Írtam privát üzenetet az elérhetőségemmel.csigapapa66 írta: ↑2019.11.24., vas. 19:18helyileg hol található ? esetleg egy elérhetőség
előre is köszi
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Final Sound 100HT elektrosztatikus 5.0 hangfalszett
Re: Final Sound 100HT elektrosztatikus 5.0 hangfalszett
Ez tényleg csak ennyibe kerül?
Kár, hogy már nem mozizok...
Kár, hogy már nem mozizok...
-
csigapapa66
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
közben megtanultam olvasni bocs már látom
Szekszárd
Szekszárd
-
csigapapa66
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
helyileg hol található ? esetleg egy elérhetőség
előre is köszi
előre is köszi
Final Sound 100HT elektrosztatikus 5.0 hangfalszett
Házimozi felszámolása miatt vált eladóvá. A legendás (már megszűnt) holland cég terméke. Használatkor a sztatikusokra jellemző eszköztelenség és kiváló transzparencia jellemzi. Óriási élmény egy ilyen szettel a filmnézés. Minden részlet a helyén, a beszédhangok realisztikusak és természetesek. Mélysugárzó használata szükséges. Sztereóban is megállja a helyét (én nagyrészt így használtam), produkciója egy jóval magasabb árkategóriára jellemző. A hangsugárzó panelek keskenysége miatt a hangok kiválóan leválnak róla, remek térélményt garantálva.
Alacsony érzékenysége (86dB) ellenére egy átlagos házimozi erősítő szerintem elég hozzá. A panelek (gyári adat szerinti) frekvenciaátvitele: 130Hz - 25KHz. A panelek mérete: 20cm x72cm.
Esztétikai állapot: Kifogástalan.
Műszaki állapot: Az egyik panel tápegysége melegszik (a panel szól), így az valószínűleg cserére szorul. Egy hozzáértő számára könnyedén orvosolható, én nem nyúltam bele. Továbbá az egyik hangsugárzó néhány dB-ellel hangosabb a többinél. Engem nem zavart, mert minden házimozi erősítőben könnyedén beállítható a csatornák hangereje egymáshoz képest. Csak vissza kell venni picit.
Minden gyári tartozékával adom (tápkábelek, fali konzolok). Doboza, csomagolása megvan.
Ezen felül vettem még hozzá tápkábel hosszabbítókat is (hogy egy elosztóból lehessen üzemeltetni őket), ezeket ajándékba adom a szetthez.
Személyes átvétel esetén még ajándékba adok két gyári (dögnehéz saválló acél, fa díszítéssel) Vario Star állványt, amikre kiválóan lehet rögzíteni a hangsugárzókat, ha valaki nem a falra szerelve szeretné használni.
Szekszárdon található, kipróbálható. Mivel gyári doboza megvan, így igény esetén tudom küldeni futárral is.
A komplett szett ára: 75.000 Ft
Alacsony érzékenysége (86dB) ellenére egy átlagos házimozi erősítő szerintem elég hozzá. A panelek (gyári adat szerinti) frekvenciaátvitele: 130Hz - 25KHz. A panelek mérete: 20cm x72cm.
Esztétikai állapot: Kifogástalan.
Műszaki állapot: Az egyik panel tápegysége melegszik (a panel szól), így az valószínűleg cserére szorul. Egy hozzáértő számára könnyedén orvosolható, én nem nyúltam bele. Továbbá az egyik hangsugárzó néhány dB-ellel hangosabb a többinél. Engem nem zavart, mert minden házimozi erősítőben könnyedén beállítható a csatornák hangereje egymáshoz képest. Csak vissza kell venni picit.
Minden gyári tartozékával adom (tápkábelek, fali konzolok). Doboza, csomagolása megvan.
Ezen felül vettem még hozzá tápkábel hosszabbítókat is (hogy egy elosztóból lehessen üzemeltetni őket), ezeket ajándékba adom a szetthez.
Személyes átvétel esetén még ajándékba adok két gyári (dögnehéz saválló acél, fa díszítéssel) Vario Star állványt, amikre kiválóan lehet rögzíteni a hangsugárzókat, ha valaki nem a falra szerelve szeretné használni.
Szekszárdon található, kipróbálható. Mivel gyári doboza megvan, így igény esetén tudom küldeni futárral is.
A komplett szett ára: 75.000 Ft