Köszönöm a lehetőséget, a szubok elkeltek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynavoice Challenger Sub 10 EX (fehér - 2 db)
- NiteLite
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 12
Re: Dynavoice Challenger Sub 10 EX (fehér! - 2 db)
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Re: Dynavoice Challenger Sub 10 EX (fehér! - 2 db)
Ment pü!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- NiteLite
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 12
Dynavoice Challenger Sub 10 EX (fehér - 2 db)
Sziasztok!
Szoba mértetének növekedése és feljebb lépés miatt eladó lett 2 db, fehér színű Dynavoice Challenger SUB 10 EX típusú mélysugárzóm. Mindkettőnek első tulajdonosa vagyok, hazai vásárlás, de nem egyidősek. Dobozok, papírok megvannak. Kiváló külső állapotban, a régebbin egy pici karc található a hátsó élen, az újon még kb. használati nyomok sem látszanak.
17 nm-en egyedül, 28 nm-en párosan remekeltek, de 40 nm felett már nem az ő világuk. Zenére, mozira nekem fantasztikusak voltak! Az árukat meghazudtoló hangjuk van, teszt a neten (https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... vihar.html
Technikai adatok:
Zárt kialakítás.
Teljesítmény (RMS): 180 W
Teljesítmény (Max): 250 W
Frekvenciaátvitel: 30-180 Hz
Crossover tartománya: 40 - 180 Hz
Sugárzó átmérője: 10 inch / 25 cm
Mérete (SzxHxM): 325 x 325 x 325 mm
Súly: 12,9 kg
Az újabb kb. 2 éve került ki a dobozából, azóta használtam.
A két szubot együtt szeretném eladni, így a teljes ár 150.000 Ft. (jelenlegi új ára 159.990 Ft / darab!)
A régebbi külön: 75.000 Ft
Az új külön: 90.000 Ft
Csere, beszámítás (értékegyeztetéssel): phono kábel, phono előerősítő, MC trafó tárgykörben lehetséges.
A korrektség jegyében: a régi sugárzójában elengedte egy forrasztás, ez javítva lett. Egy svéd utamon sikerült egy új sugárzót kapnom, végül ez van benne, a javított pedig szuper autóhifis mélyládaként funkcionált.
Előzmény: viewtopic.php?f=33&t=148844

Helyileg Székesfehérváron vannak. A személyes átvételt preferálom, csomagküldés esetleges, klasszikus utánvét nincs.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv,
Laci
Szoba mértetének növekedése és feljebb lépés miatt eladó lett 2 db, fehér színű Dynavoice Challenger SUB 10 EX típusú mélysugárzóm. Mindkettőnek első tulajdonosa vagyok, hazai vásárlás, de nem egyidősek. Dobozok, papírok megvannak. Kiváló külső állapotban, a régebbin egy pici karc található a hátsó élen, az újon még kb. használati nyomok sem látszanak.
17 nm-en egyedül, 28 nm-en párosan remekeltek, de 40 nm felett már nem az ő világuk. Zenére, mozira nekem fantasztikusak voltak! Az árukat meghazudtoló hangjuk van, teszt a neten (https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... vihar.html
Technikai adatok:
Zárt kialakítás.
Teljesítmény (RMS): 180 W
Teljesítmény (Max): 250 W
Frekvenciaátvitel: 30-180 Hz
Crossover tartománya: 40 - 180 Hz
Sugárzó átmérője: 10 inch / 25 cm
Mérete (SzxHxM): 325 x 325 x 325 mm
Súly: 12,9 kg
Az újabb kb. 2 éve került ki a dobozából, azóta használtam.
A két szubot együtt szeretném eladni, így a teljes ár 150.000 Ft. (jelenlegi új ára 159.990 Ft / darab!)
A régebbi külön: 75.000 Ft
Az új külön: 90.000 Ft
Csere, beszámítás (értékegyeztetéssel): phono kábel, phono előerősítő, MC trafó tárgykörben lehetséges.
A korrektség jegyében: a régi sugárzójában elengedte egy forrasztás, ez javítva lett. Egy svéd utamon sikerült egy új sugárzót kapnom, végül ez van benne, a javított pedig szuper autóhifis mélyládaként funkcionált.
Előzmény: viewtopic.php?f=33&t=148844
Helyileg Székesfehérváron vannak. A személyes átvételt preferálom, csomagküldés esetleges, klasszikus utánvét nincs.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv,
Laci