Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef C7
Re: Kef C7
Ha valakit érdekel egy sérült hangszóró egy brilliáns eladótól, holnap estig kérem jelentkezzen.
Adok hozzá öt másik, hibátlan hangszórót, összesen két házba építve, a sztereó hangzás elérése érdekében. Hangváltók, belső kábelezés, csatlakozók, szokásos alkatrészek járnak hozzá, a Kef cég kérésére építették össze egy kínai gyárban.
Euróban számolva kicsit mérséklem az árát, legyen 65 ezer forint.
Adok hozzá öt másik, hibátlan hangszórót, összesen két házba építve, a sztereó hangzás elérése érdekében. Hangváltók, belső kábelezés, csatlakozók, szokásos alkatrészek járnak hozzá, a Kef cég kérésére építették össze egy kínai gyárban.
Euróban számolva kicsit mérséklem az árát, legyen 65 ezer forint.
Jég felolvadt, újra vihető.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Nagyon jó, hogy új topikot nyitottál a régi mengnyitásának kérése helyett.

Most összevontam a kettőt.
szerk.:az meg külön brilliáns, hogy az új hirdetésben elfelejtetted megemlíteni a hangszóró hibáját...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2022.06.07., kedd 22:15-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha ezt a párat árultam tavaly, akkor nem korrekt, és/vagy nem jó vétel?
Ezt a párat árultam. Itt az előző hirdetés:
viewtopic.php?t=130093
Tehát itt alul, és a linken is ugyanaz a kettő darab hangsugárzó látható. Nem tudom, a papír membrán gyűrődése sérülés-e, hallani nem hallom hatását, műszerrel mérve sem vagyok benne biztos, hogy kimutatható. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, ossza meg, kérem.
Esztétikailag: ha 15 centiméterről fotózom, nagyon látványos. Ha egy méterről, nem látszódik. Én nem vagyok erre kényes, és mivel hangban nem hallottam változást, nem foglalkoztam vele.
Időközben lett utódja, ezért az árcsökkenés.

Ezt a párat árultam. Itt az előző hirdetés:
viewtopic.php?t=130093
Tehát itt alul, és a linken is ugyanaz a kettő darab hangsugárzó látható. Nem tudom, a papír membrán gyűrődése sérülés-e, hallani nem hallom hatását, műszerrel mérve sem vagyok benne biztos, hogy kimutatható. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, ossza meg, kérem.
Esztétikailag: ha 15 centiméterről fotózom, nagyon látványos. Ha egy méterről, nem látszódik. Én nem vagyok erre kényes, és mivel hangban nem hallottam változást, nem foglalkoztam vele.
Időközben lett utódja, ezért az árcsökkenés.
Szia!
Azt hittem,hogy ezt a párat árultad tavaly.
Ha nem,akkor ez egy nagyon korrekt,jó vétel.
Azt hittem,hogy ezt a párat árultad tavaly.
Ha nem,akkor ez egy nagyon korrekt,jó vétel.
Szia Vasek!
Mindkét hangsugárzó gyári állapotban van, megbontva nem voltak. Előtörténetük és hangjuk alapján nincs okom feltételezni, hogy bármilyen kívülről nem észlelhető probléma lenne velük. Az esztétikai hibák a csatolt képeken láthatók, ill. egy személyes megtekintés alkalmával biztosan nem maradnak rejtve.
Mindkét hangsugárzó gyári állapotban van, megbontva nem voltak. Előtörténetük és hangjuk alapján nincs okom feltételezni, hogy bármilyen kívülről nem észlelhető probléma lenne velük. Az esztétikai hibák a csatolt képeken láthatók, ill. egy személyes megtekintés alkalmával biztosan nem maradnak rejtve.
Szia!
A hibás hangszóró ki lett cserélve?
A hibás hangszóró ki lett cserélve?
Jég.
Még képek:
- Csatolmányok
-
- 14C50426-D82F-443E-B4C1-6DB4E87D1EE5.jpeg (1.32 MiB) Megtekintve 1255 alkalommal
-
- B45D4866-9F71-4FCF-8685-FC229A7E18AB.jpeg (1.89 MiB) Megtekintve 1255 alkalommal
-
- D0A54BC5-D97A-4E67-A565-F8BFEF67F9FA.jpeg (1.64 MiB) Megtekintve 1255 alkalommal
Képek:
- Csatolmányok
-
- C02CE010-A9DA-4C17-A962-58242589E80F.jpeg (587.45 KiB) Megtekintve 1259 alkalommal
-
- AFCDCA0D-8795-43BC-903E-F2A16838ECA9.jpeg (687.85 KiB) Megtekintve 1259 alkalommal
-
- 378535AA-4BD3-4924-97C1-22B3BA3B2EC9.jpeg (250.17 KiB) Megtekintve 1259 alkalommal
-
- 67576EEC-BAAC-4F45-A814-CA4B59CEDB38.jpeg (351.92 KiB) Megtekintve 1259 alkalommal
Kef C7
Sziasztok,
Megválnék fekete színű Kef C7-es pár álló hangfalamtól. 2009. végi magyarországi vásárlás, első tulajdonos vagyok. Nem makulátlan, de messze nem leharcolt darabok. Grillek, bridge-ek, plinth-ek és használati utasítás érkezik velük, ill. van hozzá egyszerű M6-os Söund Arts tüske és alátét. Meglepően erős és artikulált mélyeket tud, a magasak részletesek, élénkek. Elcsépelt, de árán felül zenél.
Június 16-án érkezem Németországból, ha van érdeklődő, elhozom magammal. Budapesten és szűk környékén szállításban tudok segíteni, átvenni a második kerületben lehet.
Az ára fix 65 ezer forint. Szerintem baráti.
Megválnék fekete színű Kef C7-es pár álló hangfalamtól. 2009. végi magyarországi vásárlás, első tulajdonos vagyok. Nem makulátlan, de messze nem leharcolt darabok. Grillek, bridge-ek, plinth-ek és használati utasítás érkezik velük, ill. van hozzá egyszerű M6-os Söund Arts tüske és alátét. Meglepően erős és artikulált mélyeket tud, a magasak részletesek, élénkek. Elcsépelt, de árán felül zenél.
Június 16-án érkezem Németországból, ha van érdeklődő, elhozom magammal. Budapesten és szűk környékén szállításban tudok segíteni, átvenni a második kerületben lehet.
Az ára fix 65 ezer forint. Szerintem baráti.
Re: Kef C7 pár, fekete
Nem lett utódja, és sajnos a logisztika is kifog rajtam, így marad.
Köszönöm szépen a megnyitást!
Fussunk neki még egyszer utoljára, ha nem, maradunk egymásnak. Elszaladt két év, összeszedett néhány karcot, ennek és a kumulált infláció fényében az ár legyen változatlanul 80 ezer forint. Az alsó képeken egy hangszóróról láttok több felvételt, tehát a maradék öt hangszóró problémamentes. Hangban a fényképezett egynek sem hallom semmilyen hatását.
Erénye a hangsugárzónak, hogy meglepően nagy teret be tud zenélni, és meglepően mélyre megy - bár inkább a közép-magas tartományban meggyőző a produkciója. Kevés hangszer és lassabb tempó esetén szerintem jóval az ára felett teljesít, összetettebb és/vagy hajtósabb muzsikák azonban össze tudják zavarni. Black metál/nagyzenekar nem az ő terepe; jazz, egyszerű rock, finomabb elektronika viszont nagyon jól áll neki. Nem tudom, jelent-e ez bárkinek bármit, de egyértelműen hallhatóan közvetíti a forrástípusok közötti különbséget. Szóval nem szól mindennel mindig ugyanúgy.
Csomagolás nincs hozzá, ezért csak személyes átvétel Budapesten. Kérdés esetén pm-ben elértek.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8892
Kérésre megnyitva.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Fel-fel.
80 ezer forint.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
85 ezer forint.
Még két kép.
- Csatolmányok
-
- IMG_3371.JPG (1.82 MiB) Megtekintve 2919 alkalommal
-
- IMG_3369.JPG (1.7 MiB) Megtekintve 2919 alkalommal
Kef C7 pár, fekete
Kedves Mindenki!
Eladó a nevezett hangsugárzó pár, az alábbi keretek között:
-2009-es, első tulajdonos vagyok, javítva nem volt, teljesen működöképes;
-a hátsó éleken vannak apró ütődések, a hangszórók közül az egyik alsón gyűrött a membrán, ezenkívül nem látok rajta esztétikai hibát;
-csomagolása nincs, az eredeti alsó talpak és az áthidalók megvannak, adok hozzá fekete Söund Arts acél tüskéket alátétekkel;
-a hangsugárzó pár külföldön van, a március 30-i hétvégén Budapesten és környékén tudom átadni, utána nagyon bizonytalan, hogy mikor járhat Mo-n;
-az ára fix 90 ezer forint.
Privát üzenetben vagy dgabeszkukacgmailpontcom-on elérhető vagyok.
Eladó a nevezett hangsugárzó pár, az alábbi keretek között:
-2009-es, első tulajdonos vagyok, javítva nem volt, teljesen működöképes;
-a hátsó éleken vannak apró ütődések, a hangszórók közül az egyik alsón gyűrött a membrán, ezenkívül nem látok rajta esztétikai hibát;
-csomagolása nincs, az eredeti alsó talpak és az áthidalók megvannak, adok hozzá fekete Söund Arts acél tüskéket alátétekkel;
-a hangsugárzó pár külföldön van, a március 30-i hétvégén Budapesten és környékén tudom átadni, utána nagyon bizonytalan, hogy mikor járhat Mo-n;
-az ára fix 90 ezer forint.
Privát üzenetben vagy dgabeszkukacgmailpontcom-on elérhető vagyok.
- Csatolmányok
-
- IMG_3374.JPG (1.2 MiB) Megtekintve 2920 alkalommal
-
- IMG_3362.JPG (1.98 MiB) Megtekintve 2920 alkalommal
-
- IMG_3360.JPG (2.18 MiB) Megtekintve 2920 alkalommal
-
- IMG_3453.JPG (1.45 MiB) Megtekintve 2920 alkalommal
-
- IMG_3449.JPG (1.2 MiB) Megtekintve 2920 alkalommal
-