Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Pylon Audio Diamond Monitor

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
dexlerpoppe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Re: Pylon Audio Diamond Monitor

Hozzászólás Szerző: dexlerpoppe »

Elkelt.

dexlerpoppe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Re: Pylon Audio Diamond Monitor

Az eredeti hirdetésben nem működnek a képek linkjei, ezeket pótlom itt:
Pylon Diamond Monitor
Pylon Diamond Monitor
IMG_2074.JPG (1.56 MiB) Megtekintve 904 alkalommal
Pylon Diamond Monitor
Pylon Diamond Monitor
IMG_2077.JPG (1.21 MiB) Megtekintve 904 alkalommal
Pylon Diamond Monitor
Pylon Diamond Monitor
IMG_2079.JPG (1.49 MiB) Megtekintve 904 alkalommal

dexlerpoppe
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Pylon Audio Diamond Monitor

Eladó hivatalos hazai forgalmazótól származó, de kifejezetten a legutóbbi, 2019-es varsói AV Show-ra készült Pylon Diamond Monitor hangfal.
Ez utóbbit azért emelem ki, mert emiatt ennek a párnak még sorozatszáma sincs, illetve nem tartozik hozzá gyári állvány. Van viszont egy egészen egyedi festése - és ez persze nyilván ízlés dolga - ami szerintem fergetegesen jól néz ki: attól függően, hogy hogyan esik rá a fény kap egy nagyon-nagyon finom sárgás-zöldes beütést az alap szürke - vagy nem. Ez a fotókon nem nagyon jön át.

Kép

Ez a modell a jelenlegi szortimentben Monitor 18 néven fut (korábban a kisebb 15-ös nem létezett), de a specifikáció teljesen azonos az itt hirdetett példányéval.
Specifikáció itt: https://www.pylonaudio.com/diamond-monitor-pylon-audio

Ami miatt szerintem figyelemre méltó ez a hangfal az az, hogy nagyon szépen egyensúlyoz két eltérő hangzásvilág között. Egyrészt alapvetően precíz és neutrális (tehát a "Monitor" szó nem félreértés a névben), ugyanakkor van egyfajta robosztusság a hangjában, ami a kétutas állványos hangfal ligában figyelemreméltó dinamikával együtt egy kifejezetten szórakoztató előadásmódot alkot. Magyarul, ha akarod hangokra szedheted a zenét, ha akarod, akkor csak sodródhatsz vele órákon át.

Hogy akkor mégis miért adom el? Leginkább, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy megtartsam és egy második rendszert építsek köré, pedig hónapokat töltöttem azzal, hogy meggyőzzem magam az ellenkezőjéről.

Kép

A lényeg:
Ára: 260 000 Ft
Állapot: Újszerű (javítva sem volt)
Személyes meghallgatás: Természetesen lehetséges (helyileg Herenden)

Kép
Szállítás: Személyes átvétel (Herend), posta megoldható, fuvarozásban sajnos nem tudok segíteni

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”