Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harbeth M40.1
Re: Harbeth M40.1
A hangfalak elkeltek. Köszönöm a fórum adta lehetőségeket!
CD: Accuphase DP-77
HDD: Sony HAP-Z1ES
Vinyl: VPI HR-X Reference + JMW 12.7 hangkar + Micro Benz LP hangszedő
Phono: Acuphase AD-290
Előfok: Accuphase C2810
Végfok: 2 db Accuphase A60
Hangfal: Harbeth M40.2
A nagy Harbethek dobozaikban várják a következő gazdájukat...
Nem tudom, hogy érdemes róluk, vagy a hangjukról bármit is írni? Azért megosztom veletek azt az utat ami hozzájuk vezetett. Előttük egy Jamo Oriel páros zenélt nálam. A Harbeth márkát csak hírből ismertem, de számomra annyira csúnyák voltak, hogy eszembe se jutott, hogy én egy ilyet vegyek. Ez az álláspont addig tartotta magát, amíg az egyik Hi-End shown nem hallgattam meg egy SHL-5+ párost. Az államat a földön találtam, a szobából meg nem akartam kijönni. Ott döntöttem el, hogy ezek akármilyen csúnyák lehetnek, valahogy be kell szerezzek egyet. Kb pár hónapra rá az egyik ismerősöm felhívott, hogy van náluk egy új 40.1 eladó. Számomra több sem kellett. Felpakoltam a cuccom, és már robogtam is a teljes rendszeremmel hozzájuk. Mondanom sem kell, levett a lábamról, de mielőtt belevágtam volna egy ilyen drága hangfal megvásárlásába, elég sok másik, vele kb egy árban levőt meghallgattam. Voltak köztük hatalmas nevek, de egyik sem tetszett annyira mint a 40.1, sőt, volt ami hatalmas csalódás volt, pedig szemre egy mesterműnek tünt. Tehát a vége az lett, hogy jöttek haza a Harbethek.
A mai napig szerelmes vagyok a hangjukba. Nem is adnám el őket, de kaptam egy visszautasíthatalan ajánlatot, hogy házon belül feljebb léphetek. Így az újabb Harbethek lefoglalózva. Már csak ezeknek az áruk szükséges, hogy azok haza kerüljenek.
Hangjuk: Vicces, de a kinézetével kezdeném. Számomra a mai napig csúnyák, de amit tudnak az mindenért kárpótol. Ennél a hangfalnál már simán elmondható, hogy stílusfüggetlen. Minden jól áll neki, nincs kivétel. Ha kell halkan, ha kell hangosan, de könyörtelenül megmutat mindent amit az erősítőtől kap. Tényleg könyörtelen, mert nem szinez, nem ken, nem mázol. Ha sz@r a felvétel, sajnos ezen nem fog jól szólni, de ha fenomenális, akkor a nirvánában fogod magad érezni. Egy igazi vérbeli angol studio monitor. Se több se kevesebb.
Az ár nincs kőbe vésve. Igen tudom, nem egy olcsó hangfal, de szerintem itthon, de még külfödön sem volt ennyiért 40.1 eladó. Ez kb 5000 euro.
Nem tudom, hogy érdemes róluk, vagy a hangjukról bármit is írni? Azért megosztom veletek azt az utat ami hozzájuk vezetett. Előttük egy Jamo Oriel páros zenélt nálam. A Harbeth márkát csak hírből ismertem, de számomra annyira csúnyák voltak, hogy eszembe se jutott, hogy én egy ilyet vegyek. Ez az álláspont addig tartotta magát, amíg az egyik Hi-End shown nem hallgattam meg egy SHL-5+ párost. Az államat a földön találtam, a szobából meg nem akartam kijönni. Ott döntöttem el, hogy ezek akármilyen csúnyák lehetnek, valahogy be kell szerezzek egyet. Kb pár hónapra rá az egyik ismerősöm felhívott, hogy van náluk egy új 40.1 eladó. Számomra több sem kellett. Felpakoltam a cuccom, és már robogtam is a teljes rendszeremmel hozzájuk. Mondanom sem kell, levett a lábamról, de mielőtt belevágtam volna egy ilyen drága hangfal megvásárlásába, elég sok másik, vele kb egy árban levőt meghallgattam. Voltak köztük hatalmas nevek, de egyik sem tetszett annyira mint a 40.1, sőt, volt ami hatalmas csalódás volt, pedig szemre egy mesterműnek tünt. Tehát a vége az lett, hogy jöttek haza a Harbethek.
A mai napig szerelmes vagyok a hangjukba. Nem is adnám el őket, de kaptam egy visszautasíthatalan ajánlatot, hogy házon belül feljebb léphetek. Így az újabb Harbethek lefoglalózva. Már csak ezeknek az áruk szükséges, hogy azok haza kerüljenek.
Hangjuk: Vicces, de a kinézetével kezdeném. Számomra a mai napig csúnyák, de amit tudnak az mindenért kárpótol. Ennél a hangfalnál már simán elmondható, hogy stílusfüggetlen. Minden jól áll neki, nincs kivétel. Ha kell halkan, ha kell hangosan, de könyörtelenül megmutat mindent amit az erősítőtől kap. Tényleg könyörtelen, mert nem szinez, nem ken, nem mázol. Ha sz@r a felvétel, sajnos ezen nem fog jól szólni, de ha fenomenális, akkor a nirvánában fogod magad érezni. Egy igazi vérbeli angol studio monitor. Se több se kevesebb.
Az ár nincs kőbe vésve. Igen tudom, nem egy olcsó hangfal, de szerintem itthon, de még külfödön sem volt ennyiért 40.1 eladó. Ez kb 5000 euro.
Az ára is azt mutatja. Ennyiért egy A60-at csak egy félőrült adna el
cannonball írta: ↑2021.06.10., csüt. 14:02Accu A60 a Jófosáson van, de egy csaló árulja, nehogy bedőljön valaki!
Az ott található 8 Accuphase hirdetésből 2 a nigériai csalóé, 5 aliexpress hamisítvány kábel, és egyetlen ami valós hirdetés.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1430
Accu A60 a Jófosáson van, de egy csaló árulja, nehogy bedőljön valaki!
Az ott található 8 Accuphase hirdetésből 2 a nigériai csalóé, 5 aliexpress hamisítvány kábel, és egyetlen ami valós hirdetés.
Amikor anno ezeket a hangfalakat vettem, rengeteg hangsugárzót meghallgattam. Spendorok közül vagy 3 félét is. Nekem ezek jobban tetszettek.
A 2db A60 jelenleg nem eladó, de ha jól emlékszem 1 db most van eladásra kínálva itt az oldalon, ráadásul nagyon jó áron.
Köszi!
A 2db A60 jelenleg nem eladó, de ha jól emlékszem 1 db most van eladásra kínálva itt az oldalon, ráadásul nagyon jó áron.
Köszi!
Az M40.1 gondolom mint a nagy 100-as Spendorok amik referencia hangot sugároznak a szerencséseknek akik birtokolják őket.
A háttérben az M40.1 támogató elektronika pedig letaglózó.
Szívesen átvenném a nagy Accuphase végfokot
Sok sikert az eladáshoz
A háttérben az M40.1 támogató elektronika pedig letaglózó.
Szívesen átvenném a nagy Accuphase végfokot
Sok sikert az eladáshoz

Egyik barátom azt mondta, hogy miért nem írok róla egy pár sort ide. Szerintem pedig ezt a hangfalat nem kell fényezni. A világ egyik legjobb monitor sugárzójának nincs szüksége ilyenre. A hangjával megteszi saját maga.
Kedves mindenki! Nagyon szívesen jegelem akárkinek, de ha lehetséges, úgy ne kérd ezt tőlem, hogy ha soha többet fel sem hívsz. Ez a hírdetés futása óta háromszor fordult elő. Ráadásul a szintén általam hírdetett Clearaudio lemezjátszónál egy állítólagos orvos volt aki ezt meglépte. Aztán felháborodva kikérte magának, mikor szóvá tettem neki, hogy talán egy sms-t küldhetett volna, hogy már nem érdekli. Utálom ezt egy hírdetésben olvasni, de most nekem ezek után le kell írnom. Csak komoly érdeklődők keressenek!
Harbeth M40.1
Feljebb lépés miatt eladóvá vált A Harbeth 40.1-es tipusú hangfalam. Sajnos nem teljesen makulátlan. Az egyik hangfal jobb hátulján élén van egy kicsi benyomódás. Kicsi lányom rádöntött egy nagy vázát
Gyári doboz, előlapok, minden megvan hozzá. Én vagyok az első tulajdonosa. Az állványok nem tartoznak bele az árba, azok nem eladók.
Monoron megtekinthető, meghallgatható.
Elértek itt. Az oldalon privátban, vagy a +36 30 2202370-es számon.
Az ára 1 900 000 Ft.
Gyári doboz, előlapok, minden megvan hozzá. Én vagyok az első tulajdonosa. Az állványok nem tartoznak bele az árba, azok nem eladók.
Monoron megtekinthető, meghallgatható.
Elértek itt. Az oldalon privátban, vagy a +36 30 2202370-es számon.
Az ára 1 900 000 Ft.