Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó high end hangfalak
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6168
Re: Eladó high end hangfalak
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 7
Üdv köszönöm itt a fórumon, elkelt
Gondolom ezekről lehet szó:
viewtopic.php?f=33&t=213813&p=2935996&h ... s#p2935996
Jó pár éve hallottam ezeket és kopott emlékeimben egy nagy volumenű, igen korrekt hang él.
Az ftf-e nem túl magas, de a hangja bőven kárpótol ezért.
viewtopic.php?f=33&t=213813&p=2935996&h ... s#p2935996
Jó pár éve hallottam ezeket és kopott emlékeimben egy nagy volumenű, igen korrekt hang él.
Az ftf-e nem túl magas, de a hangja bőven kárpótol ezért.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 7
Eladó high end hangfalak
Üdv mindenkinek,sajna családi okok miatt most meg kell várnom ess három utas , átalakított hangfalaktol.a magas-kozep sugárzó heil air motion big a közép -melykozep hangokat egy peerlless thimpany hds mély közép sugárzó szólaltatja meg, a mélysugárzó gyári ess láb 10. A hangvalto tervezése Gábor Márton unique Sound szakértelmet dicséri. A hangjáról csak annyit ,hogy bőven a milliós kategóriában sorolható. Ára jócskán a bekerülési ár alatt 650000ft.Meghalgati Mátraverebélyben megtekinthető illetve próba lehetőség adott köszönöm, még egy megjegyzés, itt a fórumon vettem 650ezerft ért.denkozbe jöttek dolgok.bovebben 06202556480.