benne a HK-ra jellemző dögösség, de nem annyira, mint az olcsóbb dolgaikban. Engem meglepett, mennyire tisztességes munka. A hangoknak van teste és szuper jól összeér a Bar a szubbal. Az összes komponens között megvan a szinergia, koherens teret hoznak létre.
Van hozzá távirányító is természetesen, de Google Home-ból és a saját kijelzőjéről is konfigurálható, elérhető. Mellesleg Google asszisztensként is használható.

Miskolc környékén személyesen megtekinthető és átvehető. Postát/futárt mellőzném, mert 3 jókora doboz, ami nem lenne olcsó. Inkább akkor üzemanyag áron (a kétszeresét előre utalva) elviszem neked 200km-en belül.
Kizárólag együtt eladók.

Áruk: 350.000Ft
Ennek több, mint a duplája volt újonnan a rendszer, de még ma is, a kifutó akciók dacára is kétszer ennyi lenne - már ha meg lehetne még venni mindent egy helyen.

IMG_6050.jpeg
IMG_6051.jpeg
IMG_6052.jpeg
IMG_6053.jpeg
IMG_6054.jpeg
IMG_6049.jpeg
IMG_6055.jpeg
IMG_6056.jpeg
IMG_6057.jpeg

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”