Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega Jura hangfal eladó
- kisgabca75
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
Re: Rega Jura hangfal eladó
Sziasztok!
Még mindig megvannak a Regák.
Még mindig megvannak a Regák.
- kisgabca75
- Lefelé a lejtőn
Köszi Toni kedves vagy és segítőkész.
Kellemes Karácsonyt!

Kellemes Karácsonyt!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6315
Ismételten sikerült egy feleslegesen duplikált topikot nyitnod ennek a cuccnak.A következő alkalom után csak moderátori engedéllyel fogsz tudni új topikot nyitni. 

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- kisgabca75
- Lefelé a lejtőn
Rega Jura hangfal eladó
Sziasztok!
Aki szeretne Karácsonyra egy pár Rega Jura hangfalat az ne szalassza el ezt a lehetőséget.
Made in England. Kézzel gyártott, sorszámozott.
Az egyik doboz tetején van egy pici kis benyomódás, de ez a hangját nem befolyásolja.
Személyesen Debrecenben, Nyíregyháza, Szolnok még megoldható.
Futárral is meg lehet oldani.
Irányár: 70.000.-Ft.
+36707098553
Aki szeretne Karácsonyra egy pár Rega Jura hangfalat az ne szalassza el ezt a lehetőséget.
Made in England. Kézzel gyártott, sorszámozott.
Az egyik doboz tetején van egy pici kis benyomódás, de ez a hangját nem befolyásolja.
Személyesen Debrecenben, Nyíregyháza, Szolnok még megoldható.
Futárral is meg lehet oldani.
Irányár: 70.000.-Ft.
+36707098553
Nekem szintén van egy pár ilyen dobozom itthon.Csak annyit tudok írni hogy ha csak a hangját nézzük (és nem a dizájn a fontos)akkor ez a hangfalpár ennél többet ér.
A magassugárzó egy 28es nyomókamrás morel
A mélyközép pedig 20cm átmérőjű alu öntött kosaras hangszóró mely a rega fejlesztése és gyártása.
A hangválltó nagyon egyszerű:Mélyközépnek egy tekercs sorosan,magasnak 1 kondi sorosan ,1 tekercs párhuzamosan.
A neten egy tuningot szoktak javasolni :a magassugárzó kondiját 3,3uf ról 3uf-ra cserélni.Én 2,7 est használtam és meg vagyok elégedve a változással.
Hangja nem a hiper szuper részletező kategória,inkább a természetes megszólalás ami jellemző rá.
A magassugárzó egy 28es nyomókamrás morel
A mélyközép pedig 20cm átmérőjű alu öntött kosaras hangszóró mely a rega fejlesztése és gyártása.
A hangválltó nagyon egyszerű:Mélyközépnek egy tekercs sorosan,magasnak 1 kondi sorosan ,1 tekercs párhuzamosan.
A neten egy tuningot szoktak javasolni :a magassugárzó kondiját 3,3uf ról 3uf-ra cserélni.Én 2,7 est használtam és meg vagyok elégedve a változással.
Hangja nem a hiper szuper részletező kategória,inkább a természetes megszólalás ami jellemző rá.
- kisgabca75
- Lefelé a lejtőn
Még megvan. 
- kisgabca75
- Lefelé a lejtőn
Rega Jura hangfal eladó
Eladnám 1 pár Rega Jura hangfalamat.
Made in England. Biwire. Kézzel gyártott.
Az egyik dobozon van egy szépséghiba.
Irányár:70.000.- forint.
Átvétel személyesen. Debrecen és környéke.
Voda:7098553
Made in England. Biwire. Kézzel gyártott.
Az egyik dobozon van egy szépséghiba.
Irányár:70.000.- forint.
Átvétel személyesen. Debrecen és környéke.
Voda:7098553
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.11.15., szer. 15:55-kor.
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása
Ok: Hiányzó helyadatok pótlása