Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canton Karat M30 DC
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 6
Re: Canton Karat M30 DC
Eladva meghirdetett áron.
(Sajnos romániai vevőnek, úgyhogy továbbra sem nőtt a Magyarországon fellelhető példányok száma...)
Köszönöm a lehetőséget!
(Sajnos romániai vevőnek, úgyhogy továbbra sem nőtt a Magyarországon fellelhető példányok száma...)
Köszönöm a lehetőséget!
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan
-
- Újonc fórumos
Eladva meghirdetett áron.
Köszönöm a lehetőséget!
Köszönöm a lehetőséget!
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan
-
- Újonc fórumos
Meghallgatható, Elvihető Budán, most már mindössze 95.000 Ft-ért.
Egy új kép, amin együtt a pár:
Egy új kép, amin együtt a pár:
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan
-
- Újonc fórumos
Kis vizsgálódás után csökkentem az árat: 101.000 Ft az új.
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan
-
- Újonc fórumos
Elnézést, lemaradt a telefonszám: 06 70 522 7122
Még egy helyesbítés - mielőtt jogosan belekötne valaki: a Canton ekkor indította ÚJRA a Karat nevű szériát, a korábbi Karat 20/30/40/60 és 930/940/960 stb egy teljesen más formát és design elvet képviseltek...
Még egy helyesbítés - mielőtt jogosan belekötne valaki: a Canton ekkor indította ÚJRA a Karat nevű szériát, a korábbi Karat 20/30/40/60 és 930/940/960 stb egy teljesen más formát és design elvet képviseltek...
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan
-
- Újonc fórumos
Canton Karat M30 DC
Eladó Canton Karat M30 DC kompakt 3 utas hangfalpár.
Ritkaság - Magyarországon alig van belőle!
A Canton a 2000-es évek elején a Karat Reference széria technológiájából örökölt elemekből indította el a Karat szériát.
Tehát minőségben a csúcs alatt eggyel helyezkedik el - ma a Vento széria a megfelelője.
A hangfalak örökzöld Bauhaus stílusban, letisztult formákkal készültek, és a széria annyira népszerű lett, hogy a Canton tavaly az 50. évfordulójukra felélesztette, jelenleg is árulják a Nagy Testvért, a Karat GS-t (€3500 egy pár).
A Karat széria, és különösen az M30 különlegessége hogy a háromutas hangfal szemből egészen apró, kétutasnak néz ki - mert a mélynyomók az oldalfalba építve kaptak helyet. Ezáltal a front baffle akusztikailag is ideális, mert a közép- és magassugárzóknál alig szélesebb, így nincs diffrakció!
Egyszerűen szólva: kis helyen is elfér, nagyot szól.
A hangváltó komoly, minőségi alkatrészekből készült, lásd a fotón.
A közép- és magassugárzók egy külön, leválasztott rekeszben dolgoznak, hogy ne zavarja őket a mélynyomó.
A hangfal bi-amp üzemmódban is hajtható, a mély szekció külön csatlakozókkal rendelkezik.
Mélynyomó: 20cm cellulóz-grafit
Közép: 16cm alumínium-mangán
Magas: 25mm Alu-Mangán dóm
Teljesítmény: 120 W névleges, 200W zenei
Frekvenciasáv: 25 - 30.000 Hz
Érzékenység: 86 dB
Hangváltók: 120 Hz és 3200 Hz
Méret: 17 x 38 x 39 cm !
Súly: 11 kg / db !
Impedancia: 4 Ohm
Gyártási év: 2000-2010 között (utóbb M35, 703, 730 modellnéven továbbfejlesztve)
Hangi karaktere:
Rendkívül pontos, élvezetes, de sosem harsány közép tartomány. Szellős magasak.
Meglepő mély tartomány, sub frekvenciákat ne várjunk tőle, de kb 32 Hz-ig tekintélyesen megszólal, egy közepes szobába vagy near-fieldre tökéletes.
Az eladásra kínált példány műszakilag tökéletes állapotú, úgy szól, ahogy kell.
Minden alkatrésze eredeti. A jobb oldali középsugárzón egy apró pötty alakú benyomódás (ld fotó), én így vettem - a hangot nem befolyásolja.
A dobozok külseje karcos, az előző tulaj nem vigyázott rá…egy fényezést megérdemel - de ezt már az új tulajdonosra bíznám! (Én arról fantáziáltam, hogy a mai KEF szériák indigókék (Royal Blue) színe nagyon jól állna nekik!)
A fekete szövetes védőrácsok is megvannak, bár szerintem csak az oldalsók (a mélynyomóra valók) néznek ki jól, elöl sokkal szebb ha látszanak a sugárzók - ízlés kérdése.
Ára: 110.000 Ft vagy €300 / pár.
(Új ára €1200 volt anno - inflációval €2000 lenne)
Meghallgatható, elvihető Budapesten, telefonos egyeztetés után.
Kérem, hogy csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.
Postázni nem szeretném, csere nem érdekel.
Ritkaság - Magyarországon alig van belőle!
A Canton a 2000-es évek elején a Karat Reference széria technológiájából örökölt elemekből indította el a Karat szériát.
Tehát minőségben a csúcs alatt eggyel helyezkedik el - ma a Vento széria a megfelelője.
A hangfalak örökzöld Bauhaus stílusban, letisztult formákkal készültek, és a széria annyira népszerű lett, hogy a Canton tavaly az 50. évfordulójukra felélesztette, jelenleg is árulják a Nagy Testvért, a Karat GS-t (€3500 egy pár).
A Karat széria, és különösen az M30 különlegessége hogy a háromutas hangfal szemből egészen apró, kétutasnak néz ki - mert a mélynyomók az oldalfalba építve kaptak helyet. Ezáltal a front baffle akusztikailag is ideális, mert a közép- és magassugárzóknál alig szélesebb, így nincs diffrakció!
Egyszerűen szólva: kis helyen is elfér, nagyot szól.
A hangváltó komoly, minőségi alkatrészekből készült, lásd a fotón.
A közép- és magassugárzók egy külön, leválasztott rekeszben dolgoznak, hogy ne zavarja őket a mélynyomó.
A hangfal bi-amp üzemmódban is hajtható, a mély szekció külön csatlakozókkal rendelkezik.
Mélynyomó: 20cm cellulóz-grafit
Közép: 16cm alumínium-mangán
Magas: 25mm Alu-Mangán dóm
Teljesítmény: 120 W névleges, 200W zenei
Frekvenciasáv: 25 - 30.000 Hz
Érzékenység: 86 dB
Hangváltók: 120 Hz és 3200 Hz
Méret: 17 x 38 x 39 cm !
Súly: 11 kg / db !
Impedancia: 4 Ohm
Gyártási év: 2000-2010 között (utóbb M35, 703, 730 modellnéven továbbfejlesztve)
Hangi karaktere:
Rendkívül pontos, élvezetes, de sosem harsány közép tartomány. Szellős magasak.
Meglepő mély tartomány, sub frekvenciákat ne várjunk tőle, de kb 32 Hz-ig tekintélyesen megszólal, egy közepes szobába vagy near-fieldre tökéletes.
Az eladásra kínált példány műszakilag tökéletes állapotú, úgy szól, ahogy kell.
Minden alkatrésze eredeti. A jobb oldali középsugárzón egy apró pötty alakú benyomódás (ld fotó), én így vettem - a hangot nem befolyásolja.
A dobozok külseje karcos, az előző tulaj nem vigyázott rá…egy fényezést megérdemel - de ezt már az új tulajdonosra bíznám! (Én arról fantáziáltam, hogy a mai KEF szériák indigókék (Royal Blue) színe nagyon jól állna nekik!)
A fekete szövetes védőrácsok is megvannak, bár szerintem csak az oldalsók (a mélynyomóra valók) néznek ki jól, elöl sokkal szebb ha látszanak a sugárzók - ízlés kérdése.
Ára: 110.000 Ft vagy €300 / pár.
(Új ára €1200 volt anno - inflációval €2000 lenne)
Meghallgatható, elvihető Budapesten, telefonos egyeztetés után.
Kérem, hogy csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.
Postázni nem szeretném, csere nem érdekel.
0670 522 7122
Canton Fan
Canton Fan