Köszi a lehetóséget.
Eladva!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac Vela BS 403
Re: Elac Vela BS 403
Sziasztok!
Legyen az ár 400ezer ft.
Legyen az ár 400ezer ft.
Re: Elac Vela BS 403
Sziasztok!
Kifogástalan Dynaudio Emit 20,Excite 14,Elac DBR 62,Elac Uni-fi UBR62 hangfalat beszámolok.
Csere esetén a részleteket priviben megbeszéljük! :)
Kifogástalan Dynaudio Emit 20,Excite 14,Elac DBR 62,Elac Uni-fi UBR62 hangfalat beszámolok.
Csere esetén a részleteket priviben megbeszéljük! :)
Elac Vela BS 403
Sziasztok!
Eladó Elac Vela BS 403 hangfalam,amit itt a fórumon vásároltam.
Pár infó.
2.-ik tulaj vagyok,a hangfal 2024.augusztusi ausztriai vásárlás,gyönyörű makulátlan állapot,számla van,garancia több,mint 4év, doboza sajnos nincs.
Én Dynaudio-s voltam (itt a hirdetesékben meg tudod nézni),de megdöbbentő az Elac hangja,és maga a hangfal mínősége.
Hangját bőven a Dynaudio SP40 mellé tudnám helyezni,de az Evoke 20-nál mindenképpen jobb.
Ár.Fix 425ezer ft.
Helyileg Mosonmagyaróvár.
Tel.30 632 4235
Eladó Elac Vela BS 403 hangfalam,amit itt a fórumon vásároltam.
Pár infó.
2.-ik tulaj vagyok,a hangfal 2024.augusztusi ausztriai vásárlás,gyönyörű makulátlan állapot,számla van,garancia több,mint 4év, doboza sajnos nincs.
Én Dynaudio-s voltam (itt a hirdetesékben meg tudod nézni),de megdöbbentő az Elac hangja,és maga a hangfal mínősége.
Hangját bőven a Dynaudio SP40 mellé tudnám helyezni,de az Evoke 20-nál mindenképpen jobb.
Ár.Fix 425ezer ft.
Helyileg Mosonmagyaróvár.
Tel.30 632 4235