Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
[audio physic] Yara II Classic
Re: [audio physic] Yara II Classic
Eladva. Köszönöm a lehetőséget!
A hangfalak hétfőig (március 7.) jegelve.
Sziasztok!
Elnézés mindenkitől! Két hét híján két évig nem jártam itthon. A hazautazási tervek mindig valami miatt halasztódtak.
Most 2022 március 10-ig itthon vagyok, meghallgatás, vásárlás elérhető. (Legközelebb áprilisban leszek újra itthon).
Elnézés mindenkitől! Két hét híján két évig nem jártam itthon. A hazautazási tervek mindig valami miatt halasztódtak.
Most 2022 március 10-ig itthon vagyok, meghallgatás, vásárlás elérhető. (Legközelebb áprilisban leszek újra itthon).
Üdvözölöm! Akkor ez most kipróbálható/vihető vagy nem? Ha nem tartózkodik itthon, akkor nem értem. Egyébként érdekelne, dehát meghallgatás nélkül nem vásárolok semmit. Köszönöm előre is, Gyuri
Van vevőjelölt, de azóta se voltam magyarországon, így nem tudom odaadni neki.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 19
Ezzel mi a helyzet? Meg van még?
Nem, az sajnos nincs meg. A tüskék és a dokumentáció van csak hozzá.
- spaceboy75
- Törzsvendég
- Értékelés: 115
Szia!
A doboza megvan?
A doboza megvan?
Szia, igen meg!
Szia ,meg van még a hangfal??
Küldtem emailt a megjelölt címre !
Sziasztok!
A hangfalak még megvannak, továbbra is eladók, csere már annyira nem aktuális. Elég kevés időt töltök otthon, sajnos így nem könnyű eladni bármit is.
Ha érdekel a hangfal, kérlek a megadott e-mailcímen érdeklődj!
gaborka977@gmail.com
Köszi!
Vidám Ünnepeket!
A hangfalak még megvannak, továbbra is eladók, csere már annyira nem aktuális. Elég kevés időt töltök otthon, sajnos így nem könnyű eladni bármit is.
Ha érdekel a hangfal, kérlek a megadott e-mailcímen érdeklődj!
gaborka977@gmail.com
Köszi!
Vidám Ünnepeket!
Jelenleg van egy érdeklődőm a hangfalakra. Ha mégse jönne össze az üzlet, arra az esetre - bár igen régen ígértem - itt van néhány fotó a szépséghibákról.
Szia!
Nekem van egy pár Mission SX1 polcsugárzó pár, makulátlan állapotban , fekete zongora lakk szinben.
Ez a Mission felsõ kategóriája, új ára kb 250 000 forint.
Esetleg tudunk üzletet kötni.
Neten megtalálsz mindent erröl. A what hi fi ? 4 csillagot adott.
Köszi, János.
Nekem van egy pár Mission SX1 polcsugárzó pár, makulátlan állapotban , fekete zongora lakk szinben.
Ez a Mission felsõ kategóriája, új ára kb 250 000 forint.
Esetleg tudunk üzletet kötni.
Neten megtalálsz mindent erröl. A what hi fi ? 4 csillagot adott.
Köszi, János.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 63
Szeretném tudni, hogy a hangfalak megvannak-e még. Üdv,
Oké, február 5-én érek haza, lefotózom! :)
Köszi!
Köszi!
- spaceboy75
- Törzsvendég
- Értékelés: 115
Szia!
Szerintem a hibákat is fotózd le.
Szerintem a hibákat is fotózd le.

[audio physic] Yara II Classic
Sziasztok!
Eladnék, vagy polcsugárzókra cserélnék egy pár [audio physic] Yara II Classic hangfalat. Nagyon szép állapotban van, de esztétikailag nem makulátlan, a dobozon van karcolás, de messze nem ütött-kopott. :)
Sorrundnak használtam, viszonylag ritkán, nincsenek széthajtva. Balatonfüreden Linn Unidisk SC-vel meghallgatható, vagy akár saját erősítővel is. (rotel végfokkal)
Irányár: 160.000 Ft.
Mivel nagyon rég nem követem a hifi piacot, szóljatok rám légyszi, ha nagyon elrugaszkodott lenne az ár. :)
Eladnék, vagy polcsugárzókra cserélnék egy pár [audio physic] Yara II Classic hangfalat. Nagyon szép állapotban van, de esztétikailag nem makulátlan, a dobozon van karcolás, de messze nem ütött-kopott. :)
Sorrundnak használtam, viszonylag ritkán, nincsenek széthajtva. Balatonfüreden Linn Unidisk SC-vel meghallgatható, vagy akár saját erősítővel is. (rotel végfokkal)
Irányár: 160.000 Ft.
Mivel nagyon rég nem követem a hifi piacot, szóljatok rám légyszi, ha nagyon elrugaszkodott lenne az ár. :)