Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Concert center
Re: Jamo Concert center
Elkelt.
Legyen 55 000.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Tisztelt Hirdető, engem érdekelne a meghirdetett Jamo center.
Új vagyok ezen a felületen, nem tudom, mi a teendő, ha valamelyik tételt meg szeretném vásárolni.
Új vagyok ezen a felületen, nem tudom, mi a teendő, ha valamelyik tételt meg szeretném vásárolni.
Még egy dolog.
Valamennyire a képeken látszik, hogy az előlapot rögzítő 8 pöcökből az egyik le van törve.
Ezt most megnéztem közelebbről és nincs letörve, csak kipattant a rögzítő pöcök az előlapból és benne maradt a hangfalban. Ezt sikerült fogóval visszatenni rendesen a helyére, így nem pattan ki előlap levételkor sem.
Tehát egyik előlapot rögzítő pöcök sincs letörve.
Üdv!
KissB
Valamennyire a képeken látszik, hogy az előlapot rögzítő 8 pöcökből az egyik le van törve.
Ezt most megnéztem közelebbről és nincs letörve, csak kipattant a rögzítő pöcök az előlapból és benne maradt a hangfalban. Ezt sikerült fogóval visszatenni rendesen a helyére, így nem pattan ki előlap levételkor sem.
Tehát egyik előlapot rögzítő pöcök sincs letörve.
Üdv!
KissB
Szia!
Kérnék egy telszámot, akár privátban is jó..
Kérnék egy telszámot, akár privátban is jó..
TV: Panasonic gz950. Média: apple tv 4k+nas. Arcam av40+végfok: Parasound Halo A 52. Front: Audio Physic Scorpio. Center: Audio Physic Celsius. Surr: Monitor Audio silver fx. Sub: 2db Peerless XXLS-12 crown dsi 6000-el hajtva.
Jamo Concert center
Sziasztok!
Eladó egy beszámításból hozzám került Jamo Concert center, a képeken látható színben.
A hátlap szivacs borítása sajnos nincs túl jó állapotban, de ez se a hangját se a kinézetét elölről nem befolyásolja.
Adatok: https://www.jamo.com/products/d8cen
Budapest III. kerületben megnézhető, kipróbálható, postázni nem szeretném, de Budapest környékén tudok segíteni a házhoz szállításban.
Ára a hátoldali szivacs állapotára való tekintettel 60000 Ft.
Üdv!
KissB
Eladó egy beszámításból hozzám került Jamo Concert center, a képeken látható színben.
A hátlap szivacs borítása sajnos nincs túl jó állapotban, de ez se a hangját se a kinézetét elölről nem befolyásolja.
Adatok: https://www.jamo.com/products/d8cen
Budapest III. kerületben megnézhető, kipróbálható, postázni nem szeretném, de Budapest környékén tudok segíteni a házhoz szállításban.
Ára a hátoldali szivacs állapotára való tekintettel 60000 Ft.
Üdv!
KissB
- Csatolmányok
-
- IMG_20201121_160234.jpg (2.16 MiB) Megtekintve 1241 alkalommal
-
- IMG_20201121_160113.jpg (2.35 MiB) Megtekintve 1241 alkalommal
-
- IMG_20201121_160209.jpg (2.33 MiB) Megtekintve 1241 alkalommal