Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dynaudio Special 25

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
ANK
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Re: Dynaudio Special 25

Hozzászólás Szerző: ANK »

Köszönöm a lehetőséget,a hangfalak remélhetőleg már az új tulajdonosnak szereznek örömet.

ANK
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jégen ezek a gyönyörűségek.

ANK
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Köszönöm theo fórumtárs méltató hozzászólását.Ez a hangfal sok esetben végállomást is jelenthet. Külföldön is nagyon tartja az értékét és ez nem véletlen.Nagyon magas színvonalat képvisel.

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: theo »

Ha héttel ezelőtt teszed fel vissza vettem volna de közben vettem mást .
Nagy up a hangfalnak ez előtte az én tulajdonomba volt azelőtt meg a hazai forgalmazóé tőle vettem .
Ha ki tudod szolgálni akkor sosem lesz gyenge láncszem a rendszerbe ( sajnos én nem tettem ezt anno ) ha megnézitek a YouTuben sokan több milliós rendszereket építenek köré.
20 cm es mély közép van benne és a világ egyik legjobbjának kikiáltott esotar t330d magas .
Nekem ezután volt egy dynaudio heritage Special hangfalam 2x ennyiért de mesze nem volt annyival jobb sőt ! Aki megveszi nem fogja megbánni .

ANK
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Küldöm a lemaradt képeket is.
Csatolmányok
IMG_4590.jpeg
IMG_4591.jpeg
IMG_4594.jpeg
IMG_4595.jpeg
IMG_4597.jpeg
IMG_4598.jpeg

ANK
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dynaudio Special 25

Megvételre kínálom ritkán előforduló remek monitorjaimat. Az állapotuk mind műszaki és esztétikai szempontból makulátlan./még hajszálkarcokat sem véltem felfedezni/. Gyári sértetlen csomagolása természetesen rendelkezésre áll,azonban nem szívesen postáznám. Aki nem ismeri érdemes utána olvasni /Stereophile,6Moons/. Nálam egy időben volt egy Special 40-es párral,így lehetőségem volt a tesztelésre,ami azonban nem sokáig tartott. Hamar egyértelművé vált,hogy melyik maradjon. Ment is a Special 40. A hangfalak ára 720eft.Tudok hozzá adni álványokat is/lásd a képeken/nálam ez vált be a legjobban. Az álványok nehéz darabok,talán kétemberesek.Áruk 120eft.Meghallgatás,átvétel Miskolcon lehetséges.Köszönöm,hogy elolvastad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2024.10.03., csüt. 17:15-kor.
Ok: Cím módosítása a hirdető kérése alapján

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”