Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch R-112SW aktív mélysugárzó
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 24
Re: Klipsch R-112SW aktív mélysugárzó
köszönöm a lehetőséget, egy szimpatikus fórumtársnál boldogítja a tulajt és a szomszédokat tovább. 
-
92engine
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
szia
írtam privátban
köszi
Peti
írtam privátban
köszi
Peti
-
92engine

szia
írtam privátban
köszi
Peti
írtam privátban
köszi
Peti
A visszahívásban résztvett már?
Mikor és hol lett vásárolva?
Mikor és hol lett vásárolva?
-
taylorzs

Helló, érdekelne ha megvan még. Kérlek írd meg a telefonszámod privátban és kb mikor hívhatlak.
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

nahát a nagy izgalomban, még az árat is lehagytam : 139e Ft. köszi a figyelmeztetésért :)
-
Sporiginal
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Remek nyomó , aki nem infantilis szinten akar otthonra mélyet annak még talán ez is túl sok lesz , de ha nincs ára akkor csak álom marad! 
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

Klipsch R-112SW aktív mélysugárzó
Eladó egy Klipsch R-112SW aktív mélysugárzó. Bő két éves, keveset használt, mind műszakilag mind esztétikailag hibátlan és nagyon megkímélt.
A tesztek és review-ek mind nagyon szerették és igen jókat írtak róla. A klipsch saját szavaival ezt írja róla (magam se tudnám jobban megfogalmazni
"A referencia R-112SW mélynyomó tökéletes kombinációja az erőnek, a kifinomult és a színdarabos basszusnak.
BUMM. BUMM. BUMM
Csukja be az ablakokat, hívja át a szomszédokat és meglepődnek azon, hogy még soha nem érezte ennyire a mozihatást korábban.".
Doboza és összes tartozéka megvan és jár hozzá. Személyes átvétel Budapesten, de posta/futár is megbeszélhető. Saját képek hamarosan. Köszönöm.
A tesztek és review-ek mind nagyon szerették és igen jókat írtak róla. A klipsch saját szavaival ezt írja róla (magam se tudnám jobban megfogalmazni
"A referencia R-112SW mélynyomó tökéletes kombinációja az erőnek, a kifinomult és a színdarabos basszusnak.
BUMM. BUMM. BUMM
Csukja be az ablakokat, hívja át a szomszédokat és meglepődnek azon, hogy még soha nem érezte ennyire a mozihatást korábban.".
Doboza és összes tartozéka megvan és jár hozzá. Személyes átvétel Budapesten, de posta/futár is megbeszélhető. Saját képek hamarosan. Köszönöm.