A hagfal és az állvány elkeltek, egy kedves fórumtársnál zenélnek tovább :)
Zárom a hirdetést.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio excite X18 + stand 10 (fekete)
Re: Dynaudio excite X18 + stand 10 (fekete)
Az ígért képek:
- Csatolmányok
-
- TJ-6036.jpg (533.33 KiB) Megtekintve 578 alkalommal
Dynaudio excite X18 + stand 10 (fekete)
Sziasztok,
Eladóvá vált itt a fórumon év elején vásárolt X18 hangsugárzóm a hozzá illő stand 10 állvánnyal. Állapota a doboznak azóta változatlan, doboza, számlája megvan (még két és fél év garancia van rá). Az állvány saját doboza sajnos nincs meg, én egy stand 20 dobozában vettem, ezt tudom hozzá adni.
Helyileg Budapest 14. kerület, itt meg lehet nézni/fülelni.
Postára nem szívesen adom, de ha a vevő ragaszkodik hozzá, a vevő felelősségére és költségére fel tudom adni a gyári csomagolásában.
Ára
Egyben: 310e
X18: 250e
Stand10: 70e
Előzmény: viewtopic.php?p=2761804&sid=da4d8d0c674 ... e#p2761804
Saját képek később
Köszönöm, hogy benéztél :)
Eladóvá vált itt a fórumon év elején vásárolt X18 hangsugárzóm a hozzá illő stand 10 állvánnyal. Állapota a doboznak azóta változatlan, doboza, számlája megvan (még két és fél év garancia van rá). Az állvány saját doboza sajnos nincs meg, én egy stand 20 dobozában vettem, ezt tudom hozzá adni.
Helyileg Budapest 14. kerület, itt meg lehet nézni/fülelni.
Postára nem szívesen adom, de ha a vevő ragaszkodik hozzá, a vevő felelősségére és költségére fel tudom adni a gyári csomagolásában.
Ára
Egyben: 310e
X18: 250e
Stand10: 70e
Előzmény: viewtopic.php?p=2761804&sid=da4d8d0c674 ... e#p2761804
Saját képek később
Köszönöm, hogy benéztél :)