Mostmár papesz fórumtársnál zenél tovább ez a zseniális doboz..
Köszönöm a lehetőséget, zárom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SB Acoustic Ara
-
AudioNoob
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: SB Acoustic Ara
Jégen!
-
AudioNoob
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
SB Acoustic Ara
Sziasztok!
Eladó címben szereplő hangfalpáros teljes rendszerfelszámolás okán.
Nem szeretnék regényt írni róla, ha érdekel elérsz a harminc/hatötvenhét-68huszonkettes telefonszámon és elmondok mindent.
Nekem ez a hangfal végállomás volt, mert nem hallottam jobbat soha sehol adott árkategóriában, de a rengeteg összehasonlítgatás alkalmával nemegyszer odapörkölt nála sokkal drágább dobozoknak is.
Egyetlen apró sérülés van az egyik sarkán (ne is kérdezd...), melyet próbáltam fotózni, de szívesen küldök még képeket.
2022-ben vettem itt a fórumon.
Amennyiben nem alkudozol, akkor kapsz mellé 2 pár igen jó(
) hangfalkábelt is.
Szépen kérek mindenkit, hogy telefonon, vagy privátban tegye fel a kérdéseket és ne szemeteljük össze a hirdetést.
Ár: 250000 forint
Személyesen Székesfehérváron vehető át.
https://sonopart.hu/de/spd/ARA-White-HG ... te-Speaker
viewtopic.php?t=165472
Eladó címben szereplő hangfalpáros teljes rendszerfelszámolás okán.
Nem szeretnék regényt írni róla, ha érdekel elérsz a harminc/hatötvenhét-68huszonkettes telefonszámon és elmondok mindent.
Nekem ez a hangfal végállomás volt, mert nem hallottam jobbat soha sehol adott árkategóriában, de a rengeteg összehasonlítgatás alkalmával nemegyszer odapörkölt nála sokkal drágább dobozoknak is.
Egyetlen apró sérülés van az egyik sarkán (ne is kérdezd...), melyet próbáltam fotózni, de szívesen küldök még képeket.
2022-ben vettem itt a fórumon.
Amennyiben nem alkudozol, akkor kapsz mellé 2 pár igen jó(
Szépen kérek mindenkit, hogy telefonon, vagy privátban tegye fel a kérdéseket és ne szemeteljük össze a hirdetést.
Ár: 250000 forint
Személyesen Székesfehérváron vehető át.
https://sonopart.hu/de/spd/ARA-White-HG ... te-Speaker
viewtopic.php?t=165472
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2024.02.06., kedd 12:49-kor.
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása