Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fapaci Scan Speak project II
Re: Fapaci Scan Speak project II
Szia. Meg van még ez a gyöngyszem? Amennyiben igen kérnék egy telefonszámot.
Szép estét.
Szűcs Róbert
Szép estét.
Szűcs Róbert
Minden kérdést köszönök!
Vannak rá kutatások, hogy az egyes felületek hogyan változtatják meg a hangot. Ugyanakkor az eredeti kialakítás is festét volt, legalábbis az a rész, ahol a hangszórók vannak. Magam részéről örömmel vennék részt egy olyan vakteszten, ahol azt kellene megtippelni, hogy melyik hangfal van matt, és melyik lakk fényezéssel festve.
A másik amit mondanék, hogy fapaci felülvizsgálta a váltót, a jelenlegi saját elmondása szerint is tovább javította a hangot. ezzel nagyon egyetértek, szerintem még elevenebb lett.
A legutóbb frekimenet így néz ki:
Vannak rá kutatások, hogy az egyes felületek hogyan változtatják meg a hangot. Ugyanakkor az eredeti kialakítás is festét volt, legalábbis az a rész, ahol a hangszórók vannak. Magam részéről örömmel vennék részt egy olyan vakteszten, ahol azt kellene megtippelni, hogy melyik hangfal van matt, és melyik lakk fényezéssel festve.
A másik amit mondanék, hogy fapaci felülvizsgálta a váltót, a jelenlegi saját elmondása szerint is tovább javította a hangot. ezzel nagyon egyetértek, szerintem még elevenebb lett.
A legutóbb frekimenet így néz ki:
Bocs a közbe kérdezésért.
Vajon az eredetileg megtervezett/kialakított hangot hogyan is milyen irányban
Módosíthatta az új festés.
(festék minőség, vastagság, stb.)
Azt hiszem ezek kicsit teoretikus kérdések, de azért leírtam.
Vajon az eredetileg megtervezett/kialakított hangot hogyan is milyen irányban
Módosíthatta az új festés.
(festék minőség, vastagság, stb.)
Azt hiszem ezek kicsit teoretikus kérdések, de azért leírtam.
Jég feloldva, a hangfal pár várja leendő gazdáját!
Jegelve!
Igen, ez ugyanaz a hangfal.
Tudomásom szerint ez az egyetlen darab készült, így valóban igazi ínyencfalat!
Aki ismeri fapacit, tudja, hogy milyen minőséget képviselnek a termékei, így a hangfalai is...
Aki ismeri fapacit, tudja, hogy milyen minőséget képviselnek a termékei, így a hangfalai is...
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Wow, ez nagyon izgalmasnak tűnik. Ebből több is készült, vagy csak egy? Az új gazdája igazi különlegességet fog birtokolni.
Fapaci Scan Speak project II
Eladósorba került kihasználatlanság miatt az alábbi hangfal.
Tervezte és készítette: Fapaci, részletesen lehet róla olvasni itt:
viewtopic.php?f=28&t=31983&start=250
Hangszórók:
Scan Speak Revelator 18W/4531 mélyközép
Scan Speak Illuminator D3004/662000
A váltó a doboz aljában foglal helyet, jó minőségű alkatrészekből építve, Jantzen Audio Z-cap kondik, fólia tekercsek, stb.
Méretei: 22x108x29 cm
Súlya: 20 kg / db
Az eredeti felület fekete festés / barna famintár matrica volt. Jelenleg homogén fehér, szerintem jobban illik hozzá és elegánssá teszi, sőt emeli az FTF-et is
Ára: 399 999 Ft.
Ez az ár kb a hangszórók és a váltó anyagárát jelenti.
Helyileg Nagykovácsiban található, szállításban tudok segíteni előzetes megállapodás alapján Budapestre, vagy Nagykovácsi közelében. Jellegéből adódóan nem postázom.
Tervezte és készítette: Fapaci, részletesen lehet róla olvasni itt:
viewtopic.php?f=28&t=31983&start=250
Hangszórók:
Scan Speak Revelator 18W/4531 mélyközép
Scan Speak Illuminator D3004/662000
A váltó a doboz aljában foglal helyet, jó minőségű alkatrészekből építve, Jantzen Audio Z-cap kondik, fólia tekercsek, stb.
Méretei: 22x108x29 cm
Súlya: 20 kg / db
Az eredeti felület fekete festés / barna famintár matrica volt. Jelenleg homogén fehér, szerintem jobban illik hozzá és elegánssá teszi, sőt emeli az FTF-et is
Ára: 399 999 Ft.
Ez az ár kb a hangszórók és a váltó anyagárát jelenti.
Helyileg Nagykovácsiban található, szállításban tudok segíteni előzetes megállapodás alapján Budapestre, vagy Nagykovácsi közelében. Jellegéből adódóan nem postázom.