Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Etalon elixir 2
Re: Etalon elixir 2
Előrébb hozom hátha valaki szívesen meghallgatná.
Beszámítas is lehetséges.
Minden infó lekérhető az Etalon Acousticstól csak egy telefon, én is így tettem.
Szinte semmi infó nem lelhető fel a weben... Nem értem, hogy ez miért jellemző néhány hazai gyártóra. Mintha titkolnák a termékpalettájukat.
Ha nemrég frissült a hangszóró készlet, akkor feltételezném, hogy ezek már nem Jordan driverek, hanem licensz alapján gyártott EAD-k.
Ha nemrég frissült a hangszóró készlet, akkor feltételezném, hogy ezek már nem Jordan driverek, hanem licensz alapján gyártott EAD-k.
Dupla hátsó reflex , egy felül egy alul.
Mind a harom hangszoró külön kamrában dolgozik
Mind a harom hangszoró külön kamrában dolgozik
-
lotto70
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Szép napot!Zárt-vagy reflex nyílásos a hangfal?
Etalon elixir 2
Fájó szìvvel kell megválnom ettől a remek párostól. Egy négy es két egyéves kölök jelent rájuk veszéjt.
Amit tudni érdemes a dobozokról
80w 4 ohm 89 db érzékenységűek
20hz - 19 khz dolgozik, nyilván függ az elektronikától illetve a környezettől.
Méretei Ma 140 szé 30 mé 40 cm
Ha jól tudom 2 db szélessávú és egy magassugárzó dolgozik benne.
A hangszoró készlete kb öt évvel ezelőtt frissült az Etalon acoustics műhelyében, egyébként ott mindent tudnak a dobozokról.
Egy core audio és egy exposure 3010 s2 d
társaságában meg lehet fülelni
Ami az én személyes tapasztalatom rendkívül zenei hang , egy nagyon komoly , megfogott mélytartománnyal . Egy igazi nagyvolumenű , fajsújos hang tele érzelmekkel. Most persze felsorolhatnám hogy hány és milyen márkákat utasított maga mögé ez a hang, persze ez az én véleményem. Egy jó elektronikával ez tényleg egy végállomás. Megtekinthető Dunakeszin
Kikiáltási ára 600.000 ft
06204054043
Amit tudni érdemes a dobozokról
80w 4 ohm 89 db érzékenységűek
20hz - 19 khz dolgozik, nyilván függ az elektronikától illetve a környezettől.
Méretei Ma 140 szé 30 mé 40 cm
Ha jól tudom 2 db szélessávú és egy magassugárzó dolgozik benne.
A hangszoró készlete kb öt évvel ezelőtt frissült az Etalon acoustics műhelyében, egyébként ott mindent tudnak a dobozokról.
Egy core audio és egy exposure 3010 s2 d
társaságában meg lehet fülelni
Ami az én személyes tapasztalatom rendkívül zenei hang , egy nagyon komoly , megfogott mélytartománnyal . Egy igazi nagyvolumenű , fajsújos hang tele érzelmekkel. Most persze felsorolhatnám hogy hány és milyen márkákat utasított maga mögé ez a hang, persze ez az én véleményem. Egy jó elektronikával ez tényleg egy végállomás. Megtekinthető Dunakeszin
Kikiáltási ára 600.000 ft
06204054043
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20211219-131801_YouTube.jpg (684.1 KiB) Megtekintve 1989 alkalommal
-
- 20220831_051745.jpg (1.87 MiB) Megtekintve 1989 alkalommal
-
- 20220831_051824.jpg (1.76 MiB) Megtekintve 1989 alkalommal
-
- 20220831_051832.jpg (2.45 MiB) Megtekintve 1989 alkalommal