Egy nagyon kedves fórumozónál zenél tovább. Élmény volt vele a közöszene hallgatás.
Köszönöm szépen a lehetőséget az AVX-nek.
Zárom a hirdetést.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral Aurum-Galan 9 szép, karcmentes állapotban
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 4
Re: Quadral Aurum-Galan 9 szép, karcmentes állapotban
Átolvasva a kapott leveleket és az itteni üzenet válltást, a fórumtárs, privátüzenetet szeretett volna küldeni, de helyette e-mail-t küldött, így én arra válaszoltam. Gondolom az zavarhatta, hogy nem kapott privát üzenetben választ, ezért írhatta a lentieket.
Mea culpa...
Úgy látszik az információ istenei megvicceltek minket.
Kedves Bütyök, holnap délután keresem a megadott telefon számon, (akár elvitték a hírdetés tárgyát, akár nem) és megbeszéljük a továbbiakat (ha nem vitték el a hirdetés tárgyát).
Remélem ez így megfelelő önnek is.
Az admintól bocs a sok off-ért.
Üdv: Feri
Mea culpa...
Úgy látszik az információ istenei megvicceltek minket.
Kedves Bütyök, holnap délután keresem a megadott telefon számon, (akár elvitték a hírdetés tárgyát, akár nem) és megbeszéljük a továbbiakat (ha nem vitték el a hirdetés tárgyát).
Remélem ez így megfelelő önnek is.
Az admintól bocs a sok off-ért.
Üdv: Feri
-
- Újonc fórumos
Tisztelt Uram!
Komoly szándék esetén köszönünk, bemutatkozunk, és mellőzzük a fenyegetőzést...
E-mail-t küldött nekem, én is e-mail-ben válaszoltam. Kérem olvassa el a leveleit. Összefoglalva ide is leírom: van már egy komoly érdeklődő a hangfalra, aki holnap délután 3-kor jön meghallgatni/megvásárolni. Amennyiben ez a vevő el áll a vásárlástól abban az esetben illetett önt a vásárlás joga mint következő érdeklődőt. Mivel az adott szavamat nem szegem meg így várnia kell holnap délutánig.
Tisztelettel.
Komoly szándék esetén köszönünk, bemutatkozunk, és mellőzzük a fenyegetőzést...
E-mail-t küldött nekem, én is e-mail-ben válaszoltam. Kérem olvassa el a leveleit. Összefoglalva ide is leírom: van már egy komoly érdeklődő a hangfalra, aki holnap délután 3-kor jön meghallgatni/megvásárolni. Amennyiben ez a vevő el áll a vásárlástól abban az esetben illetett önt a vásárlás joga mint következő érdeklődőt. Mivel az adott szavamat nem szegem meg így várnia kell holnap délutánig.
Tisztelettel.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
( kérem töröljék, ha a szabályzatba ütközik )
Tisztelt eladó!
Amennyiben jan. 24. 12 óráig SEM méltat válaszra, ajánlatomat tekintse semmisnek.
Tisztelt eladó!
Amennyiben jan. 24. 12 óráig SEM méltat válaszra, ajánlatomat tekintse semmisnek.
-
- Újonc fórumos
Quadral Aurum-Galan 9 szép, karcmentes állapotban
Hosszas őrlődés után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett és nagybecsben tartott hangsugárzóimtól. Ennek oka, a szinte teljes kihasználatlanság.
Állapotát tekintve, karc és sérülés mentes. Idén nyáron vettem a Stream Audio-nál, ahol ez egy visszavett darab volt. Előző tulajdonosa doboz és grill rácsok nélkül adta vissza. Sajnos én is azok nélkül tudom tovább adni. Ettől a hiányosággától eltekintve, mindenben megegyezik az újonnan kapható társaival. (Kivéve az árát, mert ez sokkal olcsóbb )
Elsősorban a személyes átvételt preferálnám, de megegyezés esetén 50 -60 km-es körzetben a szállításban tudok segíteni. (Ritkán pécsi, és nyíregyházi szállítás is megoldható)
Kérdés esetén bátran lehet keresni itt a fórumon.
Hangját tekintve: hihetetlenül részletgazdag, szellős. Térábrázolása mind a színpadszélességét, és mélységét tekintve páratlan.
Specifikációk:
2-utas hátsó bass reflex kivitel
frekvencia menet: 36 - 65000hz
terhelhetőség: 80 / 140W
impedancia: 4 ohm
érzékenység: 85dB
keresztváltó frekvencia: 2900 Hz
jó minőségű keresztváltó és belső kábelezés (Real Cable)
aranyozott fém hangfal csatlakozó - 2 pár (bi-kábelezhető)
állítható hangváltó kapcsolóval
MDF kabinet - fényezett burkolattal
merevített doboz kabinet
ALTIMA mély-közép sugárzó öntvény kosárban
levehető mágneses előlap
elcsatolást tartalmazó alsó talp
quadral QSENSE saját fejlesztésű ribbon szalag magas sugárzó
1x155mm ALTIMA mély-közép sugárzó
méretek: 210 x 330 x 290mm szélesség x magasság x mélység
tömeg (csomagolás nélkül) 13 kg/db
színe magas fényű fehér
Helyileg Dunaújvárosban található.
Ár: 350 ezer forint
Állapotát tekintve, karc és sérülés mentes. Idén nyáron vettem a Stream Audio-nál, ahol ez egy visszavett darab volt. Előző tulajdonosa doboz és grill rácsok nélkül adta vissza. Sajnos én is azok nélkül tudom tovább adni. Ettől a hiányosággától eltekintve, mindenben megegyezik az újonnan kapható társaival. (Kivéve az árát, mert ez sokkal olcsóbb )
Elsősorban a személyes átvételt preferálnám, de megegyezés esetén 50 -60 km-es körzetben a szállításban tudok segíteni. (Ritkán pécsi, és nyíregyházi szállítás is megoldható)
Kérdés esetén bátran lehet keresni itt a fórumon.
Hangját tekintve: hihetetlenül részletgazdag, szellős. Térábrázolása mind a színpadszélességét, és mélységét tekintve páratlan.
Specifikációk:
2-utas hátsó bass reflex kivitel
frekvencia menet: 36 - 65000hz
terhelhetőség: 80 / 140W
impedancia: 4 ohm
érzékenység: 85dB
keresztváltó frekvencia: 2900 Hz
jó minőségű keresztváltó és belső kábelezés (Real Cable)
aranyozott fém hangfal csatlakozó - 2 pár (bi-kábelezhető)
állítható hangváltó kapcsolóval
MDF kabinet - fényezett burkolattal
merevített doboz kabinet
ALTIMA mély-közép sugárzó öntvény kosárban
levehető mágneses előlap
elcsatolást tartalmazó alsó talp
quadral QSENSE saját fejlesztésű ribbon szalag magas sugárzó
1x155mm ALTIMA mély-közép sugárzó
méretek: 210 x 330 x 290mm szélesség x magasság x mélység
tömeg (csomagolás nélkül) 13 kg/db
színe magas fényű fehér
Helyileg Dunaújvárosban található.