Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
JMlab Micron + allvány + aprosagok
Re: JMlab Micron + allvány + aprosagok
Még eladó a hangdoboz?
Ugye? :) Anno amikor megvettem őket, igazából nem tudtam hogy fognak muzsikálni de tetszettek. Aztán sok 100 meghallgatott hangfal után, igen meggyőzőek számomra a mai napig. Persze mindenki más. 
Meseszépek! Hogy én hogy imádom ezeket a mütyüröket.

JMlab Micron + allvány + aprosagok
Udv mindenkinek!
Eladóvá vált szeretett hangfalpárom. Sajnos az erősìtőm meghibásodott, és több hónap szervìzben let után, megelégeltem a dolgot, felszámolás.
Koruk ellenére szép állalotban vannak.
Gondolom nem kell részleteznem a hangzásvilágukat, aki ismeri, hallotta, nem vetlen keres ilyet.
Állvánnyal együtt adom, gumitalpakkal, tüskék az állvány alján, valamint a tetején lévő ( ajtókitámasztók
) amiket rezgéscsillapìtás céljából használtam.
90e ft os áron, szerintem korrekt a páros. Szállìtásban tudok segìteni. Szeged-Bp stb.
Eladóvá vált szeretett hangfalpárom. Sajnos az erősìtőm meghibásodott, és több hónap szervìzben let után, megelégeltem a dolgot, felszámolás.
Koruk ellenére szép állalotban vannak.
Gondolom nem kell részleteznem a hangzásvilágukat, aki ismeri, hallotta, nem vetlen keres ilyet.
Állvánnyal együtt adom, gumitalpakkal, tüskék az állvány alján, valamint a tetején lévő ( ajtókitámasztók
90e ft os áron, szerintem korrekt a páros. Szállìtásban tudok segìteni. Szeged-Bp stb.
- Csatolmányok
-
- 20200502_125932.jpg (1.83 MiB) Megtekintve 1504 alkalommal