A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Aha. Tehat Aerius volt az elso es Aerius l. volt a masodik
Akkor ez a "sima" Aerius, de a lenyeg, hogy az elso szeria, az biztos.
Csere, beszamitas is lehet, akar rafizetessel is.
(Meg annyit tennek hozza, hogy ezt a Martint egy baratom hasznalta kb 4-5 evig, o akkoriban 400-ert vette)
Kicsi, de nagyot szol, sajnos nekem nem igazan van hozza valo erositom. Foleg ez is az eladas oka.
Kár pedig a hangfal egy kapudrog a statikusok világába, én is ilyennel kezdtem (ML Source).
Aki ki tudja szolgálni és van hozzá helye, annak instant get vétel!!!
Elado lett ez a kis hybrid Martin Logan. Nagyon korai szeria, ez meg nem aktiv. 1992. Made in USA.
Azota nagy palyat futott be a batyjaival, itthon is eleg nepszeru, foleg a Limarnak is koszonhetoen.
Kicsi, de nagyot szol, sajnos nekem nem igazan van hozza valo erositom. Foleg ez is az eladas oka.
Csepel Szigeteken van, jonni kell erte.
Arat nezegettem kulfoldi oldalakon. Ilyen allapotban olyan 1000 EUR korul mozog, de ez legyen kereken fix 300e ft.