Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fyne Audio F302 pár világos tölgy színben
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 12
Re: Fyne Audio F302 pár világos tölgy színben
A hangsugárzók egy szimpatikus fórumtársnál zenélnek tovább. Köszönöm a lehetőséget, zárom.
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

Az utolsó ár: 100 000 Ft
Részemről innentől nincs helye további alkunak.
Részemről innentől nincs helye további alkunak.
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

Az ár minimálisan alkuképes.
- mark3r
- Kezdő Fórumlakó

Fyne Audio F302 pár világos tölgy színben
Családi okok miatt eladóvá vált nagyon kedvelt és megbecsült Fyne Audio F302-es hátsó reflexes, 2 utas álló hangsugárzó párosom világos tölgy színben. Első tulajdonosuk vagyok, Audio Centrumból vásároltam őket elsők közt. A gyártó weboldalán regisztrált termékek, minden papír, számla, eredeti doboz, összes tartozék hiánytalanul megvan. A megépítési minőséget és hangot tekintve a kategórián belül véleményem szerint meglepően jó, nagyon is rendben van, főleg ha hozzá illő láncba kerül és a szobaakusztika is rendben van. Nálam nem volt válogatós a zenei műfajokat illetően. 90dB-es érzékenysége miatt egészen könnyen hajtható, nem feltétlenül igényel nagy teljesítményű erősítőt.
Kerülném a fölösleges körítést, a világhálón minden adat és a legfontosabb tudnivalók rendelkezésre állnak, de természetesen szívesen válaszolok az esetlegesen felmerülő kérdésekre.
Személyes átvételt részesítem előnyben, amire Bükkszentkereszten vagy Miskolcon van lehetőség. Szállításban tudok segíteni. Miskolc környékén legfeljebb 50 km-en belül ingyen házhoz viszem. Nagyobb távolságra történő szállítás megbeszélés kérdése.
Ár: 120000 Ft, csere, beszámítás nem érdekel.
Kerülném a fölösleges körítést, a világhálón minden adat és a legfontosabb tudnivalók rendelkezésre állnak, de természetesen szívesen válaszolok az esetlegesen felmerülő kérdésekre.
Személyes átvételt részesítem előnyben, amire Bükkszentkereszten vagy Miskolcon van lehetőség. Szállításban tudok segíteni. Miskolc környékén legfeljebb 50 km-en belül ingyen házhoz viszem. Nagyobb távolságra történő szállítás megbeszélés kérdése.
Ár: 120000 Ft, csere, beszámítás nem érdekel.