Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Celestion F30 (tuningolt)
Re: Celestion F30 (tuningolt)
Köszönöm a lehetőséget, a hangsugárzók már új gazdájuknál zenélnek tovább! :)
Hát igen. Így néz ki egy korrekt leírás, korrekt hirdetés.
Nagyon tetszenek, kár, hogy ennyire messze vagyunk egymástól.
Sikeres eladást kívánok!
Nagyon tetszenek, kár, hogy ennyire messze vagyunk egymástól.
Sikeres eladást kívánok!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Heti Up, még meghallgatható, vihető.
Továbbra is várja új gazdáját a jó hangú páros, mától 60.000.- forintért.
Heti Up, egy kis ár korrekcióval: legyen az ár mától 65.000.- forint
Celestion F30 (tuningolt)
Kedves Érdeklődő!
Eladnám Celestion F30 típusú hangsugárzó páromat.
A hangsugárzókat 2015-ben vásároltam hibás hangváltóval és magas sugárzóval. Krahling Zoltán (Soner Audio) hozzáértésének hála új hangváltó és kábelezés került a dobozokba, a hátlapi csatlakozók ki lettek cserélve WBT aljzatokra. A legszembetűnőbb változtatás az előlapot érintette, a gyári csipogók helyett Seas 27 TDF típusú magas sugárzók kerültek beépítésre.
A módosításoknak köszönhetően sokkal kiegyenlítettebb lett a hangkép, én jellemzően elektronikus zenéket, jazzt és bluest hallgattam velük egy 19 m2-es nappaliban, nagy megelégedéssel!
A hangváltóba beépített komponensek listája megvan, a mérőmikrofonos mérés eredményét bemutató grafikon képét csatolva közlöm.
Az eladás oka: togyogó érkezett a családba és a balesetveszély miatt polchangsugárzóra váltok.
Mivel nem új hangsugárzókról van szó és megéltek már pár költözést, ezért találhatóak rajta apró hibák, melyeket lefényképeztem, de a mindennapi használat során ezek egyáltalán nem feltűnőek, láttam sokkal rosszabb állapotú dobozokat is. A grillek is megvannak hozzá, tökéletes állapotban!
A hangsugárzók ára mindösszesen 70.000.- Ft (irányár)
Személyesen meghallgatni Pécsen lehet, előre egyeztetett időpontban akár saját rendszeremmel, akár hozott berendezésekkel.
Dobozai nincsenek meg, így posta / futár kizárva, házhoz szállításban viszont tudok segíteni Pécs 50 km-es körzetében.
Érdeklődni privátban vagy a 30 / 303 negyvenkilenc 10-es telefonszámon lehet!
Köszönöm, hogy benéztél!
Eladnám Celestion F30 típusú hangsugárzó páromat.
A hangsugárzókat 2015-ben vásároltam hibás hangváltóval és magas sugárzóval. Krahling Zoltán (Soner Audio) hozzáértésének hála új hangváltó és kábelezés került a dobozokba, a hátlapi csatlakozók ki lettek cserélve WBT aljzatokra. A legszembetűnőbb változtatás az előlapot érintette, a gyári csipogók helyett Seas 27 TDF típusú magas sugárzók kerültek beépítésre.
A módosításoknak köszönhetően sokkal kiegyenlítettebb lett a hangkép, én jellemzően elektronikus zenéket, jazzt és bluest hallgattam velük egy 19 m2-es nappaliban, nagy megelégedéssel!
A hangváltóba beépített komponensek listája megvan, a mérőmikrofonos mérés eredményét bemutató grafikon képét csatolva közlöm.
Az eladás oka: togyogó érkezett a családba és a balesetveszély miatt polchangsugárzóra váltok.
Mivel nem új hangsugárzókról van szó és megéltek már pár költözést, ezért találhatóak rajta apró hibák, melyeket lefényképeztem, de a mindennapi használat során ezek egyáltalán nem feltűnőek, láttam sokkal rosszabb állapotú dobozokat is. A grillek is megvannak hozzá, tökéletes állapotban!
A hangsugárzók ára mindösszesen 70.000.- Ft (irányár)
Személyesen meghallgatni Pécsen lehet, előre egyeztetett időpontban akár saját rendszeremmel, akár hozott berendezésekkel.
Dobozai nincsenek meg, így posta / futár kizárva, házhoz szállításban viszont tudok segíteni Pécs 50 km-es körzetében.
Érdeklődni privátban vagy a 30 / 303 negyvenkilenc 10-es telefonszámon lehet!
Köszönöm, hogy benéztél!