Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Usher Mini Dancer One DMD
Re: Usher Mini Dancer One DMD
Köszönöm a lehetőséget, a hangfalak elkeltek!
Én a nagyobb testvérét hallgatom, rendkívül jó ár/érték arányú dobozok, csak ajánlani tudom!
1900 euro
Usher Mini Dancer One DMD
Sziasztok.
Eladó a fent említett Usher hangfalpárom.
Tökéletes állapotban vannak, minden gyári tartozékkal, beleértve az eredeti csomagolást is.
Személyesen hoztam Németországból 2 éve.
Az eladás oka h költözés volt és sehogysem tudom őket behelyezni a szobába úgy h jól szoljanak, ezért márkán belől feljebb szeretnék lépni, hátha megoldódik a probléma. Egyáltalán nem volt szándékomban eladni, de sajnos muszáj lesz.
Van itt még egy kis bökkenő, mivelhogy a hagfalak Erdélyben vannak, de ki tudom juttatni Magyarországra. Ebben az esetben sajnos nincs meghallgatási lehetőség, de szívesen látok bárkit ha mégis úgy dönt h szeretné látni, hallani.
Akár el is tudom szállásolni a kedves vendéget :)
Kérésre tudok küldeni nagy felbontású fotókat, illetve videót is.
Ára: 2000 euro
Eladó a fent említett Usher hangfalpárom.
Tökéletes állapotban vannak, minden gyári tartozékkal, beleértve az eredeti csomagolást is.
Személyesen hoztam Németországból 2 éve.
Az eladás oka h költözés volt és sehogysem tudom őket behelyezni a szobába úgy h jól szoljanak, ezért márkán belől feljebb szeretnék lépni, hátha megoldódik a probléma. Egyáltalán nem volt szándékomban eladni, de sajnos muszáj lesz.
Van itt még egy kis bökkenő, mivelhogy a hagfalak Erdélyben vannak, de ki tudom juttatni Magyarországra. Ebben az esetben sajnos nincs meghallgatási lehetőség, de szívesen látok bárkit ha mégis úgy dönt h szeretné látni, hallani.
Akár el is tudom szállásolni a kedves vendéget :)
Kérésre tudok küldeni nagy felbontású fotókat, illetve videót is.
Ára: 2000 euro