Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal Sib Evo 5.1.2 (Dolby Atmos, Cub-Evo mélyláda) hangsugárzó rendszer Qed kábelekkel eladó
- Aurelio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Re: Focal Sib Evo 5.1.2 (Dolby Atmos, Cub-Evo mélyláda) hangsugárzó rendszer QED kábelekkel eladó
Több kérdést is kaptam privátban, próbálok válaszolni, de kérem hogy mielőtt kérdezel, olvasd végig a hirdetést, hátha megtalálod benne a választ
:
Zenére/mozira milyen?
A csatolt tesztekben minden elolvasható, korrektül kivesézik. Én mozira használtam, így a zenei oldalát nem tudom megítélni, főleg hogy előtte még kisebb rendszerem volt. Érdemes jól és precízen beállítani, ebben ad segítséget a Focal manual-ja is, eltököltem vele egy ideig, de megéri a fáradozást. Atmos demo-kkal kell tesztelni, plusz az erősítő bemérője is ad támpontot.
Mit tud a sub?
Mihez képest? Egyébként pont annyit, amennyit a rendszer igényel és ahhoz is van méretezve. Se többet, se kevesebbet.
Miért adom el?
(Végre
) nagyobb lakótérbe tudunk költözni, valami mást fogok építeni, de még csak körvonalazódik.
Tuti csacsi-ragyi karcmentes és zsír-patent?
Kedvenc kérdésem... IGEN, az!
Felének a negyedéért odaadom?
Fórumokban azt tapasztalom, hogy mindenki fél-negyed áron akar ÚJAT venni. Márpedig ami olyan mintha új lenne (szerencsére van ilyen), azt a legritkábban adják a felének a negyedéért.

Zenére/mozira milyen?
A csatolt tesztekben minden elolvasható, korrektül kivesézik. Én mozira használtam, így a zenei oldalát nem tudom megítélni, főleg hogy előtte még kisebb rendszerem volt. Érdemes jól és precízen beállítani, ebben ad segítséget a Focal manual-ja is, eltököltem vele egy ideig, de megéri a fáradozást. Atmos demo-kkal kell tesztelni, plusz az erősítő bemérője is ad támpontot.
Mit tud a sub?
Mihez képest? Egyébként pont annyit, amennyit a rendszer igényel és ahhoz is van méretezve. Se többet, se kevesebbet.
Miért adom el?
(Végre

Tuti csacsi-ragyi karcmentes és zsír-patent?
Kedvenc kérdésem... IGEN, az!
Felének a negyedéért odaadom?

Fórumokban azt tapasztalom, hogy mindenki fél-negyed áron akar ÚJAT venni. Márpedig ami olyan mintha új lenne (szerencsére van ilyen), azt a legritkábban adják a felének a negyedéért.

- Aurelio
Re: Focal Sib Evo 5.1.2 (Dolby Atmos, Cub-Evo mélyláda) hangsugárzó rendszer QED kábelekkel eladó
Annyiban módosítom, hogy a 2x9m (hátsó) kábelt nem tudom mellékelni, annyira beépítettem 

- Aurelio
Focal Sib Evo 5.1.2 (Dolby Atmos, Cub-Evo mélyláda) hangsugárzó rendszer Qed kábelekkel eladó
Eladó a címben említett szett, a képeken látható hibátlan fizikai és esztétikai állapotban (az állványok nem részei az eladásnak). Méretét tekintve inkább kompakt szett (ahhot képest meglepően szól), 15-20m2-ig ajánlom.
Jár hozzá egy QED QE5101 subwoofer kábel (3m), valamint a teljes QED Performance C79 (2x2,5mm2) hangfalkábelzés fekete színben. Kábel méretek: 4db 2m a frontokhoz és az atmoshoz, 1db 1.5m a centerhez, valamint 2db 9m körüli a hátsókhoz. A kábelek végei blankoltak.
- Ár: 200.000.-Ft /Új ára horror (450e)
/
- Számlamásolatot adom hozzá, garancia 2024.10.25-ig!
- Posta van, a vevő terhére. Személyesen Tatán tekinthető meg.
- Beszámítás, csere nincs
- Kérdés esetén telefonon (30/755-0028) vagy (privát) üzenetben állok rendelkezésre.
AV magazin teszt
AV-Online teszt
Focal weboldala
Árukereső
Jár hozzá egy QED QE5101 subwoofer kábel (3m), valamint a teljes QED Performance C79 (2x2,5mm2) hangfalkábelzés fekete színben. Kábel méretek: 4db 2m a frontokhoz és az atmoshoz, 1db 1.5m a centerhez, valamint 2db 9m körüli a hátsókhoz. A kábelek végei blankoltak.
- Ár: 200.000.-Ft /Új ára horror (450e)

- Számlamásolatot adom hozzá, garancia 2024.10.25-ig!
- Posta van, a vevő terhére. Személyesen Tatán tekinthető meg.
- Beszámítás, csere nincs

- Kérdés esetén telefonon (30/755-0028) vagy (privát) üzenetben állok rendelkezésre.
AV magazin teszt
AV-Online teszt
Focal weboldala
Árukereső