viewtopic.php?p=2644957#p2644957Ardelanbeni írta: ↑2025.01.24., pén. 11:28Tonee73. Szia. Hogyan tudom privátban intézni? Tudnál nekem segíteni? Nem ismerem még ezt a platformot. Válaszodat előre is köszönöm!!!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magnat Vector 77
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6393
Re: Magnat Vector 77
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Ardelanbeni
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Tonee73. Szia. Hogyan tudom privátban intézni? Tudnál nekem segíteni? Nem ismerem még ezt a platformot. Válaszodat előre is köszönöm!!!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6393
Intézzétek ezt privátban, ha lehet.Ardelanbeni írta: ↑2025.01.24., pén. 06:13Az nagyon szuper lenne. Mikor lehetne megtekinteni? Szombat d.u lenne nekem jó. De a vasárnap mégjobb lenne. Tudunk számot cserélni? Az enyém 06/70 678 9343.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
Ardelanbeni

Az nagyon szuper lenne. Mikor lehetne megtekinteni? Szombat d.u lenne nekem jó. De a vasárnap mégjobb lenne. Tudunk számot cserélni? Az enyém 06/70 678 9343.
-
eMZé

Érden lehet megnézni.
Annyi változás történt azóta, hogy ugyanezen széria center sugárzóját is tudom adni melléjük.
Annyi változás történt azóta, hogy ugyanezen széria center sugárzóját is tudom adni melléjük.
-
Ardelanbeni

Bocsi hogy ilyen későn válaszolok. Hol lehetne megtekinteni a hangfalakat?!
-
eMZé

Szia!
Igen, még megvannak.
Igen, még megvannak.
-
Ardelanbeni

Szia. Elérhetők még a hangfalak?
-
eMZé

Magnat Vector 77
Sziasztok!
Eladó Magnat Vector 77 hangfalpár. Kb. 26 évesek és ennek megfelelően apróbb sérülések láthatók rajtuk. 1 éve kaptak egy teljes belső újrakábelezést, az eredetinél sokkal vastagabb és jobb minőségű Kácsa OFC kábelekkel és 4% ezüst tartalmú forrasztással. A hátoldali csatlakozók is cserélve lettek aranyozottakra. A fotón látható Jumperek Kácsa saru + Furutech OCC kábelből készültek, de tudom adni a gyári lemez verziót is. A hangjuk így talán még a gyári újkori állapotot is veri.
Méretük és súlyuk miatt postázni nem szeretném. Meghallgatni Érden lehet.
Irányár: 60.000 Ft
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv,
Zoli
Eladó Magnat Vector 77 hangfalpár. Kb. 26 évesek és ennek megfelelően apróbb sérülések láthatók rajtuk. 1 éve kaptak egy teljes belső újrakábelezést, az eredetinél sokkal vastagabb és jobb minőségű Kácsa OFC kábelekkel és 4% ezüst tartalmú forrasztással. A hátoldali csatlakozók is cserélve lettek aranyozottakra. A fotón látható Jumperek Kácsa saru + Furutech OCC kábelből készültek, de tudom adni a gyári lemez verziót is. A hangjuk így talán még a gyári újkori állapotot is veri.
Méretük és súlyuk miatt postázni nem szeretném. Meghallgatni Érden lehet.
Irányár: 60.000 Ft
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv,
Zoli