Nekem a színe tűnt furának, lényegesen sötétebb tónus van a fejemben. Persze lehet a fényviszonyok játéka simán. Bocs az okoskodásért, főleg ha alaptalan a feltételezés.Peperezzi írta: ↑2025.03.20., csüt. 18:20Nos, ugyan nem vagyok első tulajdonosa a dobozoknak, ezért semmi biztosat nem tudok a mélyközepek eredetiségéről mondani, de azért hadd kérdezzem meg, valóban akkora szakértők vagytok-e a Sonus Faber termékei kapcsán, hogy a legalább hat-hét éve, az elsők között készült dobozokról (szériaszám 262) biztosan tudjátok mondani, hogy nem ilyen hangszórókkal készültek? Ha igen, akkor köszönöm az észrevételt és törlöm a hirdetést. Ha nem, akkor nem is értem a dolgot...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Sonetto 1 gyári állványokkal
Re: Sonus Faber Sonetto 1 gyári állványokkal
Az állványok elkeltek, a "gyanús" dobozok továbbra is eladóak. Így az ár: 350000 Ft.
Nincs a hangszórókban semmi gyanús! Ezek eredeti gyári mélyközepek nekem a nagytesója van Sonetto 2. és az is így néz ki. Tehát nyugott szívvel vihetőek a dobozok!Peperezzi írta: ↑2025.03.20., csüt. 18:20Nos, ugyan nem vagyok első tulajdonosa a dobozoknak, ezért semmi biztosat nem tudok a mélyközepek eredetiségéről mondani, de azért hadd kérdezzem meg, valóban akkora szakértők vagytok-e a Sonus Faber termékei kapcsán, hogy a legalább hat-hét éve, az elsők között készült dobozokról (szériaszám 262) biztosan tudjátok mondani, hogy nem ilyen hangszórókkal készültek? Ha igen, akkor köszönöm az észrevételt és törlöm a hirdetést. Ha nem, akkor nem is értem a dolgot...
Front: Sonus Faber Olympica 2
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf
Ehhez képest hol kell látni a különbséget?
- Csatolmányok
-
- Screenshot 2025-03-20 at 18-30-07 Multitest bookshelf speakers - 2500 euros - part 2 - Alpha Audio.png (691.7 KiB) Megtekintve 558 alkalommal
Nos, ugyan nem vagyok első tulajdonosa a dobozoknak, ezért semmi biztosat nem tudok a mélyközepek eredetiségéről mondani, de azért hadd kérdezzem meg, valóban akkora szakértők vagytok-e a Sonus Faber termékei kapcsán, hogy a legalább hat-hét éve, az elsők között készült dobozokról (szériaszám 262) biztosan tudjátok mondani, hogy nem ilyen hangszórókkal készültek? Ha igen, akkor köszönöm az észrevételt és törlöm a hirdetést. Ha nem, akkor nem is értem a dolgot...
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Üdv.!
Érdeklődni szeretnék hogy az állvány külön eladó e?
Üdv. Tamás
Érdeklődni szeretnék hogy az állvány külön eladó e?
Üdv. Tamás
A mélyközép hangszórókkal mi történt, hogy nem gyári benne??

Sonus Faber Sonetto 1 gyári állványokkal
Eladásra kínálom ezt a bemutatásra nem szoruló olasz gyártmányú hangsugárzó párt hibátlan technikai és nagyon jó esztétikai állapotban, gyári állványaival. A porvédő szövetek is jó állapotban vannak. Gyári csomagolása sajnos nincs meg. Meghallgatható Bécs környékén, átvehető Sopronban vagy Győrben is. lemezjátszót beszámítok. További infók és képek privátban.
Ára: 400000 Ft.
Ára: 400000 Ft.