Teljesen olyannak néz ki, mint amilyen az enyém volt annó.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl XE-1 polcsugárzó
Re: Jbl XE-1 polcsugárzó
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
Én úgy látom, hogy ilyennek kell lennie, a neten talált képek is megerősítik ezt.

Szia !
A mélyközép sugárzók még a gyáriak ?
Ennek a sorozatnak idáig csak a nagyobb testvéreit láttam, de úgy emlékszem azokban gyűrűsen kiképzett papír membrán volt.
Amennyiben cserélve lett, mennyiben változott a hangja az eredeti felálláshoz képest ?
A mélyközép sugárzók még a gyáriak ?
Ennek a sorozatnak idáig csak a nagyobb testvéreit láttam, de úgy emlékszem azokban gyűrűsen kiképzett papír membrán volt.
Amennyiben cserélve lett, mennyiben változott a hangja az eredeti felálláshoz képest ?
93 környékén 5 havi pályakezdő munkanélküli segélyből vásároltam egy ilyet, sok örömet szerzett nekem is annó.
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
Én egy ilyennel kattantam rá a zenére. Akkoriban kicsivel több, mint egy havi fizetésembe került. A böhöm nagy Orion dobozok után, csak forgattam, hogy - hogy jön ki belőle ilyen hang. 

Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
Jbl XE-1 polcsugárzó
Eladó egy pár fekete színű JBL XE-1 kisméretű polc sugárzó, amely kisebb hi-fi rendszerben front hangfalnak is jó, vagy egyéb esetben Házimozi háttérsugárzó vagy Atmos hangfalként is meg állja a helyét.4 Ohm, DÁN gyártás.31cm magas, 18cm széles, 22cm mély.
Csomagküldés meg oldható.
Hibátlanul működik, portörlési karcok vannak rajta minimálisan.
Helyileg Jászberényben vehető át.
TEL:06707770705
Ára 25.000.-
Csomagküldés meg oldható.
Hibátlanul működik, portörlési karcok vannak rajta minimálisan.
Helyileg Jászberényben vehető át.
TEL:06707770705
Ára 25.000.-