Kedves barátaim!
Erősítő kérdése, mi hogy szól, meg kábelek, meg forrás. :)
Nagyon szeretem ezt a dolgot, az energiáját, a hangszínét.
Nem nagyon szeretnék megválni tőle.
Apukám azt mondta, a jó üzlet az, ahol mindenki jól jár.
Úgy látom 1600€ -ért cserébe nem érezném magam rosszul megválni tőle, ugyanakkor nem érezném azt, hogy nem voltam tisztességes odaadni.
Szép estét!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Boston Acoustics M340
Re: Boston Acoustics M340
Méretét meghazudtoló mélye van. Biliárd szobába, klubszobába; otthoni körülmények között bármekkora teret betölt, kellemesen.
Házimozi frontnak, leviszi a hajad; mindamellett az újévi koncert bécsből is élvezetes élmény.
...megmondtam, hogy nem alkudozom!...esetleg a vételárból szívesen engedek valamennyit. :)
Házimozi frontnak, leviszi a hajad; mindamellett az újévi koncert bécsből is élvezetes élmény.
...megmondtam, hogy nem alkudozom!...esetleg a vételárból szívesen engedek valamennyit. :)
Re: Boston Acoustics M340
...Nem hangosan szól, hanem betölti a teret; erőteljes mélyek, telt közép, nem harsogó magasak, minden a helyén. Halkan is finom, nagy hangerőn is mindig tiszta. Azon túl, hogy szép, öröm hallgatni...
Boston Acoustics M340
Kedves barátaim!
Áruba bocsájtom egy pár a címben említett típusú hangsugárzóm.
440e huf.
Szép állapotban vannak.
Nehéz, tömör darabok.
Hallgattam kis teljesítményű csövessel, integrált tranzisztorossal(60w),
végfokkal(400w) is.
20m2-n és 63m2-es nappaliban is.
Elektronikus zenével, klasszikussal, jazzel is.
Meleg hangzása van, hatalmas energiával.
Ami lényeges adat, kritika, fellelhető az interneten.
Pestmegyében, Őrbottyánban lehet megnézni, hallgatni. Majd 45 kiló a kettő. Van filc zsákjuk, dobozuk, tüskéik.
Áruba bocsájtom egy pár a címben említett típusú hangsugárzóm.
440e huf.
Szép állapotban vannak.
Nehéz, tömör darabok.
Hallgattam kis teljesítményű csövessel, integrált tranzisztorossal(60w),
végfokkal(400w) is.
20m2-n és 63m2-es nappaliban is.
Elektronikus zenével, klasszikussal, jazzel is.
Meleg hangzása van, hatalmas energiával.
Ami lényeges adat, kritika, fellelhető az interneten.
Pestmegyében, Őrbottyánban lehet megnézni, hallgatni. Majd 45 kiló a kettő. Van filc zsákjuk, dobozuk, tüskéik.