Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Driade 71 mkII - holland hi-end hangfalpár

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Re: Driade 71 mkII - holland hi-end hangfalpár

Hozzászólás Szerző: hericstamas »

Egy kisebb tornyot valakinek a szobába? "Monitor" hangfal, ahol nem akarsz az állványra külön költeni. ;peace;

Utoljára hericstamas ugrasztotta előre 2024.11.30., szomb. 08:36-kor.
Amiről zenét hallgatok:
WiiM Ultra » Auralic ARK+ » MiT Shotgun » Naim Nait 5si » Naim NAC A5 » Focal Chorus 836V

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Most szép esős idő van. Van idő megnyitni a https://www.driadesystems.com/ oldalt. Ha ezek után elindul a vezérhangya, már csak el kell jönni meghallgatni. ;peace;
Amiről zenét hallgatok:
WiiM Ultra » Auralic ARK+ » MiT Shotgun » Naim Nait 5si » Naim NAC A5 » Focal Chorus 836V

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az ára ne tévesszen meg senkit! Most tegyem fel többért, hogy valaki meghallgassa?
Amiről zenét hallgatok:

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ma megint beállítottam őket, hogy egy kicsit járjanak, no meg kíváncsi voltam mit tudnak a jelenlegi rendszeremben. Belőttem rájuk az Audyssey, elmentettem ha jön valaki meg tudja hallgatni őket.
Fiúk, lányok ezek jók. Nem az árukhoz képest, hanem általában véve. Az ára ne tévesszen meg senkit. Innen indult a Driade, mai szemmel a hifi teteje, high-end alja.
Amiről zenét hallgatok:

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Senki nem keres hangfalat, aki elég kíváncsi, hogy legyen olcsón egy jó hangfala?
Legyen az ára 70ezer HUF.
Amiről zenét hallgatok:

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ennek ennyi lesz az ára. Aki meghallgatja elviszi. :smile29:
Amiről zenét hallgatok:

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: Driade 71 MKII - Holland Hi-end hangfalpár

Mérlegeltem. Legyen 90ezer HUF. Ne álljanak feleslegesen, annál többet érdemelnek.
Amiről zenét hallgatok:

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Driade 71 mkII - holland hi-end hangfalpár

Sziasztok!

Idén februárban vettem egy fórumtárstól Mosonmagyaróvárról ezeket a hangfalakat. Nagyon olcsón hirdette. Írta, hogy részletgazdag hangja van. Épp hifi leépítésben, racionalizálásban voltam. Épp kapóra jöttek. viewtopic.php?f=33&t=200253&p=2853323&h ... e#p2853323
Meghallgattam nála a hangfalakat tényleg meglepően részletgazdagok voltak, a körülmények ellenére. Szinte semmi mélye nem volt, se tere.
Utánanéztem a márkának, ami számomra teljesen ismeretlen volt. https://www.driadesystems.com
Itthon egy 25+12 m2-es nappaliba kerültek, kaptak rendes kiszolgálást.
A gyári homok és mint kiderült csillapítás is kikerült a dobozokból az elmúlt 22 évben. Ezt onnan tudom, hogy felvettem a kapcsolatot a gyártóval, akik rendes holland high-end gyártóhoz méltó supporttal rendelkeznek. Meglepődtek, de nem estek kétségbe. Elküldték nekem mailban mi hiányzik belőle, hol tudom beszerezni linkekkel, részletes beépítési leírással. Megrendeltem a cuccokat beletettem a gyártótól kapott leírások alapján.
Akkor jött az igazán széles mosoly. 30 Hz-től szólnak rendesen a dobozok, nem csak oldalra, mélységben is van tere. ;peace;
A lényegre térve. Két utas, bassz reflexes (előre) álló "monitor" hangfalak. Nagyon igényesen, masszívan megépítettek. Kiemelkedő térrel, dinamizmussal és nagyon jó részletességgel, élethű hanggal, ahogy az elvárható egy korabeli high-end gyártótól. Nálam a 40 m2-re elég hangnyomással. Úgy kell elképzelni a hangjukat, mint optimalizált gyári állványon álló nagy monitorok. Méretek kb. 78x22x22 cm. 15 kg/db körül vannak.
Ami még nem gyári az a talpa, egyenlőre méretben passzoló menetesszárakon áll. gondolkodik.gif
Kaptam kb. 2 hete egy pár spéci minimonitort, amibe beleszerelmesedtem, ezért menniük kell. Tök feleslegesen állnak nálam.
Helyileg Győrújbaráton vannak, gyári doboz nincs :D . Meghallgatási lehetőség előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Ára: 150.000,- HUF, fórumtársi alapon. Aki kapja marja! +harminchat20442783négy
IMG_0112.jpeg
IMG_0113.jpeg
IMG_0114.jpeg
IMG_0115.jpeg
IMG_0116.jpeg
IMG_0117.jpeg
IMG_0118.jpeg
IMG_0119.jpeg
Amiről zenét hallgatok:

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”