Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy Reveal 802 | aktív stúdió monitor
Re: Tannoy Reveal 802 | aktív stúdió monitor
Elkelt, köszönöm a lehetőséget!
Az érdeklődő visszalépett, elmaradt a meghallgatás. Jég feloldva, újra vihető.
Persze. Hétvégéig akkor jég.
- EddieFelson
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Ferzoli, jégre tudnád tenni nekem, hétvégéig? A részleteket PMben holnap. Köszönöm, Ed
Helyileg Pécs, az ár pedig a párra értendő.
Lehet, hogy elállás lesz a vége, de aki esetleg épp ilyen kategóriájú studió monitort keres így 20.000 forinttal beljebb van a jelenlegi Muziker-es árához képest, nekem pedig nem kell az elállással vacakolnom. :)
Egyébként, ha nem szaladok bele az itteni használt Focal-ba, akkor biztos marad a Tannoy, jelenlegi áráért szerintem igazi best buy.
Lehet, hogy elállás lesz a vége, de aki esetleg épp ilyen kategóriájú studió monitort keres így 20.000 forinttal beljebb van a jelenlegi Muziker-es árához képest, nekem pedig nem kell az elállással vacakolnom. :)
Egyébként, ha nem szaladok bele az itteni használt Focal-ba, akkor biztos marad a Tannoy, jelenlegi áráért szerintem igazi best buy.
Ha január 21-n kaptad meg akkor 14 napig visszaveszik minden indok nélkül.
- EddieFelson
- Nincs visszaút
Köszi trane, 

- EddieFelson
- Nincs visszaút
Szia! Helyileg hol? Illetve, a megadott ár, darab ár?
Köszönöm, Ed
Köszönöm, Ed
Tannoy Reveal 802 | aktív stúdió monitor
Eladó a címben említett tökéletes állapotú stúdió monitor pár.
Még decemberben rendeltem, de csak január 21-én szállították ki, én pedig időközben vásároltam egy Focal Alpha 65-t, ami régi vágyam volt, így erre nem lesz szükség.
Muzikernél vásároltam 80.000 forintért, ennyiért is szeretném eladni, kevesebbért nem. Hibátlanul működik, tiszta, részletes hang, feszes, ütős basszus. Gyári állapotba visszacsomagolva tudom átadni. Természetesen nálam bármikor tesztelhető is.
Ár: 80.000 Ft
+36702020172
Még decemberben rendeltem, de csak január 21-én szállították ki, én pedig időközben vásároltam egy Focal Alpha 65-t, ami régi vágyam volt, így erre nem lesz szükség.
Muzikernél vásároltam 80.000 forintért, ennyiért is szeretném eladni, kevesebbért nem. Hibátlanul működik, tiszta, részletes hang, feszes, ütős basszus. Gyári állapotba visszacsomagolva tudom átadni. Természetesen nálam bármikor tesztelhető is.
Ár: 80.000 Ft
+36702020172