trane írta: ↑2019.12.18., szer. 22:28fff írta: ↑2019.12.18., szer. 22:20...A hangfal nem 4-5 éve van nála , tavaly cseréltük . viewtopic.php?f=33&t=116786&p=2241981&h ... e#p2241981 ...![]()
nekem is így rémlett, ezért írtam be...fff kolléga pedig nem szokott púderezni
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AN AZ-2 hangfal eladó
- fff
- Törzsvendég

- Értékelés: 181
Re: AN AZ-2 hangfal eladó
A zene maga az üzenet .
- fff
- Törzsvendég

- Értékelés: 181
Üdv !
Nem szivesen szólalok meg ezzel a hangfallal kapcsolatban mert igen átverve érzem amgam a cserével kapcsolatban ahol elfelejtette megemlíteni juhé kollega hogy repedt a magasa az általa cserére hozott hangfalnak . Amikor telefonon mondtam hogy ez így nem jo , akkor közölte hogy ezt buktam mert nem hajlandó semmilyen megegyezésre . Én a reggeli rohanásban nem néztem meg , így buktam nem kevés pénzt . De ez az én faxságom . No meg az juhé pofátlansága . A hangfal nem 4-5 éve van nála , tavaly cseréltük . viewtopic.php?f=33&t=116786&p=2241981&h ... e#p2241981
A leendő vevő miatt írom le , hogy igen peremezve voltak hazai márkakereskedő által az előző tulajnál aki a Merlinből vette annó . Innen is kiderül a hírdető szavahihetősége .
Bocsánat ha nagyon off voltam , de mivel említve voltam így megszólaltam. Ha ne fér bele a mondandóm , akkor tisztelettel kérek egy admint hogy törölje .
Köszönöm szépen .
Nem szivesen szólalok meg ezzel a hangfallal kapcsolatban mert igen átverve érzem amgam a cserével kapcsolatban ahol elfelejtette megemlíteni juhé kollega hogy repedt a magasa az általa cserére hozott hangfalnak . Amikor telefonon mondtam hogy ez így nem jo , akkor közölte hogy ezt buktam mert nem hajlandó semmilyen megegyezésre . Én a reggeli rohanásban nem néztem meg , így buktam nem kevés pénzt . De ez az én faxságom . No meg az juhé pofátlansága . A hangfal nem 4-5 éve van nála , tavaly cseréltük . viewtopic.php?f=33&t=116786&p=2241981&h ... e#p2241981
A leendő vevő miatt írom le , hogy igen peremezve voltak hazai márkakereskedő által az előző tulajnál aki a Merlinből vette annó . Innen is kiderül a hírdető szavahihetősége .
Bocsánat ha nagyon off voltam , de mivel említve voltam így megszólaltam. Ha ne fér bele a mondandóm , akkor tisztelettel kérek egy admint hogy törölje .
Köszönöm szépen .
A zene maga az üzenet .
- suzukidrz400
- Fórumlakó

- Értékelés: 58
Üdv bocs az off ért .A régi 10-20 éves dobozok kapcsán hallottam olyat is hogy a mágnesek is vesztenek az erősségükből. Ez igaz lehet vagy téves feltevés Dragonweed ? Köszi a választ.Lehet más is kíváncsi erre.
Az a helyzet hogy ezek a hangfalak 4-5 éve nálam vannak.
Ez idő alatt semmiféle javítás nem lett rajtuk csinálva!
Nem tudom mit kellett volna leírnom,ha nem történt nálam semmi ?!
Előtte (fff) fórumtársé volt,ha peremezve lett vagy ő,vagy valamelyik előző gazdája követhette el.
Korából adódólag és jelenlegi állapotát figyelembe véve valószínesíthető hogy történt rajta peremezés.
De hangjával meg voltam elégedve,és így nem is forszíroztam ezt a dolgot.
- zbiro32
- Törzsvendég

- Értékelés: 159
Hangfalperemezésben teljesen tapasztalatlan vagyok, de:
Tegyük fel, hogy az eladó két-három éve vásárolt egy peremezett AN-t.
És neki sem mondták el, hogy peremezve volt.
És nem is tudja megkülönböztetni az eredeti AN peremet, a nem eredetitől...
Akkor mit csináljon?
Ezt csak azért kérdezem, mert a fórumon eladott hangsugárzók 90%-ban legalább 5xtulajdonost cseréltek...
Tegyük fel, hogy az eladó két-három éve vásárolt egy peremezett AN-t.
És neki sem mondták el, hogy peremezve volt.
És nem is tudja megkülönböztetni az eredeti AN peremet, a nem eredetitől...
Akkor mit csináljon?
Ezt csak azért kérdezem, mert a fórumon eladott hangsugárzók 90%-ban legalább 5xtulajdonost cseréltek...
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6386
Nem a peremezés a gond
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Karácsonyi akció!
250.000ft
250.000ft
Tessék!
Hibátlan a hangfal!
Hibátlan a hangfal!
Valakinek egy jó hangfal?
AN AZ-2 hangfal eladó
Sérülésmentes esztétikai állapotban és hibátlan műszaki állapotban eladó egy AUDIO NOTE AZ-2 hangfalpár.
Gondolom a hangját nem kell ecsetelnem,mert akinek ez a típusú hangzás bejön az már tisztába van vele.
Márkán belüli feljebb lépés miatt eladó.
Ára :260.000ft
Érd.Privátban vagy a 06 20/5167344 tel.
Gondolom a hangját nem kell ecsetelnem,mert akinek ez a típusú hangzás bejön az már tisztába van vele.
Márkán belüli feljebb lépés miatt eladó.
Ára :260.000ft
Érd.Privátban vagy a 06 20/5167344 tel.
- Csatolmányok
-
- AZ-2,ZSÓRY 010.JPG (838.5 KiB) Megtekintve 3738 alkalommal
-
- AZ-2,ZSÓRY 009.JPG (854.03 KiB) Megtekintve 3738 alkalommal
-
- AZ-2,ZSÓRY 002.JPG (840.48 KiB) Megtekintve 3738 alkalommal
-
- AZ-2,ZSÓRY 001.JPG (864.17 KiB) Megtekintve 3738 alkalommal