Köszönöm a fórumnak, a hangfalak új, gondos, hozzáértő gazdára leltek!
Sok kellemes zenehallgatással töltendő órát kívánok az új tulajnak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T+A Criterion T160E
Re: T+A Criterion T160E
Az biztos !
Szia Attila!
Köszönöm a hozzászólást. Próbáltam métó gazdája lenni ezeknek az ékszereknek, és jelenleg is gyűjtői állapotnak örvendenek.
Sajnálom, hogy meg kell válnom tőlük, nem valószínű, hogy sok ilyen állapotú darab van, de ez egy ilyen helyzet.
Remélem, hogy tőlem is jó helyre kerül!
Köszönöm a hozzászólást. Próbáltam métó gazdája lenni ezeknek az ékszereknek, és jelenleg is gyűjtői állapotnak örvendenek.
Sajnálom, hogy meg kell válnom tőlük, nem valószínű, hogy sok ilyen állapotú darab van, de ez egy ilyen helyzet.
Remélem, hogy tőlem is jó helyre kerül!
Üdv, micsoda utat bejárnak a hangfalak itt az AVX-en. Ezt a hangfalat gyári szám alapján megnéztem, még én adtam el 2020 májusában és öröm látni, hogy milyen állapotban van még mindig. Csak jót tudok róla mondani, én anno győjtőtől vettem és gyűjtői állapotban adtam el. Szerintem aki megveszi csak jól fog vele járni. Én azért adtam el, mert stúdióba nem volt való, oda más hangfalakra van szüksége, de kellett, hogy egyszer legyen egy ilyenem. Ez maga a hangfal készítés történelmének még élő darabja. Aki megveszi jól jár. Ja és én Yamaha R-S 700-al hajtottam, minden rendben volt vele. Gondoltam megosztani ezt is :)
T+A Criterion T160E
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy meg kell válnom HiFi komponenseimtől.
A hangfalak világosbarna színűek, és kivételesen szép állapotban vannak.
Csináltattam hozzá homokkő talpakat, melyek benne vannak az árban.
Aki ilyen hangfalat keres, biztos tisztában van a kvalitásaival, úgy, mint a műszaki paramétereivel.
Csere, beszámítás most nem megoldható.
Helyileg Dunakeszin találhatók a dobozok, természetesen komoly vételi szándék esetén meghallgathatók.
Csak személyes átvétel.
Ár: 300.000,- Ft
Úgy alakult, hogy meg kell válnom HiFi komponenseimtől.
A hangfalak világosbarna színűek, és kivételesen szép állapotban vannak.
Csináltattam hozzá homokkő talpakat, melyek benne vannak az árban.
Aki ilyen hangfalat keres, biztos tisztában van a kvalitásaival, úgy, mint a műszaki paramétereivel.
Csere, beszámítás most nem megoldható.
Helyileg Dunakeszin találhatók a dobozok, természetesen komoly vételi szándék esetén meghallgathatók.
Csak személyes átvétel.
Ár: 300.000,- Ft
- Csatolmányok
-
- IMG_7125.JPG (1.72 MiB) Megtekintve 1225 alkalommal
-
- IMG_7124.JPG (2.27 MiB) Megtekintve 1225 alkalommal
-
- IMG_7121.JPG (1.27 MiB) Megtekintve 1225 alkalommal
-
- IMG_7120.JPG (2.04 MiB) Megtekintve 1225 alkalommal
-